Decomusy Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Jammer dat we geen 0 sterren kunnen aklikken want 1 is al te veel, 11 april iets besteld nog altijd niks ontvangen begin juni een mail gehad dat het onderweg is maar is een gelogen mail we gaan nu bij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig! Super snelle levering, + service. Super snel terugmailen en ze konden nog iets extra’s aan mijn bestelling toevoegen na dat ik al besteld had! Alles snel binnen voor mijn vakantie. 5*... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Behangpapier besteld, levertermijn komt zeker niet overeen met wat er op de website staat. Duurt langer, communicatie niet vlot. Pakje moest op ander adres geleverd worden omdat we op reis waren, geen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Ik bestelde op 20 juni een bedhemel en zag na bestelling dat de hemel pas na 27 juni zou geleverd worden omdat ze in verlof zijn. Ik kreeg aanvankelijk geen reactie, maar dit blijkt te wijten... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Lastentarvikekauppa
  2. Lastentarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Decomusy vind je een verzameling van de mooiste kinderkamer decoratie, duurzame babyartikelen, speelgoed en veel meer. Van een mama, voor een mama.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Ik bestelde een pakket dat binnen de 10 werkdagen geleverd zou worden. Updates omtrent de levering via GLS kwamen niet binnen via mail en de communicatie hieromtrent was zeer onduidelijk. Mijn pakket werd zogezegd 2x aangeboden bij mij thuis maar er zat nooit een briefje in de bus dat er een chauffeur was lang geweest noch kreeg ik via mail updates omtrent de voorziene leveringsdag. Na 4 weken contact opgenomen met de zaakvoerder. GLS zou het pakje aangeboden hebben bij een of ander kantoor dat gesloten was (ik woon niet in een kantoor maar in een gewoon rijhuis) terwijl mijn thuisadres wel degelijk correct was aangegeven. De zaakvoerder kon geen tussenkomst aanbieden dus nu mag ik het pakket zelf gaan ophalen in het GLS depot of opdraaien voor de retourneringskosten van een pakket van + €100 in aankoop. Laatste keer dat ik bij hen iets bestelde.

19. helmikuuta 2023

Beste Charlotte,

Heel jammer om uw review te lezen, zeker aangezien ik u heb laten weten dat ik nogmaals GLS zal contacteren voor u.

Ik ben momenteel aan het wachten op hun antwoord en ben nog steeds bezig om een gepaste oplossing te vinden.

Saanut 2/5 tähteä

Zeer slecht bereikbare zaak en zeer lange levertijd

Ik had een kinderstoel besteld. De levertijd zou 4-6 weken zijn. Na 6 weken ben ik gaan mailen, zoals door het bedrijf aangegeven heb ik daarbij geantwoord op de orderbevestiging. Alle mails kwamen (pas na 2 weken) retour omdat het mogelijk spam zou zijn? Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ook gewoon mailen naar hun mailadres werkte niet. Uiteindelijk heb ik ze via de website te pakken gekregen waarbij hun antwoord was, je hoort van ons. Nooit meer wat gehoord. Gelukkig uiteindelijk wel na ruim 9 weken pakket ontvangen.

8. helmikuuta 2023

Beste Joke,

Bedankt om tijd te nemen om een review te schrijven.

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de communicatie.
Ik neem dit zeker mee en zal mijn best doen om de communicatie te verbeteren.

Hopelijk geeft u Decomusy nog een kans in de toekomst.

Zeer tevreden,overzichtelijke…

Zeer tevreden,overzichtelijke site,snelle levering,prijs ,kwaliteit,dik inorde,goede afwerking van produkten,gewoon,je kr8jgt wat je besteld.

7. helmikuuta 2023

Beste Erna,

Superfijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling!
Hopelijk tot binnenkort :)

Levertijd klopt niet.

7. tammikuuta 2023

Beste Maryam,

Bedankt om tijd te nemen om een review te schrijven.
De levertijden op de website zijn een indicatie.
Wij verwerken alle orders zo spoedig mogelijk, helaas zijn wij net zoals elk ander bedrijf afhankelijk van de werking van de koeriersdiensten en indien zij een vertraging hebben opgelopen, kan het helaas zijn dat het pakket iets langer onderweg is dan wat op de website staat.

Nogmaals bedankt voor uw review en hopelijk geeft u Decomusy nog een kans.

Ronde XXL ballenbak met 800 ballen

Het product besteld op zondag 1 januari (tijdens de kerstvakantie). Op de website stond netjes aangegeven dat er vanaf maandag 2 januari weer verzonden zou worden. Hierom (pas op) zondag 1 januari besteld. Eveneens stond er bij het product dat de levertijd 4-5 werkdagen zou duren. Dit was wat mij betreft prima, gezien ik de ballenbak zaterdag 7 januari nodig zou hebben.

Echter nadat ik op dinsdag nog niets vernomen had m.b.t. de verzending heb ik gemaild. Pas als reactie via de mail kreeg kreeg ik te horen dat de bestelling binnen 1-2 dagen (vanaf dinsdag gerekend) verzonden zou worden. Als ik dit alvorens had geweten, had ik elders besteld. Helaas, had ik dit bedrag ook niet even thuis liggen om dubbel te betalen, zodat het elders besteld kon worden.

Op vrijdag had ik nog niets vernomen van de verzendstatus. Na nog een mail te hebben toegewijd aan het bedrijf, kreeg ik pas het Track & Trace nummer toegestuurd. Vreemde werkwijze, gezien zij al op de hoogte waren dat ik erg graag op het product te wachten zat.

Na aangegeven te hebben per mail dat ik de gang van zaken en de geringe informatie inzake het verzenden van de ballenbak zeer matig vond, lag het volgens hen aan iedereen... behalve hen. De fout lag zowel bij de leverancier als het bezorgbedrijf en mij. Maar aan het bedrijf zelf lag het vooral niet.

Niet geheel onverwachts, maar de ballenbak was natuurlijk dik te laat binnengekomen.

Vanuit een klantenservice had ik meer verwacht, maar wellicht waren mijn verwachtingen te hoog voor ze. Enfin, ik zou bij dit bedrijf nooit meer bestellen of überhaupt aanraden. Hoe goed het product ook mag zijn.

31. joulukuuta 2022

Beste Selena,

Heel jammer om uw review te lezen.
Na het leven van uw aantekening op de bestelling dat u uw bestelling op 7 januari moest ontvangen, heb ik u onmiddellijk gecontacteerd via mail en u laten weten dat ik de levering voor deze datum niet kon garanderen en ook gevraagd indien u hierdoor alsnog wou doorgaan met bestelling of wenste te annuleren.

De fabrikant ging inderdaad terug op 1 januari terug aan het werk, en zoals ik ook meermaals u probeerde duidelijk te maken is dat deze in chronologische volgorder alle bestelling vanaf het begin van de Kerstsluiting ging verwerken. Dus de bestelling van 1 januari ging verwerkt worden pas nadat alle bestellingen tussen Kerst en Nieuwjaar verwerkt en verzonden werden.

Ik heb dan ook de precieze verzenddatum uitgezocht voor u bij de fabrikant en u heeft dan ook een traceringsnummer ontvangen.

Op de website werd ook aangegeven dat de levertijd +/- 5 werkdagen is. U heeft besteld op zondag 1 januari, deze werd op maandag verwerkt en werd geleverd op 9 januari.

Nogmaals heel jammer om uw review te lezen.

Hopelijk geeft u Decomusy nog een kans in de toekomst.

Saanut 1/5 tähteä

Wachten op bestelling meer dan een…

Wachten op bestelling meer dan een maand. Geen leveren! Na mailen krijgen we ons geld niet volledig terug. Nooit een brieving ontvangen of levering! Oplichting is verzekerd!!!
Antwoord:
"U ontving van ons een traceringsnummer en u heeft als ontvanger de verantwoordelijkheid deze te volgen.
Bij onze voorwaarden kan u duidelijk lezen dat wanneer een artikel naar ons terugkomt door het niet ophalen van het pakken, dat de verzendkosten van de terugbetaald bedrag afgetrokken worden."

8. tammikuuta 2023

Betrouwbaar?

Op 11/12/2022 aankoop gedaan, maar tot heden niks ontvangen 10/01/2023. Op website stond product voorradig dus vond het wat verdacht. Meerdere malen een mail gestuurd, maar nooit antwoord ontvangen. In laatste mail benaderd dat ik verdere stappen zou ondernemen en ineens kreeg ik na 2dagen een mail dat mijn bestelling binnenkort zou aankomen. Na enkele reviews te hebben gelezen spreek ik mezelf moed in dat ik hopelijk ooit mijn bestelling mag ontvangen (€150).
Naar de toekomst toe verkies ik zelfs meer te betalen voor een item, maar wel voor een bedrijf dat respons geeft ofwel telefonisch bereikt kan worden. Het kan gebeuren dat er wat problemen zijn, maar houd een klant op de hoogte dat de bestelling langer duurt als verwacht. Dus helaas geen positieve ervaring voor mij, wat het product op zich betreft kan ik helaas nog niet beoordelen.

10. joulukuuta 2022

Beste Desirée ,

Heel jammer om uw review te lezen. Bij het productbeschrijving staat duidelijk vermeld dat de Moi Mili tipi tenten handgemaakt worden op bestelling en hierdoor een langere levertijd hebben. Ik heb u op 12/12 via e-mail geïnformeerd dat door de drukte bij de leverancier en Kerststop het artikel helaas een langere levertijd ging hebben. Op 4/1 werd uw bestelling verzonden en heeft u ook een traceringsnummer ontvangen waarmee u uw bestelling kon volgen. Heel jammer dat u dan toch de tijd neemt om zo'n review te schrijven.

Heel blij!

Heel vlotte bestelling en vriendelijke klantenservice. Mooi ingepakt en verpakt, duidelijk met veel liefde voor hun producten en klanten.

1. joulukuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Veel keuze

Veel keuze, mooie artikelen.
Mooi ingepakt.
Jammer dat het zo lang duurde voor het pakket er was maar dit ligt niet aan Deco musy.

1. joulukuuta 2022

Bestelling pas na 8 dagen geleverd

Bestelling pas na 8 dagen geleverd. Op de site stond levertijd van 1-3 werkdagen. Halverwege de week contact op genomen om te vragen waar de bestelling bleef, omdat het een cadeau betrof voor mijn dochter die jarig was en wat ik dus op tijd moest hebben. Algemene mail terug gekregen, nogmaals gemaild, schuld werd afgeschoven op post nl en ik moest maar contact met post nl zoeken. Met post nl gebeld. Bleek het pakket verzonden te zijn met een levertermijn van 5 werkdagen waardoor het dus te laat kwam voor mijn dochter. Dag voor verjaardag nogmaals contact opgenomen om tot een oplossing te komen, maar hier is helemaal niet op gereageerd. Dus uiteindelijk zonder cadeau op mijn dochters vierde verjaardag. Helaas kan ik niet anders dan constateren dat dit een onbetrouwbaar bedrijf is met slechte (afwezige) service

4. marraskuuta 2022

Beste Marlous,

Heel spijtig van je review te lezen.
Er was inderdaad gecommuniceerd naar u toe dat het pakket in handen was van PostNL. Helaas van het moment dat het pakket in handen is van de koeriersdienst, moeten wij ook rekenen op hun service en snelheid die wij zelf niet in handen hebben. Mijn oprechte excuses dat het pakket niet op tijd was voor de verjaardag van uw dochtertje. Wanneer wij het bestelling versturen op maandag, verwachten wij inderdaad levering binnen de 3 werkdagen. Bij deze hebben wij dit voorval ook gemeld bij PostNL en hopen dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.
Nogmaals mijn oprechte excuses voor het ongemak.

Super tevreden!!

Super tevreden van de service! De artikelen die ik ontvangen heb zijn héél mooi en van zeer goede kwaliteit. Alles werd ook heel leuk een smaakvol verpakt.

Ik zal in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen bij Deco Musy!

4. marraskuuta 2022

Fijne webshop!

Fijne webshop, de bestelling was heel snel in huis en alles netjes en leuk verpakt. Aanrader!

6. marraskuuta 2022

Beste Amely,

Bedankt dat je tijd genomen hebt om een leuke review te schrijven! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! :)

Hopelijk zien wij je snel terug :)

Toppie!

Top! Leuk ingepakt voor de feestdagen

29. lokakuuta 2022

Beste Kato,

Bedankt voor je review! :) Fijn om te lezen dat ons Sint cadeaupapier in smaak valt !

Groeten,

3 puzzels gekocht voor mijn zoontje

3 puzzels gekocht voor mijn zoontje, prijs interessant, mooi aanbod en snelle verzending, ook stevig verpakt met een leuke bedanking in de verpakking, leuk om je pakketje zo te krijgen. Een aanrader!

28. lokakuuta 2022

Beste Sabrina,

Heel erg bedankt dat je tijd genomen hebt om een leuke review te schrijven! Hopelijk heeft uw zoontje er veel plezier aan!

Tot snel!

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf! Levert tot twee keer aan toe een kapotte commode. Dan verwacht je vervolgens service.. Service Ho Maar!! Zit je met een pasgeboren baby en een kapotte commode, slecht tot geen gehoort meer vanuit Decomusy. Nu 4 maanden verder nogsteeds niet opgelost. Denk twee keer na voordat je wat besteld!!

24. toukokuuta 2022

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin