Dea Kudibal Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Virkelig smukt tøj, lynhurtig levering selv under udsalg og en helt fantastisk kundeservice. Jeg elsker især deres mere enkle styles, har flere af deres octaviedea toppe. Den ene gang jeg har haft et... Näytä lisää

It's the most high-quality clothing I’ve purchased. I’m a silk enthusiast, and the material used to craft these blouses and dresses is excellent. Those details – the buttons, the hems, the design – ma... Näytä lisää

Invoice perfect: correct amount though part of the order was cancelled. Delivery quick. Packed perfect. If something should be cancelled, your practice also very easy and efficient. It is easy and... Näytä lisää

Dea Kudibal very efficient and easy from order to delievery. Website is is easy to use it doesn't constantly freeze like some of the other clothing sites do because of too heavy content trying to load... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike

Hos Dea Kudibal finder du tøj i luksuriøs silke, med flatterende silhuetter og smukke prints, der kan bruges sæson efter sæson. Dea Kudibals mission er at skabe en feminin, flatterende og stilfuld garderobe til kvinder. Dea Kudibal har en stor passion for silhuetter, detaljer og kvalitet.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

126 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk smukt tøj

Det tøj er bare fantastisk!! Smukt tøj, hurtig levering.

25. syyskuuta 2025

Kære Kristine,

Tusind tak for de flotte ord!
Vi er så glade for, at du elsker tøjet og har haft en hurtig levering. Vi håber at se dig igen snart!

Cecilie

I love my dress it’s so beautiful and…

I love my dress it’s so beautiful and even though there were some problems in the ordering process the customer support gave good help.

10. lokakuuta 2025

Dear Helle,

Thank you so much for your wonderful review!
We’re thrilled to hear that you love your dress and that our customer support was able to assist you. We hope you enjoy wearing it and look forward to welcoming you back soon!

Kind regards,

Kære Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at retur og ombytning gik nemt, og at du hurtigt fik den rigtige størrelse.

Super service

25. syyskuuta 2025

Kære Christel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Cecilie

Jeg elsker mine silke kjoler og…

Jeg elsker mine silke kjoler og skjorter!

Vastaus yritykseltä Dea Kudibal

Hvor er det dejligt at høre!
Vi bliver så glade for at vide, at du elsker dine silke­kjoler og skjorter – tak fordi du deler det med os.

Fin oplevelse

29. syyskuuta 2025

Kære Lena,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du havde en fin oplevelse hos os.

Cecilie

Super og perfekt levering . Virkelig fin service.

Når man har afgivet bestilling bliver varen sendt nærmest fra den ene dag til den anden. Returnering foregår på en enkel måde- således man føler sig tryg ved tilbagelevering.

26. syyskuuta 2025

Kære Anne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi bliver rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og service, og at returnering er nem og tryg.

Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt taget imod hele vejen – fra bestilling til eventuel returnering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Varerne kommer meget hurtigt

Varerne kommer meget hurtigt.
Retur fungerer meget fint, og pengene, der bliver refunderet kommer også hurtigt. Og tøjet er helt i orden.

Kære Karen,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at returprocessen fungerede nemt og hurtigt for dig – og at du er tilfreds med vores design og kvalitet. Det betyder meget for os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Produktet helt som forventet.

Kære Jeanet,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en nem og hurtig ekspedition, og at produktet lever op til dine forventninger.

all went o.k.

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dea Kudibal

Thank you so much for your 5-star review! We’re happy to hear everything went smoothly and hope to see you again soon.

Kind regards,

Top professionel virksomhed

At handle med jer er altid en fornøjelse. Process er let og service er i top.

10. syyskuuta 2025

Kære Berit,

Tusind tak for de søde ord! Det glæder os rigtig meget at høre, at du har en god oplevelse hos os, og at både processen og servicen lever op til forventningerne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Cecilie

Lækreste tøj af fineste kvalitet

Altid effektiv håndtering af ordrer. Og det lækreste tøj i fine kvalitetsmaterialer. Jeg er kæmpe fan

10. syyskuuta 2025

Kære Tina,

Tusind tak for de fantastiske ord! Det betyder alverden for os at høre, at du elsker både vores designs og servicen.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, lækker skjorte

23. syyskuuta 2025

Kære Inge,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition, og at skjorten lever op til dine forventninger.

God og hurtig service

Hurtig levering samt hurtig tilbagebetaling ved retur.
⭐️

5. syyskuuta 2025

Kære Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte stjerner. Vi er glade glad for at høre, at både leveringen og tilbagebetalingen ved retur levede op til dine forventninger.

Det betyder meget for os at gøre hele købsoplevelsen så enkel og tryg som muligt – fra bestilling til eventuel retur.

Vi håber at se dig igen snart i shoppen.

Hurtig service

5. syyskuuta 2025

Kære Karin,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet vores service som hurtig – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at det skal være.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.