Debbqstore Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Allereerst vond ik precies hetgeen ik zocht, voor de laagste prijs online. Niet altijd een goed teken! Maar in dit geval, zeer tevreden. De order vergde wat tekst en uitleg van de BBQ store en Wouter... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen zaterdag met ons gezin de Whole Shebang workshop gedaan. Dit was boven verwachting. Leuke ontvangst Marvin legde alles zeer goed uit was erg enthousiast en toonde zijn passie voor de BBQ.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij mijn zoektocht naar een mooie Kamado kwam ik uit bij Yakiniku. Uit diverse vergelijkende reviews bleek dat de prijs-kwaliteitverhouding erg sterk is, waarna ik ben gaan kijken waar ik de versc... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mooie ervaring om een workshop te volgen bij de bbq store. Goed opgezet in diverse stappen. Verschillende technieken gebruikt, voor zowel vlees als groentes. Waarbij ook alle details worden uitgele... Näytä lisää

1. Grillipaikka

Yrityksen kirjoittama

Dé experience bbq winkel van regio Zuid-Holland! Een plek waar enthousiasme, gezelligheid, kennis en eten samen komen. Of je nu komt voor een zak houtskool of een complete workshop en alles wat daar tussen zit? Je bent altijd welkom! Fysiek in de store en online @debbqstore.nl

Erinomainen

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Leuk en leerzame BBQ workshop!

Een ontzettend leuke en leerzame BBQ-workshop!

Tijdens het boeken van The Whole Shebang Workshop hebben we een cadeaubon aangevraagd. Deze werd keurig gepersonaliseerd met naam, leuk verpakt in een tasje met extra’s en persoonlijk aan huis bezorgd. Erg leuk om cadeau te geven!

De workshop zelf was uitstekend verzorgd: Duidelijke uitleg over de BBQ en het bereiden van de gerechten. Je bent vrij om er je eigen twist aan te geven. We hebben inspirerende gerechten bereid en verrassende smaakcombinaties ontdekt. De verschillende BBQ-technieken waren ook erg leuk en leerzaam!

Al met al een leuke en leerzame aanrader. Zowel voor beginners als gevorderden.

25. lokakuuta 2025

Top service

Goeie en duidelijke uitleg in de winkel!! De service is top👍 ze komen thuis de Kamado in elkaar zetten, inbranden en de laatste uitleg zodat je helemaal zelfstandig aan de slag kunt.

25. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Hele leuke & interessante bbq-workshop!

Net terug met mijn zoon van een enorm leuke & leerzame BBQ-workshop ‘The whole shebang’ Goede uitleg en heerlijke gerechten, waar je ook nog je eigen inbreng aan toe kan voegen. De mannen hebben verstand van zaken en geven fijne tips & tricks. Al met al een echte aanrader!

23. elokuuta 2025

Echt een aanrader!

We waren met een grotere groep en hebben zo verdeeld gerechten gemaakt en gezamenlijk gegeten.
Alles was heel goed begeleid en uitgelegd (met microfoon, zodat het voor iedereen goed hoorbaar was). Nieuwe dingen geleerd, heerlijk gegeten.
Echt een aanrader.

5. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

The Whole Shebang met 18 man!

Met 18 mannen The Whole Shebang mogen volgen en wat was dit een positieve ervaring! In paren van twee gingen wij aan de slag met een voorgerecht, hoofdgerecht en uiteindelijk het toetje!

De mannen De BBQ Store laten je vrij in welke combinaties jij wilt maken en lopen rond voor tips en tricks, wat uiteindelijk tot een zeer geslaagde avond vol gezelligheid, leuke sfeer en vooral lekker eten heeft geleid!

Voor zowel de beginner als de ervaren BBQ-er aan te raden om zo weer nieuwe technieken en recepten te leren!

13. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een workshop om van te smullen

Een workshop om van te smullen – letterlijk en figuurlijk!
Met een team van 10 collega’s hebben we een fantastische workshop gevolgd onder leiding van Wouter. Zijn enthousiasme, kennis en persoonlijke aanpak maakten van deze teamactiviteit een waar feestje.
Wat het extra bijzonder maakte, was de aandacht voor iedereen: er was keuze uit groente, vis en vlees – elk met een eigen, smaakvolle bereidingswijze. Voor ieder wat wils dus!
Een perfecte mix van leren, samenwerken en genieten. Absoluut een aanrader!

8. toukokuuta 2025

Een grillend hete aanbeveling

Een grillend hete aanbeveling! De persoonlijke benadering van Wouter maakt dat ik graag mijn spullen in Zevenhuizen ga halen! Altijd persoonlijke interesse en een goed advies(en dus niet altijd het duurste product!). Intussen diverse keren een workshop gedaan waar ik veel heb geleerd. Binnenkort weer met een teamuitje een workshop doen, nu al zin in! Ben je hier nog nooit geweest(workshop of de winkel/online) ga dan snel!

7. toukokuuta 2025

Prima advies

Prima advies. Levering was plotseling iets vertraagd. Daar werd ik direct over gebeld. Product zit nog in de doos dus daarover nog geen review.

11. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

‘Whole shebang’ workshop, fantastische ervaring!

Een ‘whole shebang’ workshop gevolgd bij de bbq store, in 1 woord geweldig! Wouter legt alles goed uit en weet hoe hij goede gerechten moet maken. De gerechten zelf waren heerlijk en een goed portie voor iedereen. Ook fijn dat er rekening gehouden werd voor 1 persoon die halal moest eten! Mocht ik weer een gelegenheid hebben voor een workshop kom ik hier zeker terug.

17. huhtikuuta 2025

Eerste Kamado en buitenkeuken

Paar keer langs geweest en elke keer zeer enthousiast ontvangen door Wouter. Erg gepassioneerd en duidelijk in zijn advies en mogelijkheden. Inmiddels is mijn buitenkeuken met Big Green Egg Large aangeleverd en door Wouter ingebrand met gelijk nog wat adviezen voor deze starter in de Kamado wereld. Geen bs en maar enthousiast en leuk contact. Zelfs nog even een berichtje de volgende dag of de eerste sessie gelukt was de avond ervoor. Zeer betrokken en zeker een aanrader.

31. maaliskuuta 2025

Plezier en lekker

Leuke en duidelijke uitleg zelf alles doen maar tussentijds steeds iemand om je heen ter controle.
Doe je zelf je best dan proef je dat terug, maar ook van de andere deelnemers is echt heel leuk om te doen.

15. helmikuuta 2025

Anders BBQ’en

Top avond gehad met een groep van 12 mannen, Wouter leerde ons op een leuke manier de andere kanten van het BBQ’en. Niet alleen vlees, maar ook leuke dingen met groentes en een dessert met warme zoetigheden. We komen hier zeker terug om een ander thema te proberen.

25. tammikuuta 2025

Superleuke avond gehad!

Superleuke avond gehad. Geleerd, gegeten en gedronken. Professionele en relaxte begeleiding door de Mannen van...

Zeker een aanrader voor vriendengroepen en familie.

11. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin