De Bie Natuurproducten Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Delivery was too late, but the contact with a seller was established by a phone call and his support was excellent. He had checked all, and after 2 days POSTNL delivered a parcel.

Saanut 5/5 tähteä

Het feit dat ik jullie 5 sterren geef betekent dat ik een zeer tevreden klant ben! Dit zowel voor de vlotte en deskundige afwerkin als voor de klare duidelijk te volgen evolutie. Natuurlijk speelt oo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een paar weken terug op de markt van Tienen kocht ik bij jullie een potje Respimel. Ik en mijn vriendin zijn hier razend enthousiast over. Het is lekkere honing aangelengd met eucalyptus, thijm, pep... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zoals steeds kan je bij dit bedrijf rekenen op een topservice en kwaliteitsvolle producten die steevast enorm snel geleverd worden . Je wordt ook van bij het vertrek van je bestelling tot bij de ontv... Näytä lisää

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Dank u.

18. lokakuuta 2025

Beste Alfred,

Hartelijk dank voor uw aankopen via onze webshop en voor het belonen met een 5-sterrenbeoordeling.

We streven ernaar om je een aangename winkelervaring te bieden, waarbij een vlugge en correcte levering vanzelfsprekend is.

Saanut 4/5 tähteä

Andere smaak

Alles ok maar de ginseng coffee is nu van ander merk en vind ik iets anders van smaak niet echt slechter maar is ff wennen

16. lokakuuta 2025

Beste Eddy,

Bedankt om je aankopen te doen via onze webshop.

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en voor de 4-sterren review.

Moeten veranderen van merk is niet leuk, maar na het lange wachten hopen we toch een goed alternatief van Ginseng Koffie te kunnen aanbieden.

PS. We hebben ondertussen 4 soorten Ginseng Koffie in ons assortiment.

Ginseng koffie is heel lekker

Ginseng koffie is heel lekker

16. lokakuuta 2025

Beste Gisele,

Bedankt om je aankopen te doen via onze webshop.

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en voor de mooie 5-sterren review.

Fijn om te vernemen dat je de Ginseng Koffie lekker vindt.

Goede levering binnen de tijd

Goede levering binnen de tijd

12. lokakuuta 2025

Beste Staf,

Bedankt om je aankopen te doen via onze webshop.

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en voor de mooie 5-sterren review.

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar hoort natuurlijk ook een goede levering bij.

Fijn dat jij dit op prijs stelt.

Zeer vlugger levering en goed product

Zeer vlugger levering en goed product

7. lokakuuta 2025

Beste Sien,

We streven ernaar om je een aangename winkelervaring te bieden, waarbij een snelle levering en een goed product aanbieden vanzelfsprekend is.

pakket dag nadien al ontvangen

pakket dag nadien al ontvangen

18. syyskuuta 2025

Beste Gisele,

We streven ernaar om je een aangename winkelervaring te bieden, waarbij een snelle en correcte levering vanzelfsprekend is.

Het juiste product en vlug geleverd

Het juiste product en vlug geleverd

3. lokakuuta 2025

Dag Eric,

We willen je bedanken om ons te belonen met deze 5- sterren review en om je aankopen te doen via onze webshop.

We doen ons best om jou als klant vlot te bedienen en het pakje vlug te laten leveren.

29. syyskuuta 2025

Beste Dorette,

We doen ons best om jou als klant vlot te bedienen en een correcte en vlugge levering aan te bieden.

Snelheid en kwaliteit

15. syyskuuta 2025

Dag Alex,

We doen ons best om jou als klant vlot te bedienen en het pakje snel op te sturen.

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling snel en correct geleverd

10. syyskuuta 2025

Dag Mathias,

We willen je nog even bedanken voor deze beoordeling en om opnieuw via onze webshop de bestelling te doen.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je tevreden bent over onze levering.

We geven de complimenten graag door aan het team en verwelkomen je graag opnieuw.

Product goed

Product goed ! snelle levering

7. syyskuuta 2025

Hallo Ingrid,

Bedankt om je aankopen te doen via onze webshop en om ons te belonen met deze 5-sterren review.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar horen ook een snelle levering en goede producten bij.

We geven de complimenten graag door aan het team en hopen jou snel weer te verwelkomen.

Beste Carine,

We doen ons best om een snelle en correcte levering te voorzien.

We geven de complimenten door aan het team en hopen jou snel weer te verwelkomen.

Saanut 5/5 tähteä

Als is het duidelijk op het product…

Als is het duidelijk op het product staat.dat is goede! Dank u wel ik ga proberen deze products te verkoop alles loop get goede ik ga meer bestelen.
Raquel

26. elokuuta 2025

Hallo Raquel,

Dank u om de aankopen te doen via onze webshop en om ons te belonen met deze 5-sterren review.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen en om alles duidelijk te vermelden.

Vlotte levering

Vlotte levering , goed product

18. elokuuta 2025

Hallo Dorine,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar horen ook een vlotte levering en goede producten bij.

Saanut 5/5 tähteä

ik neem de eucalyptus honing 3…

ik neem de eucalyptus honing 3 lepeltjes per dag en dat verlicht mijn ademhaling , ik kan niet meer zonder. Aan te raden bij COPD.

15. elokuuta 2025

Dag Stephanie,

Fijn om te dat je zo tevreden bent over onze Respimel.

We zijn blij dat het jou ademhaling aangenamer kan maken.

Super producten

16. elokuuta 2025

Dag Jacqueline,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar horen ook een snelle levering en Super producten bij.

Snelle levering- zeer goede spiercreme

Snelle levering- zeer goede spiercreme

28. heinäkuuta 2025

Dag Freddy,

Saanut 5/5 tähteä

De levering was op tijd zoals ze…

De levering was op tijd zoals ze vermelden.
De koffie die we er besteld hadden was ook goed, zoals ze het op hun website hebben staan
Zeker het bestelling waard!!!.

4. heinäkuuta 2025

Beste Karin,

We willen je even bedanken voor deze zeer mooie beoordeling en om via onze webshop de bestelling te doen.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je zeer tevreden klant bent.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen.

Fijn dat jij dit kan waarderen.

Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot weldra.

Saanut 2/5 tähteä

Veel te lange levertijd,nog steeds…

Veel te lange levertijd,nog steeds niets ontvangen!
Wilde het laten leveren in een afhaalpunt,maar dat is niet gelukt en mijn volgend probleem is dat wij deze morgen vertrokken zijn voor een weekje vakantie.
Ik vraag mij af waar mijn pakje nu zal afgeleverd worden?

7. heinäkuuta 2025

Beste André,

Bedankt om je aankopen te doen via onze webshop.

We vinden het bijzonder jammer dat jou shoppingervaring via onze webshop niet zo goed is verlopen.

We gaan ons best doen om jou bestelling op te volgen, te kijken waar het is misgelopen en te zorgen dat het toch nog terecht komt.

We wensen je, ondanks deze minder leuke ervaring toch een mooie vakantie toe.

Saanut 5/5 tähteä

Altijd op tijd geleverd en tevreden…

Altijd op tijd geleverd en tevreden over het product

19. kesäkuuta 2025

Beste Lucienne,

De Bie Natuurproducten

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin