Decomusy Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Jammer dat we geen 0 sterren kunnen aklikken want 1 is al te veel, 11 april iets besteld nog altijd niks ontvangen begin juni een mail gehad dat het onderweg is maar is een gelogen mail we gaan nu bij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig! Super snelle levering, + service. Super snel terugmailen en ze konden nog iets extra’s aan mijn bestelling toevoegen na dat ik al besteld had! Alles snel binnen voor mijn vakantie. 5*... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Behangpapier besteld, levertermijn komt zeker niet overeen met wat er op de website staat. Duurt langer, communicatie niet vlot. Pakje moest op ander adres geleverd worden omdat we op reis waren, geen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Ik bestelde op 20 juni een bedhemel en zag na bestelling dat de hemel pas na 27 juni zou geleverd worden omdat ze in verlof zijn. Ik kreeg aanvankelijk geen reactie, maar dit blijkt te wijten... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Lastentarvikekauppa
  2. Lastentarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Decomusy vind je een verzameling van de mooiste kinderkamer decoratie, duurzame babyartikelen, speelgoed en veel meer. Van een mama, voor een mama.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Enorm leuk bedrijfje!

Enorm leuk bedrijfje! Snel antwoord gekregen op mijn vraag. Snelle verzending. Gratis en leuk ingepakt en een attent kaartje erbij. Erg leuk! Zal hier zeker vaker bestellen.

17. syyskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Zeer goed product

Zeer goed product, intelligent en degelijk, maar weinig info over de levertijd. We hebben toch wel even moeten wachten en dat was spannend omdat het een cadeau was.

5. heinäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

We kochten voor de 2keer een Bontoy…

We kochten voor de 2keer een Bontoy Loopwagen Friendimal - Walvis Moby.
Wat een prachtige loopwagen; degelijk, enorm wendbaar en prachtige vormgeving. Weer een blij kleinkind.
Snel geleverd en goede communicatie.

4. kesäkuuta 2022

Beste Anja,
Wat fijn om te horen dat u al meermaals gekozen heeft voor Decomusy en dat u en uw kleinkinderen tevreden zijn met het aankoop!
Veel speelplezier ermee en hopelijk tot binnenkort!

Best Service Ever!!!

Thank you very much!!! Best Service ever!!! Best and very fast delivery!!! Top-Rating product!!! We are very happy with that! We are your Client forever!!! Thank you again!

22. toukokuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Mijn bestelling bleef even achterwege

Mijn bestelling bleef even achterwege . Fijn was dat ik onmiddellijk antwoord kreeg op mijn mail aangaande dit probleem.

22. huhtikuuta 2022

Beste Cindy,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een leuk review te schrijven! Ik doe mijn best om zo goed mogelijk service te bieden, fijn om te horen dat u tevreden bent :)
Hopelijk tot snel!

Top webshop

Top webshop!!!!!!!

4. huhtikuuta 2022

Beste Olivia,
Bedankt voor je review en lieve woorden :)
Altijd leuk om uw bestellingen te zien passeren!

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb RECENT een izy drinkbus besteld…

Ik heb RECENT een izy drinkbus besteld en bij het opendoen merken we een barst in de dop!

Ik mail de situatie meteen en omdat mijn kids de verzendlabel hebben weggegooid kunnen ze niks voor mij doen ?!!!!!
Maar ik heb wel de andere doos (waar de beker in is gekomen)en foto met bewijs waar die stuk is ..
20 + euro naar de vaantjes ! Heel jammer en niet eerlijk

19. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Decomusy

Beste Zakia, heel jammer om uw review te lezen.
Zoals ik inderdaad vermeld heb op mail, kan uw claim niet behandeld worden indien u de nodige bewijs niet levert.

U heeft op 15 maart ons gecontacteerd, terwijl de trackingnummer aanwijst dat uw bestelling geleverd werd op 8 maart 2022. Aangezien er een week gepasseerd is, en zoals te zien op de foto is er geen schade aan de omdoos van de beker, heb ik inderdaad een duidelijke foto nodig van de doos waarin deze werd geleverd en het verzendlabel om uit te sluiten dat dit schade niet het resultaat is van gebruik. Indien u mij de nodige bewijs kan leveren, kan ik uw verzoek goed behandelen.

Hopend op uw begrip.
Met vriendelijke groeten,

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden over onze aankoop

Heel tevreden over onze aankoop! Mooie Speelset waarop al vele uren gespeeld is!!
Ook een snelle reactie en snelle aflevering.

14. maaliskuuta 2022

Beste Freya,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een leuk review te schrijven! Veel speelplezier met de speelset en hopelijk tot binnenkort!

Uitstekende service

Snelle verzending, vriendelijke service and zelfs mooi ingepakt.

12. maaliskuuta 2022

Beste Bo,

Bedankt voor je leuke review!
Veel plezier met uw aankoop en hopelijk zien we je snel terug!

bontoy walvis loopwagen

Pakket kwam in onberispelijke staat toe. Product (bontoy walvis loopwagen) is stevig, makkelijk en snel te monteren. We zullen zien of het tegen de kleinzoon bestand is :)
Persoonlijk vond ik het niet erg dat je wel wat moest wachten op de levering, ik had tijdig besteld.

8. maaliskuuta 2022

Beste Mik,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een leuk review te schrijven!
Veel speelplezier voor uw kleinzoon en hopelijk zien we u snel terug!

Super product & service

Snelle levering, mooi kwalitatief product, conform aan de beschrijving en weergave op de website.

14. helmikuuta 2022

Beste Elodie,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een recensie te schrijven. Het doet mij plezier dat je tevreden bent met je bestelling! We zullen blij zijn u weer te mogen verwelkomen! Veel plezier met je aankoop :)

Saanut 5/5 tähteä

Snelle.levering van Belgie naar…

Snelle.levering van Belgie naar Nederland.
Product heel.erg mooi . Goed en stevig van kwaliteit

5. tammikuuta 2022

Beste Halima,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een recensie te geven. Het lezen van uw commentaar doet ons veel plezier! We zullen blij zijn u weer te mogen verwelkomen!
Decomusy

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin