Allereerst vond ik precies hetgeen ik zocht, voor de laagste prijs online. Niet altijd een goed teken! Maar in dit geval, zeer tevreden. De order vergde wat tekst en uitleg van de BBQ store en Wouter... Näytä lisää
Afgelopen zaterdag met ons gezin de Whole Shebang workshop gedaan. Dit was boven verwachting. Leuke ontvangst Marvin legde alles zeer goed uit was erg enthousiast en toonde zijn passie voor de BBQ.... Näytä lisää
Bij mijn zoektocht naar een mooie Kamado kwam ik uit bij Yakiniku. Uit diverse vergelijkende reviews bleek dat de prijs-kwaliteitverhouding erg sterk is, waarna ik ben gaan kijken waar ik de versc... Näytä lisää
Mooie ervaring om een workshop te volgen bij de bbq store. Goed opgezet in diverse stappen. Verschillende technieken gebruikt, voor zowel vlees als groentes. Waarbij ook alle details worden uitgele... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dé experience bbq winkel van regio Zuid-Holland! Een plek waar enthousiasme, gezelligheid, kennis en eten samen komen. Of je nu komt voor een zak houtskool of een complete workshop en alles wat daar tussen zit? Je bent altijd welkom! Fysiek in de store en online @debbqstore.nl
Hollanti
- debbqstore.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Zeer leuke ervaring om te doen
Zeer leuke ervaring om te doen. Leuke dingen gezien maar vooral geleerd. Lekker gegeten en gedronken. We hebben een drie gangen maaltijd gemaakt was erg leuk en lekker. Kan het iedereen aanraden het te doen je leert altijd weer wat bij.
Geweldige workshop The Whole Shebang
Geweldig leuke en leerzame workshop The Whole Shebang. Super om nieuwe inzichten te krijgen om gerechten te klaar te maken in de komado, het idee voor het nagerecht (flammkuchendeeg met mascarpone, cognac en vers fruit) is een topper [sorry dat het bord sneuvelde]. Maar bovenal de ontspannen en gezellige sfeer waarin de workshop plaats vond. Dank voor de geweldige middag.
Goed opweg geholpen
Bedankt voor alle uitleg bij de aankoop van de green Egg en bij de aflevering. Fijn om op weg te worden geholpen. Zo kan ik gelijk beginnen zonder gebruiksaanwijzingen te lezen.
Ook super dat jullie makkelijk berijkbaar zijn voor vragen. Het is duidelijk dat bbq’en voor jullie een way of live is.
Perfecte adres voor aanschaf BIG GREEN EGG
Hele leuke mensen en goede uitleg gekregen na aanschaf van een BGE. En de service houdt niet op nadat het apparaat is geïnstalleerd. Ik hoop nog vaak van jullie te mogen leren.
Onwijs leuke sfeer
Onwijs leuke sfeer, je leert er veel van en mag daarna ook nog genieten van het zelfgemaakte eten.
Hele leuke workshop ‘the whole shebang’…
Hele leuke workshop ‘the whole shebang’ gehad met mijn broer. De mannen weten waar ze over praten en komen met veel handige tips en adviezen. Hangt een gezellige sfeer en wij gaan dit zeker nog eens doen in de toekomst!
Kamado workshop
Kamado workshop gedaan die leuk,gezellig en leerzaam was. De kwaliteit van kennis is top net zoals de producten die gebruikt worden. Ik zou persoonlijk kijken voor toevoeging van een cocktail bar of mix dranken. Leuke avond gehad met collega's en heb geen minpunten.
Goede workshop
Workshop gedaan voor de kamado bbq. Was erg leuk en leerzaam! Je doet zelf erg veel en je maakt ook alle gerechten. De sfeer is lekker chill en de mannen hebben ook erg veel verstand ervan.
Kamado workshop
Prima ambiance en organisatie! Hele goede workshop waardoor we veel inspiratie kregen. Mooie recepten en dus heerlijk onze en die van de medecursisten, zelf bereide gerechten, verorberd. We gaan zeker nog een keer een workshop bij deze organisatie volgen!
Passie en kennis van zaken
Passie en kennis van zaken, typerend voor ‘De mannen’. Top assortiment, scherpe prijzen en workshop wordt gegeven met duidelijk verstand van zaken.
Kom hier met veel plezier!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.