Bestilte en powerbank og har modtaget den, men har ikke modtaget noget kabel til at oplade min iPhone med, som der stod der skulle være med. Så man får åbenbart ikke hvad man betaler for og som står... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mathies, Ja tak og jeg har også lavet en ny anmeldelse. Jeg kunne ikke lige finde ud af hvor jeg skulle slette den gamle. Endnu engang tak for jeres hurtige service, og opklaring af problemet. Jeg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Der gik få dage fra jeg havde bestilt mine højtalere på dealfighter til jeg modtog dem, hvilket godt. Men da de ankom havde de en defekt. Jeg skrev derfor en mail til Dealfighter, og fortalte om pro... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alright, først bestiller jeg en vare. Det beløb som de har trukket lige nu må slet ikke trækkes før varen er erklæret afsendt og modtaget af køberen. Det kan godt påvirke mig at de ikke følger visse... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dealfighter er blevet overtaget af Downtown.dk og vil fremover hedde Dealfighter powered by Downtown. Vi sender 3 nyhedsbreve ud om ugen – fyldt med fede produkter til attraktive priser.
Trommesalen 5, 1 sal, 1614, København V, Tanska
Bestilte min vare kl. 22 om aftenen, og fik den to dage efter. Super god service!

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Jeg købte en jakke hos Dealfighter den 28/12, og begynte at undre mig over den manglende levering i starten af det nye år - men der havde jo været et par helligdage. Den 8. januar slipper min tålmodighed dog op da de garanterede 5 dage for levering er gået og jeg kontakter Dealfighter.
Her får jeg så af vide, at de ikke kan levere jakken i den farve jeg har bestilt (købt). Det viser sig så at de faktisk har trukket penge på min konto den 2/1 for en vare de ikke er i stand til at levere. Den 12/1 må jeg rykke for at få mine penge retur.
Stik imod den måde andre i nethandelsbranchen prøver at bygge tillid op med hvor sælgeren først trækker penge når varen afsendes, har Dealfighter fundet på et plattenslagertriks hvor det tager betaling for et værdibevis der ikke er den mail værd det er skrevet i.
Korrespondancen - fra start mod slut -kan ses her:
08 jan 14:22
Hej
Kan i fortælle om der er gået noget galt med denne bestilling, da jeg ikke har set noget til jakken endnu?
08 jan 15:48
Hej Michael
Vi har nu talt med leverandøren vedr. din jakke. Der er sket en fejl på deres lager, så de kan desværre ikke levere jakken i grøn.
De har den i farverne blå eller sort.
Kunne du være interesseret i at få jakken i en af de ovennævnte farver, eller ønsker du at vi refundere din ordre?
Vi beklager fejlen
Navn
12 jan 09:16
Hej "Navn"
Jeg stiller mig meget undrende over for jeres fremgangsmåde med at trække penge for en vare i ikke er i stand til at levere. Først på min henvendelse informere i, jævnfør nedenstående, at det ikke er muligt levere varen. Her 5 dage efter kan jeg så konstatere at i den 2/1-15 har trukket beløbet på min konto og endnu ikke refunderet beløbet.
Jeg forventer at beløbet bliver tilbageført til min konto omgående, som aftalt pr tlf dd.
Mvh Michael
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej Michael.
Tak for din mail.
Som det fremgår af vores handelsbetingelser er det du køber et værdibevis der giver adgang til varen, og ikke selve varen. Værdibeviset sendes automatisk efter købet er gennemført og pengene vil derefter blive trukket umiddelbart efter købet.
Jeg kan se at vi har annulleret din ordre og tilbagebetalt beløbet d 12-01-2015 så de bør kunne ses på din konto inden for 1-3 hverdage herefter.
Hilsen
"Navn"

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Valgte at købe min første deal, nogle led steringlys ..
Modtog allerede pakken en lille uges tid efter den var købt ..
Pakken så desværre lidt ødelagt ud, og da jeg afprøver lysene så virker de ikke helt .. Øv øv
Jeg henvender mig og får hurtigt svar om de overfører alle mine penge tilbage (inkl forsendelsen) og jeg kan beholde lysene .. Dejlig service ..
Dagen efter finder jeg ud af det er mig som ikke sat batterierne forkert i :/
Jeg skynder mig at skrive de ikke skal overføre pengene til mig ..
Men så skriver de at pengene var overført og at jeg bare kunne beholde dem og selvfølgelig også beholde de lys som jeg er virkelig glad for ..
Wuuhu top service , virkelig fed oplevelse .. Tak dealfigther - jeg kan klart anbefale jer :)

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Havde d. 4/12-14 bestilt The Boss Jacket til min mand i julegave. Blev lovet at jeg senest havde jakken 22/12. Da vi skulle på juleferie ringede jeg for at være sikker på at den kom inden, og dette blev jeg lovet. Jakken kom først d.27/12, hvilket jeg synes er fuldstændig uacceptabelt, når den er bestilt så tidligt i dec. Jeg fik ikke nogen mail om at min pakke var forsinket, virkelig dårlig service. Da vi kommer hjem fra ferie og får hentet jakken så er den i SÅ dårlig kvalitet og størrelsen er helt hen i vejret. Nu skal man så til og bruge tid på at sende retur.....hvilket jeg håber kommer til og gå nemt.
Jeg vil absolut ikke anbefale Dealfighter til nogen.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Bestilte en kjole 11/11-14 til levering senest 15/12-14. Rykkede for kjolen 16/12-14 og fik besked på at den ville blive sendt i løbet af ugen. Nu har vi 6/1-2015 og jeg har ikke set skyggen af kjolen til årets store fester......
Pengene trak de allerede 14/11-14. Det er ganske enkelt uacceptabelt. De gør sig heller ikke nogen ulejlighed med at oplyse noget som helst vedr. leveringen. Det var vel det mindste de kunne gøre.
Skrev ovenstående i går og skrev til firmaet at jeg vil have mine penge retur.
Har intet hørt fra dem, men har så lige fået en SMS om at min pakke kan afhentes på posthuset. Latterligt.........23 dage forsent !!!

Bestilte julegaver på
dealfighter og de var alle leveret 2 dage senere. God kvalitet på varerne og super hurtig behandlingstid. Har brugt denne side før og det har alle gange været helt problemfrit. Kan stærkt anbefale denne dealside til andre.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Jeg bestilte, to uger før jul, til trods for dårlige anmeldelser, et Simply curl krøllejern hos Dealfighter - jeg blev lovet afsendelse af varen indenfor 24 timer, men da der var gået 5 arbejdsdage og jeg stadig intet havde hørt, ringede jeg til kundesupport for at forhøre mig. Jeg belavede mig på lang ventetid, men kom igennem på kun 2 min. En venlig medarbejder fandt straks pakkens track and trace nummer og kunne fortælle mig at min vare var afsendt indenfor de 24 timer som lovet. Det var POST Danmark der havde lavet en fejl!!! Mit krøllejern lå og ventede på postkontoret og datteren kunne således få det i julegave. Derfor turde jeg godt bestille en kombineret mobilholder og pung d. 25. December men blev lidt skuffet da jeg, iflg. leveringsinfo skulle vente til mellem 8. og 15. januar før jeg kunne forvente leveringsinfo - særligt fordi retturretten (igen iflg. leveringsinfo.) kun gjaldt til d. 15. januar. Derfor var jeg super glad da jeg Idag, d. 3. januar fik en SMS fra buddet om at min pung var leveret til min dør kl 06! Tak for god behandling.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Magen til ringe service har jeg aldrig prøvet før. Deres support er sindssyg langsom, og deres levering af ringere kvalitet end deres support. Selve "jakken" jeg modtog var af så dårlig kvalitet, at jeg tvivler på hjemløse ville gå med den. Meget negativ oplevelse herfra. Pengene tilbage er den eneste vej frem!

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
jeg har købt et krøllejern og det fungere rigtig godt jeg bestilte det og det kom 2 dage efter det var hurtigt og nemt og så har de nogle fantastiske lave priser og gode tilbud jeg kan klart anbefale den side til andre

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Bestilte ikke kun 1 men hele 2 jakker hos dem tilbage i november, men udsigt til at få en dejlig julegave d. 24. december. leveringsdato var d. 20 december så god tid.
Jeg fik så ikke mine jakker d. 20 ej heller ikke d. 24, om det er deres skyld eller Post Danmark, det har jeg ikke gidet undersøge nærmere. jeg kontaktede dem d. 20, men fik ikke rigtig noget brugbart svar tilbage.
i dag, d. 30 december, efter at jeg tog fat i dem igen, og fået udleveret track and trace nummer fra dem, var jeg på posthustet. der lå 2 pakker til mig. Fedt.
MEN....... glæden varede ikke længe, for da jeg åbnede pakke nr. 1 var der mildest talt som forventet efter at havde læst de sidste par vurderinger fra andre kunder. jeg håbede ellers til det sidste men nej.
Sidder nu tilbage med 2 jakker som jeg hverken kan passe og kvaliteten er så ringe at jeg ikke engang vil give den ene som gave som den var tiltænkt.
jeg er så skuffet, især fordi jeg har haft flere dialoger med dem inden købet, hvor de lovede og forsikrede mig om at det ikke var den samme jakke som som kunne købes på div kina firmaer og at kvaliteten slet ikke kunne sammenlignes. Men som det ser ud så har de givet op hvad angår kvalitet og originale produkter. Det er en stor bunke billige kina kopi varer de sælger på alle deres hjemmesider og til div. dealsites.
De giver deres leverandør skylden, men 9 ud af 10 gange er det den selv der sælger det på deres sider.. bare igennem forskellige navne og firmaer.
jeg syntes at hvis i virkelig er Godt jysk købmandskab, så lev op til det eller slet det fra jeres side, og skriv "vi er total ligeglade, vi vil kun tjene penge."
Nu får jeg som sagt mine penge tilbage, men det er da også det mindste de kan tilbyde, min julegave til mig selv er lige til at smide i brændeovnen og jeg står stadig uden en gave.
Meget dårlig stil. At den kom lidt for sent, det er hvad der kan ske, men at levere noget så ringe og ubrugeligt og så kalde det årets julegave.... håber fanme i har lært noget at det her og tager jer sammen i fremtiden og tænker kvalitet og kundeservice frem for profit og billige kopivarer.
god jul og et godt nytår.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Super fin service har ikke haft nogle problemer!
Førprisen på produkterne og dermed besparelsen i procent skal man være en smule skeptisk over. Men alt i alt super fint :-)

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Blev brugt som gave til mit barnebarn, som er begejstret og glad.
Det var nemt at bestille og varen kom hurtigt ,som lovet.
Handler gerne igen i firmaet.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Det var en meget positiv oplevelse at handle hos jer. Jeg fik meget hurligt levering og jeg er glad for mit produkt.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Under produktinformation står der at varen bliver sendt indefor 24 timer, men der gik ca. 3 uger før jeg fik mit produkt, som derudover blev leveret i en forkert farve.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Jeg købte et SimplyCurl krøllejern som julegave til min voksne datter. Den blev hurtigt leveret og hun er superglad for den.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Jeg har købt flere ting hos Dealfigther. I starten var jeg skeptisk ang. kvaliteten og levering, men dette har vist sig at være ubegrundet. Mine oplevelser har været, at jeg har modtaget billige produkter af en ok kvalitet med hurtig levering. Dog kunne jeg godt bruge danske brugsvejledninger til produkterne.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Købte et krøllejern til kæresten i julegave og modtog pakken et par dage senere. God oplevelse og ingen problemer.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Bestile et SimplyCurl krøllejern - Der var hurtig og god service. Krøllejernet er også fint, synes bare ikke det virker helt optimalt.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Jeg bestilte 4 forskellige ting på denne fantastiske hjemmeside og til en billig pris!
jeg har ikke haft nogen problemer med siden, og min varer er kommet et par dage.
Hjemmesiden kan varmt anbefales og det er ihvertfald ikke sidste gang jeg har købt noget der.

Vastaus yritykseltä Dealfighter.dk
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.