David Funding Zone- & Psykoterapi Arvostelua 11

2. Perheterapeutti
  3. Psykoterapeutti
  4. Vyöhyketerapeutti

Yrityksen kirjoittama

RAB Zoneterapeut & Esam. Psykoterapeut i Lund, Horsens Tilbyder Zoneterapi og Samtale-terapi til Voksne, Børn, Familier og Par.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse! Både min søn og min datter får zoneterapi ved David. Godt nok af forskellige årsager men han hjælper dem begge to og tager sig god tid og er super kompetent og behagelig! Han får de varmeste anbefalinger herfra !

20. maaliskuuta 2026

En stor anbefaling

En stor anbefaling af Davids evner som zoneterapeut. Fødderne er i virkelig kyndige hænder, og David løste mit problem. Han er et behageligt menneske, der ser hele mennesket og ikke kun det, man selv oplyser/tror er problemet

21. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä David Funding Zone- & Psykoterapi

Tak for anbefalingen 🙏 og tak for det gode samarbejde dejligt vi kunne få løst dit problem.

Tak, bare tak!

Vi har i dag været forbi David, med vores lille søn på 6 uger. Han har søvn problemer og mave problemer så ingen af os har sovet ordentligt i en uges tid. Da vi kommer hjem tager han 4 timer i streg, vågner og er glad og smilende, kører vores faste rutiner og han sover igen i 4 timer. Nu ser vi forældre også frem til en nat med søvn, og ikke mindst til at skulle besøge David igen på mandag. David kan KUN anbefales.

31. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä David Funding Zone- & Psykoterapi

Hej Mette og Familie Tusind tak det var en dejlig besked at få i indbakken !
Tak for tilliden, jeg glæder mig til snart at tage imod jer igen, noget tyder på jeres søn bare er super god til at tage imod behandlingen.

Bedre helbred

Kan varmt anbefale David Funding. Jeg har fået hjælp til balance og sorg. David er behagelig og forstår at lytte.

22. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä David Funding Zone- & Psykoterapi

Tusind tak for samarbejdet og de pæne ord 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har både oplevet David under…

Jeg har både oplevet David under psykoterapi delen og zoneterapi delen og begge dele har været rigtig gode oplevelser.
Min datter er hende der har fået zoneterapi og han har været fantastisk med hende.
David er professionel og bare helt igennem utrolig behagelig. Man føler sig hørt.
Utrolig kompetent. Han får de varmeste anbefalinger herfra.

31. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä David Funding Zone- & Psykoterapi

Tak Gitte for din pæne vurdering , tak for tilliden og jeres besøg i klinikken.

Saanut 5/5 tähteä

Faglig dygtig og omhyggelig…

Jeg har efterhånden fået zoneterapi for flere små og store skavanker og kan på det varmeste anbefale David.
Kompetent, omhyggelig og impatisk.

1. joulukuuta 2021

Mange mange tak🙏

Dygtig og engageret.

David er en dygtig, seriøs, empatisk og favnende terapeut, der om nogen forstår vigtigheden og alvoren af en grundig behandling og den får du.

4. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä David Funding Zone- & Psykoterapi

Mange tak for din anmeldelse og varme ord dem vil jeg gemme til en regnvejrsdag 🙏

God til små børn

Min pige på 1 år har fået verdens bedste behandling af David. Jeg kan varmt anbefale ham. Han er rigtig god til små børn.

15. lokakuuta 2021

Hej Pia
Mange tak for den flotte anmeldelse, og tak for tilliden til mig.
bedste hilsener
David Funding

Fantastisk service 🤩

David er en utrolig behagelig og hjælpsom person 😊 Vi havde brug for “ro på” til vores hund nytårsaften (- og dagene optil)
Det klarede David fantastisk med
Bach dråberne... Det er ikke sidste gang, vi søger hjælp hos ham.

16. maaliskuuta 2021

Tusind tak !

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har været hos David til zoneterapi…

Jeg har været hos David til zoneterapi nogle gange, og jeg er meget tilfreds! Han er meget seriøst omkring sit arbejde og man følger sig meget tryk i hans hænder! Han er god til at forklare hvad han laver og bagefter forklare hvad det betyder!
Det er ihvertfald ikke sidste gang, jeg kommer hos ham!

17. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä David Funding Zone- & Psykoterapi

Hej Louise tak for den flotte anmeldelse, jeg ser frem til at tage imod dig snart igen

zoneterapi af høj kvalitet

Zoneterapi hos David er en 100% professionel oplevelse
Dygtig og sympatisk behandler, der udfører zoneterapi i rolige og trygge omgivelser. Der er 100% fokus på den enkelte og man går derfra men en god fornemmelse.
Behandlingen er af meget høj kvalitet og David har evner ud over det sædvanlige.
Zoneterapi hos David kan varmt anbefales.

26. lokakuuta 2020

Vastaus yritykseltä David Funding Zone- & Psykoterapi

Hej Kirsten tusind tak for din pæne anmeldelse, det betyder utrolig meget for mig at du er tilfreds med behandlingen her.
Jeg glæder mig til at tage imod dig her igen.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin