Paguei 99 euros pela bicicleta eletrica e até hoje não tenho a bicicleta .Não respondem ao mail nem existe web do serviço enganador.!!!Chamei a Policia para investigar !!!!
Har fått en faktura på 2399 kr. Jag ska alltså betala medlemsavgift för drygt 1 år. Detta trots att jag inte fått påminnelse. Varför stoppas inte medlemskapet när inga pengar kommer in? Bedrägeri. Vil... Näytä lisää
Disse stjerner er årets vittighed. Jeg er som øjensynligt mange andre blevet opkrævet for et større beløb for medlemskab. Jeg har som alle de øvrige aldrig bedt om et medlemskab!
Rent fup! Man bliver narret til et medlemskab som automatisk fornyes baseret på det kreditkort som man anvender ved første transaktion - uden yderligere notifikation og uden nogen form for kvittering... Näytä lisää
For at en vare kan komme på Dealhunter, skal det være en attraktiv deal for forbrugeren. Derfor bruger vi mange ressourcer på at finde de deals, som passer bedst til vores brugere. Dog har vi ikke prisgaranti på Dealhunter. Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.
Tanska
- dealhunter.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
ADVARSEL.
ADVARSEL.
Køb endelig ikke noget på Dealhunter, tilmeld jer ikke på hjemmesiden, det er nærmest umuligt at komme ud af igen, og henvender i jer via mail, så får i ikke noget svar.
Jeg har endnu ikke fundet ud af hvordan man kommer ud af kløerne på Dealhunter.
Spørger man om hvordan det kan lade sig gøre, får man ikke noget svar.
Svindelfirma, hold jer fra dem.

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Tjek din konto der bliver hver måned…
Tjek din konto der bliver hver måned trukket 89 kr det er bondefangeri så hold jer langt væk det er muligt de har en billig varer men den bliver godt nok dyr når der hver måned trækkes 89 kr

HOLD JER LANGT VÆK!!!!
HOLD JER LANGT VÆK!!!!! Pas på deres 89kr plus abonnement lad være med at købe hos dem.

Vastaus yritykseltä Dealhunter
I bought a small items and the company is charging me for a subscription to their service
I bought an item last year and I received it in few days, but when I changed my credit card I received an "incasso påmindelse" first by email and now by letter of DKK 456. I also discovered that until my card expired they withdrew 89kr per month without my authorisation. They claim I subscribed to their service, but in fact I had never received any "orderbekreftelse" after my subscription, nor any indication about my client ID. they claim they tried to contact me, but I have not received any phone call nor email from them after the time I was supposed to have started the subscription. In other words this company has cheated to me and used my credit card without authorisation. I am lodging a claim at the nevnevnes hus. Needless to say that I would warmly suggest to be very careful when buying anything from this company

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Pas på endelig ikke køb noget her de…
Pas på endelig ikke køb noget her de hæver penge på din konto hele tiden pas endelig på

Obs Obs!!
Obs Obs!!
Pas på skjulte medlemskab. Læs endelig vilkårene!
Jeg er igennem 1 år trukket for medlemskab og har Ikke tilmeldt mig.
Firmaet svarer ikke på mine mail!
Dårlig forretningsmoral!😩

Vastaus yritykseltä Dealhunter
hvad er det her for noget skal betale…
hvad er det her for noget skal betale 89 pr måned og høre intet i 6 måneder for et plus medlemskab som jeg aldrig har meldt mig til

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Har modtaget en vare der ikke ligner…
Har modtaget en vare der ikke ligner det viste.
Har ringet flere gange uden held.
Og kan ikke logge ind.
Samt en anden bestilling som aldrig er dukket op.
Er ikke tilfreds.

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Skulle beställa en vara för 5 kr för…
Skulle beställa en vara för 5 kr för medlem. Jag är medlem. Men när jag loggade in så blev det inte det priset. Det stod inget om att det bara var för nya medlemmar.
Besviken

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Ingen hjælp at hente ved support
Ingen hjælp at hente ved support, da min trimmer gik i stykker - og købeloven gad de heller ikke overholde. Og "tlibuddene" på siden er på ingen måde prængende, man bør i stedet finde sine ting andre steder.

Høretelefonern + pulsmåler
Høretelefonerne er ikke i den røde farve som vist på billedet det er så hvad det er men lyden i dem det er total døde bukser 👎. Pulsmåleren den virker når det passer den så den er der heller ikke noget at råbe hurra for. Desværre. Mvh. Lykke

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Har altid været godt tilfreds.😃👍
Jeg har købt flere deals på Dealhunter og altid været meget tilfreds. 👍😃

Dårlig stil.
Varene er fine, men man kan ikke opsige sit abonnement og de svare ikke på mails.

sender inkasso mail
sender inkasso mail, for senere at oplyse det var en fejl - efter medlemskab modtaget man mange mail med tilbud MEN det er kun for nye medlemmer, så når du betaler 89 kr. hver måned kan du ikke købe de tilbud - det tangerer båndefangeri