Care4fitness Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Kuntolaitemyynti

Yrityksen kirjoittama

Care4fitness is een jong en modern bedrijf wat voor kwaliteit staat. Het is opgericht vanuit passie voor fitness. We kunnen echt zeggen dat we van onze hobby ons werk hebben gemaakt, waardoor we iedere dag met veel energie en enthousiasme aan de slag gaan. Hoe wij onszelf omschrijven? Echte doeners die denken. En met al jarenlang ervaring in services in fitnessapparatuur hebben wij oog gekregen voor prijs en kwaliteit. Zo hebben we tevens geleerd om met alle verschillende fitnessapparatuur te werken, waardoor we compleet merkonafhankelijk zijn.

Erinomainen

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Tevreden over onderhoud

Erg tevreden over de service van Care4Fitness. Deze keer is er onderhoud uitgevoerd aan mijn hometrainer en dat is vakkundig en netjes gedaan. Alles werkt weer perfect.

Een paar jaar geleden heb ik hier ook al iets gekocht en toen was de service ook al uitstekend. Fijn om te zien dat de kwaliteit en betrouwbaarheid nog steeds hetzelfde zijn. Zeker een aanrader!

30. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Kim van repair fitness weet vakkennis…

Kim van repair fitness weet vakkennis te combineren met empatische vermogens . kortom een zeer vriendelijke behulpzame en aduquate monteur .
ze blijft zoeken naar de oorzaak van een technisch probleem totdat het is opgelost . een hartslagmeter van de loopband functioneerde niet en een klein draadje veroorzaakte een storing in het dashbord van de crosstrainer die zij wist te traceren

13. marraskuuta 2023

Wij zijn super blij

Wij zijn super blij. Manier is zelf gekomen pakketje te brengen, hij heeft ook gezecht dat mag open doen en kijken of kleur is goed en rest.
Super goede!

11. tammikuuta 2023

Dank voor het repareren!

Dani heeft onze defecte Kettler roeitrainer weer aan de praat gekregen, helemaal super! Reparatietarief was keurig van tevoren vastgesteld. Bij het openmaken van de roeitrainer heeft hij ook duidelijk laten zien waar het probleem zat. Hopelijk kan de roeitrainer er weer een tijdje tegen. Veel dank!

18. joulukuuta 2022

Een aanrader

Kort geleden mijn fysiopraktijk naar een nieuwe locatie laten verhuizen door Care4Fitness. Na de nette offerte en het goed verlopen contact was de keuze voor mij al duidelijk. Voor mij is Care4Fitness aan iedereen een aanrader!

10. marraskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Heb recent een hometrainer bij…

Heb recent een hometrainer bij Care4fitness besteld. Ben erg blij met de snelle levering en zeer tevreden over de goede service.
Ook wordt er goede informatie gegeven op al mijn vragen.

Een echte aanrader!

Saanut 5/5 tähteä

Recent een loopband besteld bij Care…

Recent een loopband besteld bij Care for fitness en ben zeer tevreden over de service en flexibiliteit. Ik had naderhand nog vragen over hoe iets werkte en daar kwam die nog voor terug voor uitleg

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijke service

Vriendelijke service
Ik had een loopband staan, maar moest op een andere plek komen staan, care4fitess heeft hem vakkundig op de 1ste verdieping geïnstalleerd
Echt een aanrader

Saanut 5/5 tähteä

Mijn bestelling was snel geleverd

Mijn bestelling was snel geleverd en gemonteerd. De monteurs wisten alles van de producten en hebben mij heel goed geadviseerd in het gebruik van het apparaat.

Dit bedrijf is echt een aanrader voor informatie en aanschaf van fitness apparatuur.

11. elokuuta 2022

Blij mee!

Loopband DKN (airun-z) is echt een aanrader 👍🏻 Makkelijk te gebruiken en materiaal van goede kwaliteit. Door team v Care4Fitness snel geleverd en denken mee bij vragen 👌🏻

11. elokuuta 2022

Top kwaliteit

Loopband besteld bij dit bedrijf. Alles heel netjes verlopen. Goede service, vriendelijk personeel. Dit bedrijf gaat echt met de klant in gesprek om het beste resultaat voor beide partijen te realiseren.

9. elokuuta 2022

Zeer tevreden!

Care4Fitness, een bedrijf dat in mijn ogen ten alle tijden zeer klantvriendelijk en professioneel te werk gaat. De website en hun webshop is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk! Kan niet anders zeggen dan onwijs tevreden te zijn over dit bedrijf.

8. elokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin