Dea Kudibal Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Virkelig smukt tøj, lynhurtig levering selv under udsalg og en helt fantastisk kundeservice. Jeg elsker især deres mere enkle styles, har flere af deres octaviedea toppe. Den ene gang jeg har haft et... Näytä lisää

It's the most high-quality clothing I’ve purchased. I’m a silk enthusiast, and the material used to craft these blouses and dresses is excellent. Those details – the buttons, the hems, the design – ma... Näytä lisää

Invoice perfect: correct amount though part of the order was cancelled. Delivery quick. Packed perfect. If something should be cancelled, your practice also very easy and efficient. It is easy and... Näytä lisää

Dea Kudibal very efficient and easy from order to delievery. Website is is easy to use it doesn't constantly freeze like some of the other clothing sites do because of too heavy content trying to load... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike

Hos Dea Kudibal finder du tøj i luksuriøs silke, med flatterende silhuetter og smukke prints, der kan bruges sæson efter sæson. Dea Kudibals mission er at skabe en feminin, flatterende og stilfuld garderobe til kvinder. Dea Kudibal har en stor passion for silhuetter, detaljer og kvalitet.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

126 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Amazing dress and very flattering

Amazing dress and very flattering. Fabric, ,cut,style, and length all perfect. Customer service was amazing. Ordered one day and arrived the next. Packed beautifully too.

9. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dea Kudibal

Thank you so much for your wonderful review. We are delighted to hear that you love the dress – from the fabric and cut to the style and length – and that it feels flattering.

We are equally happy to know that our customer service and speedy delivery met your expectations, and that the packaging added to the experience. Feedback like yours means a lot and motivates us to keep delivering this level of quality.

We hope to see you again soon for your next favorite piece.

Kind regards,

Smukke kjoler

Smukke kjoler. Hurtig levering og nemt at returnere.

Kære Birgit,

Tak for din fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er glad for kjolerne, og at både levering og returforløb fungerede nemt.

Mangledende kommunikation ved returnering

Jeg har købt den flotteste kjole, i præcis den kvalitet der er til at forvente af en kjole til 3000 kr. Hvis bare jeg kunne holde fast i den gode oplevelse med hurtig levering og en god vare.
Men returneringen af en anden kjole på samme ordre, hiver dog oplevelsen meget ned.
Jeg kontaktede firmaet efter 10 dage fra afsendelse af returpakken, med besked om at pengene ville komme retur senest om 2 dage. Yderligere 10 dage senere, må jeg så skrive dem en mail, da jeg stadig ikke har fået pengene tilbage. En times tid efter kommer mine penge retur, men de svarer ikke engang på min mail henvendelse. For så dyrt tøj, havde jeg forventet en bedre service.

11. syyskuuta 2025

Kære Laura,

Tusind tak for din anmeldelse og for dine pæne ord om kjolen og leveringen. Vi er virkelig glad for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af varen.

Vi vil samtidig give dig en stor undskyldning for den oplevelse, du har haft i forbindelse med returneringen af den anden kjole. Vi havde desværre en fejl i vores system den 26/8, som påvirkede en række returordrer, herunder også din. Det betød, at tilbagebetalingen blev forsinket, og at du ikke modtog den opfølgning, du naturligvis kunne forvente af os.

Det er langt fra den standard for service, vi ønsker at levere – særligt ikke, når det handler om varer i denne prisklasse, hvor både kvalitet og kundeservice skal gå hånd i hånd. Vi har nu rettet fejlen i systemet og taget skridt til at sikre, at kommunikationen i sådanne tilfælde bliver langt bedre fremover.

Vi beklager de frustrationer, du har oplevet, og håber, du fremover vil få en meget bedre oplevelse hos os. Vores Trustpilot viser heldigvis også at dette er en undtagelse.

Thumbs up herfra

Thumbs up herfra
Vildt lækker frakke - som altid super hurtig levering

Kære Jette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med frakken og den hurtige levering.

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. Hurtig levering. Holder formen efter vask. Virkelig flot design.

Kære Jette,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, den hurtige levering og det flotte design.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Cecilie

Elsker deres flotte design og både…

Elsker deres flotte design og både kvalitet og service er helt fantastisk! Hurtigt og effektiv levering. Uundværlige kjoler når man skal på ferie- de fylder intet og krøller ikke. Kan anbefales på det varmeste ❤️

Kære Marianne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️ Vi er så glade for at høre, at du både elsker design, kvalitet og service – og at kjolerne er perfekte til ferien. Dejligt at de gør glæde!

Rückerstattung zu lange

Rückerstattung zu lange! 10 Werktage nach Eingang ist frech. Ich habe viel Bekleidung von Dea Kudibal und dann kann es vorkommen, dass mal was nicht passt. Hier die Reaktion meiner Anfrage vom 28.8.25: „vielen Dank für Ihre Nachricht und die Information zur Rücksendung. Bitte entschuldigen Sie die Wartezeit. Rückerstattungen werden in der Regel innerhalb von 10 Werktagen nach Erhalt der Retoure von unserer Retourenabteilung bearbeitet. Rechnen Sie bitte zusätzlich mit bis zu 3 weiteren Werktagen, bis der Betrag auf Ihrem ursprünglichen Zahlungsmittel sichtbar ist. Da Ihr Kleid am 22.8.25 bei uns eingetroffen ist, beginnt jetzt die Bearbeitungszeit. Sollten Sie nach 15 Tagen noch keine Rückerstattung erhalten haben, geben Sie uns bitte Bescheid, damit wir Ihr Anliegen an einen Kollegen weiterleiten können.“ Hier ist alles hochpreisig; ich kann dieses Vorgehen nicht verstehen und werde hier nichts mehr bestellen.

28. elokuuta 2025

Liebe Susan,

Vielen Dank für Ihr Feedback und dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns zu schreiben. Wir verstehen sehr gut, dass es ärgerlich sein kann, wenn man auf eine Rückerstattung warten muss.

Bitte seien Sie versichert, dass Ihre Retoure bereits nach 5 Werktagen erstattet wurde – also deutlich schneller, als in unseren allgemeinen Rückerstattungsrichtlinien angegeben (bis zu 10 Werktage Bearbeitungszeit plus 2–3 Werktage Banklaufzeit).

Wir entschuldigen uns, falls die Formulierung in unserer Standardantwort missverständlich war, und möchten betonen, dass wir stets bemüht sind, Rückerstattungen so schnell und reibungslos wie möglich vorzunehmen.

Wir würden uns sehr freuen, wenn wir Sie auch weiterhin mit unseren Kollektionen begeistern dürfen, und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,

22. elokuuta 2025

Kære Annette,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Cecilie

Hurtig levering og god kundeservice gør…

Hurtig levering og god kundeservice gør oplevelsen endnu bedre. Kan varmt anbefales! 🌟

8. elokuuta 2025

Kære Josefine,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os at du har haft så god en oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Lækre produkter

Som altid lækker kvalitet, smukke designs og hurtig ekspedition, men det er også betalt😉

5. elokuuta 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du sætter pris på kvaliteten, designet og vores hurtige ekspedition. Vi bestræber os altid på at levere produkter, hvor materialer, håndværk og service går hånd i hånd – og vi håber, at det er noget, du får glæde af i lang tid.

wonderful experience!!!

6. elokuuta 2025

Dear Laura,

Thank you so much for your lovely review!
We’re thrilled to hear you had a wonderful experience – that’s exactly what we aim for.
Hope to see you again soon!

Warm regards,

Cecilie

Meget dårlig oplevelse med returnering

Jeg købte en smuk kjole, der desværre var alt for stor. Derfor returnerede jeg den og kan via GLS se, at den er ankommet hos Dea Kudibal 17. juni 2015. Det er fem uger siden og jeg har fortsat intet hørt og ikke modtaget betalingen retur. Jeg skrev til kundeservice den 3. juli og har efterfølgende to gange rykket høflig for svar uden held. Mine henvendelser bliver ganske enkelt ikke besvaret. Kundeservice er dog tydeligvis på arbejde, for i samme periode har jeg modtaget flere nyhedsbreve! Det er meget frustrerende.
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe noget noget i Dea Kudibals webshop med mindre, du er 100% sikker på, det ikke skal returneres.
Dbh. Rebecca

17. kesäkuuta 2025

Kære Rebecca,

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest: Undskyld.

Du har helt ret i, at der er gået alt for lang tid, og vi forstår fuldt ud din frustration. Din returpakke blev korrekt modtaget den 17. juni, men desværre har der været en systemfejl i vores returhåndtering, som betød, at din refundering ikke blev gennemført som den skulle. Det beklager vi oprigtigt.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have, og vi er meget kede af, at du heller ikke har fået svar på dine henvendelser.

Refunderingenr blev korrekt gennemført d. 22/7. Skulle der mod forventning stadig være noget, der mangler, så tøv ikke med at kontakte os direkte.

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse, men håber, vi kan få lov at give dig en langt bedre én i fremtiden. Vores normale behandlingstid for returvarer er ca. 5 arbejdsdage.

Cecilie

I bought a dress which was to big for…

I bought a dress which was to big for me so I sent it back (paying more than 200 SEK for the postage). Some weeks passed and I didnt hear from the shop so I sent an email requesting a refund. They processed the refund and wrote that the money would be back on my payment method. Some days passed and no money, so I wrote another email asking what had happened. They responded that the refund had been made so I waited more. Now 2 weeks has passed since the refund and still no money back. I feel I have been cheated on 320€ !
I dont recommend this shop!

14. kesäkuuta 2025

Dear Martyna,

Thank you for your review – we're truly sorry to hear about your experience and the frustration it has caused.

We’d like to clarify that your refund of €320 was processed on June 13th to the Mastercard used for the original purchase. Once the refund is issued, the timing of when the amount appears on your account can vary depending on your bank or card issuer. Mastercard refunds may take up to 30 days to appear in your bank account. This depends on your Mastercar terms of use so please check your next Mastercard statement. We have been in contact with you already explaining this. We would also like to clarify that we offer free returns from Sweden.

We absolutely understand that the delay has been inconvenient, but we want to assure you that the refund has been made from our side and that we have not withheld any amount.

If the refund still hasn’t appeared, we recommend contacting your bank directly and of course, we’re happy to help you further.

Kind regards,

Cecilie

Nice first experience online purchase

Good communication concerning delivery. Good packaging. Nice silky dress. Happy.

2. kesäkuuta 2025

Dear Nanou,

Thank you so much for your lovely feedback.
We’re delighted to hear that your first online experience with us was a good one – from communication and packaging to the silky dress itself.
It truly means a lot to us that you’re happy.

We hope to welcome you back soon at deakudibal.com

Kindly,

Cecilie

C'est facile de naviguer sur le site…

C'est facile de naviguer sur le site Dea Kudibal . Les descriptifs des vêtements sont assez précis - si il manque des informations , il est possible de leur faire un mail au service client. La réponse vient dans l'heure .

1. kesäkuuta 2025

Chere Anna,

Merci beaucoup pour votre retour positif.

Nous sommes ravis d’apprendre que la navigation sur notre site vous semble facile et que les descriptions vous aident à faire vos choix.
Notre équipe service client est toujours là pour vous – et nous faisons de notre mieux pour répondre rapidement à toutes vos questions.

À très bientôt sur deakudibal.com – et merci encore pour votre confiance!

Alt er bare i orden

Altid god kundeservice, og nogle flotte og lækre varer

23. toukokuuta 2025

Kære Anette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores kundeservice og vores produkter.
Det betyder meget for os – tak fordi du handler hos os!

Cecilie

Det smukkeste tøj og hurtigste ekspedition.

Jeg bestilte den smukkeste bluse med blondeærmer. Desværre sad modellen ikke godt på mig, hvilket var ærgerligt.
Både selve bestillingen og retur, forgik meget hurtigt. Kan absolut anbefale.

13. toukokuuta 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os, at du havde en god oplevelse med både bestilling og returnering, selvom blusen desværre ikke passede som ønsket. Vi håber, du finder noget andet hos os, der sidder helt perfekt!

Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget.

Cecilie

Hurtig levering og kjolen levede op til…

Hurtig levering og kjolen levede op til forventningerne

2. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dea Kudibal

Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at kjolen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os.
Vi håber, du bliver glad for dit køb – og du er altid velkommen tilbage!