Dealhunt Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Billigt för bra koder. Men de var väldigt sega på att svara. Konstant missade varandra i chatten. Tog eventuellt två månader för mig att få koden.

Saanut 5/5 tähteä

Han är bra, tar lite tid att svara bara men man måste bara vara inne samtidigt. Dom gör bra grejer och bäst köpa när de live

Saanut 1/5 tähteä

Efter över 24h fick jag en kod som inte funkade. Efter det slutade de svara. Utöver det var det väldigt otydliga instruktioner och jag beställde 3 rabattkoder men fick bara 1. Uppdatering: supporte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ganska effektivt och snabb ordrar. Är ganska nöjd me detta!!!! Hör av er till brodern hära :)

Yrityksen tiedot

1. Affiliate-markkinointi

Yrityksen kirjoittama

VI vägleder kunder till rabatter!

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

It took 1 day to reply and they didnt…

It took 1 day to reply and they didnt give me what was promised to me. it said that the discount would be 75% but they only gave me 35%

20. elokuuta 2026

Hello,

Can you please give me ur order id? so we can fix it for you.

Saanut 1/5 tähteä

Efter över 24h fick jag en kod som inte…

Uppdatering: supporten sa att jag skulle fixa en ny kod av en vän eller mamma

18. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dealhunt

Hej, kan du ge ditt order id så tittar vi på det!

Dålig kund service

Dålig kund service, ingen svar eller hjälp. Har inte fått tjänsten som jag köpt och väntat i hur länge som helst på svar. Opålitlig och dålig kommunikation.

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dealhunt

Vi har skrivit till dig gett dig konto och kod, du har använt koden innan och vi inväntar svar från dig. Skriv gärna tillbaka till oss så kan vi ge en annan kod!

Tack :)

Saanut 3/5 tähteä

Billigt för bra koder

7. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dealhunt

Hej tack för din review vi ber om ursäkt för väntan!

Best service

Fick aldrig min kod

Fick aldrig min kod. Har försökt att nå han i över 2 dagar men han svarar inte

25. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dealhunt

Hej, vi ber om ursäkt för segt svar, ibland tar det lite extra tid då vi upptagna skriv gärna på instagram, dealhunt_se

Betalade för en tjänst

Betalade för en tjänst, får allrdig kontot med koden. Det går inte att nå arbetarna för de är alltid offline. Kontaktat support via websidan flera gånger men svarar bara då och då.

Detta är ett stort scam och varnar för detta.

23. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dealhunt

Hej skriv till oss på uberrresor@gmail.com vi ska fixa in order ber om ursäkt för segt svar!

Betalade för en tjänst

Betalade för en tjänst, denna tjänsten får vi ingen kod för. Vi når aldrig arbetarna för att få en kod.

Detta är lurendrejeri och varnar er för detta.

23. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dealhunt

Hej skriv gärna till oss på uberresor@gmail.com så fixar vi din order

Saanut 1/5 tähteä

Dom lurar dig ger dig en rabbatkod som…

Dom lurar dig ger dig en rabbatkod som inte fungerar och säger till dig att du inte får återbetalning för att du redan har fått en order, men samma order fungerade inte asså??

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dealhunt

Hej! vi levererar alltid våra rabatter som vi säljer, om det inte funkar gäller pengar tillbaka garantin. Skriv gärna till oss på uberresor@gmail.com så fixar vi det

Adrian/ Säljchef

Saanut 4/5 tähteä

Allt fungerar bra

Allt fungerar bra, det kan ta lite tid men man måste bara vara aktiv samtidigt som de

18. heinäkuuta 2026

Tack

Saanut 2/5 tähteä

Det tar för alltid att svara

Det tar för alltid att svara, koden funkar inte jag har klagat och får svar en gång om veckan och har fortfarande inte fått en ny

16. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dealhunt

Hej! tack för du skrivit! Ibland blir det förseningar, vi försöker svara alla så fort de går. Du måste också svara oss tillbaka!

Saanut 1/5 tähteä

Säsmta jag har vart med om

Köp inte, väntade över 3 dagar för att få en rabbatkod.

5. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dealhunt

Hej! Segt att du känner såhär! du måste dock också svara oss tillbaka, skriv gärna till oss så fixar vi din order.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin