De workshop was interessant en naar mijn mening goed oogebouwd. Chaemi was erg vlot, stelde vragen en toonde belangstelling. Ik heb een aantal tips mee kunnen nemen (en een aantal dingen die ik stieke... Näytä lisää
Ik had de niet verwacht dat de workshop omgaan met verandering deze invulling zou hebben. Ik dacht veel theoretischer, terwijl het heel praktisch en herkenbaar is. Fijne bevestiging en weer even bewus... Näytä lisää
Super interessante workshop, veel bewustwording van lichaamshouding. Niet alleen mbt manier van zitten/staan, maar ook van omgevingsfactoren. Onze coach Lidia deed het super leuk. We hadden een Enge... Näytä lisää
Interessant onderwerp. Lastig om dit offline te doen toch wel. Wellicht meer werken met camera’s aan, methodieken waarmee je meer contact hebt, meer filmpjes. Meer interactie
Yrityksen kirjoittama
Wij zorgen voor de mooiste glimlach op jouw werkvloer. Op de werkvloer organiseren wij vitaliteitactiviteiten rondom de thema's: mentale gezondheid, werkdruk/stress verlagen en teambuilding. Zodat je organisatie een aantrekkelijke werkgever bent én blijft.
Hollanti
- defittemedewerker.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Zorgt voor bewustwording en nieuwe…
Zorgt voor bewustwording en nieuwe inzichten, heel leerzaam!
Workshop persoonlijk leiderschap
Kleine groep dus veel ruimte voor persoonlijke ervaringen.
Duidelijke communicatie.
Leerzaam voor zowel op het werk als in privé situaties.
Training persoonlijk leiderschap
Duidelijkheid doordat er praktijk voorbeelden gebruikt worden .
Kleine groep .
Goede tips
Goede en nuttige info
Zeer nuttig en paar goeie handvaten…
Zeer nuttig en paar goeie handvaten meegekregen van Bwerani voor een betere prive/werkbalans. Bracht het met veel enhousiasme en vakkennis.
Erg interessant om een workshop hiervan…
Erg interessant om een workshop hiervan te volgen. Vriendelijke vrouw en ook goed om op deze manier je gedachten te benaderen.
Heerlijk relaxed cursus
Heerlijk relaxed cursus, veel geleerd
Een heerlijke wandeling
Een heerlijke wandeling gehad. Weer even bewuster wandelen en genieten van alles om je heen.
Relaxte wandeling met collega’s…
Relaxte wandeling met collega’s gemaakt. Tips gekregen om mee aan de slag te gaan.
Verh useful insigths and tips to take with you in your day to day life
It is always useful fo give a step back, see how you afe feeling, realize how you behave towards situations and why, what can you do differently... This sessions also helps to take tips to take with you on your day to day life
I found it very relaxing and helpful
I found it very relaxing and helpful! Great thing to do as a zoom out from the work
Was prima door de makkelijk toepasbare…
Was prima door de makkelijk toepasbare tips
In een korte tijd inzichten tips en…
In een korte tijd inzichten tips en tools ontvangen
Verrassende voedingservaring
Het is een verrassende ervaring. Met mooie smaaksensaties. En goed en praktisch te bereiden. Ga zeker starten met het updaten van mijn voedingspatroon.
En daarbij: het enthousiasme van Brenda werkt stimulerend.
Goede inhoudelijke tips en leuk om…
Goede inhoudelijke tips en leuk om praktisch aan de slag te gaan.
Erg leuke workshop gehad :)
Erg leuke workshop gehad :). Wordt met veel passie gesproken en geholpen!
Hele duidelijke en complete uitleg
Hele duidelijke en complete uitleg. Veel geleerd, fijne dame die de workshop gaf. Goeie verhouding tussen informatie en zelf proberen.
Hele waardevolle tips gekregen om weer…
Hele waardevolle tips gekregen om weer gezond en jonger te worden. De smoothie, soep en appel tussendoortjes waren heerlijk!!!
Een fijne en leerzame ervaring
Een fijne en leerzame ervaring. Interactief en niet te langdradig.
Bewust worden van tillen en manier van…
Bewust worden van tillen en manier van tillen. Goede duidelijke en interactieve uitleg.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.