Paguei 99 euros pela bicicleta eletrica e até hoje não tenho a bicicleta .Não respondem ao mail nem existe web do serviço enganador.!!!Chamei a Policia para investigar !!!!
Disse stjerner er årets vittighed. Jeg er som øjensynligt mange andre blevet opkrævet for et større beløb for medlemskab. Jeg har som alle de øvrige aldrig bedt om et medlemskab!
Rent fup! Man bliver narret til et medlemskab som automatisk fornyes baseret på det kreditkort som man anvender ved første transaktion - uden yderligere notifikation og uden nogen form for kvittering... Näytä lisää
For at en vare kan komme på Dealhunter, skal det være en attraktiv deal for forbrugeren. Derfor bruger vi mange ressourcer på at finde de deals, som passer bedst til vores brugere. Dog har vi ikke prisgaranti på Dealhunter. Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.
Tanska
- dealhunter.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Påstår att man automatiskt blir medlem…
Påstår att man automatiskt blir medlem och drar medlemsavgift på nästan 100kr varje månad om man blir pluskund, vilket man luras till med billigare pris.

LØB.
Kort fortalt - som mange andre. Snyd, svindel og bedrag . gå LANGT uden om dette firma,

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Jeg har også modtaget en rykker for 26…
Jeg har også modtaget en rykker for 26 manglende betalinger. Ergo, så har de gået og ventet på at jeg betalte noget, som jeg uvidende åbenbart har tilmeldt mig. Grundet kortskifte har de ikke kunnet trække betalingen og først 26 måneder senere finder de ud af det!!?? Det er da så svinsk og amatøragtigt og har aldrig oplevet noget lignende!! HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!!
Sagen er sendt videre til Forbrugerombudsmanden.

Bondefanger virksomhed.
Bondefanger virksomhed.
Dealhunter har fremsendt krav om ikke indbetalt medlemskab på 25 x 89kr.
Et medlemskab som jeg aldrig har tegnet.
Der er vist brug for forbrugerombudsmanden her...

Har fått en faktura på 2399 kr
Har fått en faktura på 2399 kr. Jag ska alltså betala medlemsavgift för drygt 1 år. Detta trots att jag inte fått påminnelse. Varför stoppas inte medlemskapet när inga pengar kommer in? Bedrägeri. Vill att ni avslutar mitt medlemskap omedelbart. Ang.betalning så ska jag gå vidare med detta.

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Hvis jeg ikke kan ringe jer op skifter…
Hvis jeg ikke kan ringe jer op skifter jeg elselskab igen, da jeg ikke gider at høre på jeres dumme undskyldninger at i har travlt telefonen er lukket det kan ikke passe at jeg skal betale 2196 kroner når jeg er lige blevet medlem, så i må lige ringe mig op, da jeg skal vide hvorfor jeg skal betale så meget, jeg vil jo ikke betale hver kvartal men hver måned

Forfærdelig forretning
Dealhunter har til flere kunder skrevet, at kunderne skylder penge for 30+ måneders medlemskab, og at Dealhunter ikke har kunne opkræve disse med beskrivelsen: “Det kan være du har skiftet kort uden at få det opdateret hos os, eller at dit kort ikke er opsat korrekt til online betaling.” Kunden får nu 7 dage til at betale et beløb på op over 2000 kroner ellers bliver det sendt til Inkasso. Dealhunter skriver derimod på deres hjemme, at de trækker betalingen for medlemskabet den 1. hver måned. Jeg stiller mig meget uforstående overfor, hvorfor Dealhunter først kontakter kunder mere end 2 år senere for opkrævning af et medlemsgebyr, hvis de igennem 30 måneder har kunne se, at en betaling ikke er gået igennem? Enormt usmageligt og dårlig behandling af deres kunder. Jeg fraråder alle af handle hos Dealhunter. Det er simpelthen ikke okay!

Magen til plat firma.
Magen til plat firma.
For en mail om at jeg skylder for 33 mdr medlemskab. Kan se der er flere der har modtaget dette.
Hvad er det for en måde og drive forretning på. Svindel og humbug.

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Hej med jer i dealhunter
Hej med jer i dealhunter. Jeg er rasende. Jeg finder det groft, at i efter 31 md. sender mig en regning på 3.759,00 kr , som skal betales inden 7 dage. Dette burde I have opdaget for længe siden. Jeg bestilte i November 2018 et par øreringe, som jeg aldrig modtog. Trods gentagene henvendelser, til jer fik jeg aldrig svar. Jeg skrev endda at I ikke skulle kontakte mig mere

hvad?
Hej Peder
Jeg synes det underlig at i ikke sender en rykker noget før. 32 måneder er lang tid og det underlig i ikke har opdaget det før. men har i sent rykker før så send dem lige til mig,
Hej er det noget i har Sendt til mig eller ar svindel.
Denne henvendelse er oprettet til dig.
For at tilføje yderligere kommentere, venligst svar på denne mail.
Darren (Dealhunter.dk)
18. nov. 2021 08.04.31 CET
Kære
Jeg retter henvendelse til dig, da vi ikke har kunne hæve et eller flere beløb for dit PLUS-medlemskab.
Vi har i 32 måneder ikke modtaget din betaling.
Det kan være du har skiftet kort, uden at få det opdateret hos os, eller at dit kort ikke er opsat korrekt til online betaling.
Pt skylder du 32 x 89 DKK for dit medlemskab = 2848 DKK
Beløbet bedes venligst overføres til reg. 4690 og kontonr. 10 8598 83
Noter venligst dit bruger ID:488500 ved overførslen
Beløbet skal være modtaget på vores konto senest 7 dage fra d.d., ellers vil sagen uden yderligere varsel overgå til inkasso.
Dette kan påføre ekstra omkostninger.
Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål til ovenstående eller, hvis jeg kan hjælpe med noget.
På forhånd tak og god dag
Venlig hilsen Darren
Dealhunter
Dealhunter

Scam scam scam!
Scam scam scam!
Skrev til dealhunter at fortryde min 'plus' konto i April 2020, og har stadig IKKE svar, MEN de sender fakturaer hver måned. Hvordan kan man stoppe det her?

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Jeg købte nogle led lamper hos dem
Jeg købte nogle led lamper hos dem, og pludselig var jeg en del af en klub, som det har vist sig at være svær at komme ud af igen. Nu får jeg så en trussel om incasso. Mage til platfirma skal man lede længe efter, og jeg advarer hermed alle om at handle hos dem.

Svindel firma!
Svindel firma! De er ved og gå konkurs og prøver nu at indkræve penge fra folk med påstande om at de ikke har betalt for 4 måneders abonnement. Pas på med de svindlere!

Vastaus yritykseltä Dealhunter
Hvordan skal man komme igennem når i…
Hvordan skal man komme igennem når i hverken svarer på mail eller telefon nr??? Har forsøgt at kontakte jer i over 1 måned på mail og telefon uden noget svar!

Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Det trækker dog ned, at jeg deltager i en konkurrence for at anmelde.

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. God vare. Virker som et ærligt og reelt firma