1. Kivunhallintaklinikka
  3. Kasvohoito
  4. Jalkahieronta
  5. Hieroja
  6. Erikoisklinikka

Jeg behandler kroppen for smerter og skævheder med bindevævsterapi. Jeg har gode erfaringer med: Hovedpine, iskiassmerter, diskusprolaps, ondt i ryggen, nakkeproblemer, skæv ryg, skoliose, går foroverbøjet og psykiske traumer som er lagret i kroppen. Jeg tilbyder også ansigtsbehandling A.L.T., hvor jeg bruger ansigtsløftningsteknikker.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Helle kan simpelthen trylle!

Helle kan simpelthen trylle!
Jeg kom ind med stærke smerter i venstre hofte, som havde plaget mig i lang tid. Allerede efter ÉN behandling med hendes blide, men ekstremt målrettede tryk og massage var smerterne væk – helt væk!
Helle ved virkelig alt om bindevæv og hvordan kroppen hænger sammen. Hun arbejder roligt, lyttende og super professionelt, og man føler sig tryg og forstået med det samme.
Kan varmt anbefale Fascia Fit i Slagelse til alle, der døjer med smerter eller spændinger – særligt hvis du har prøvet “alt” uden held. Helle er guld værd! 🏆
(Tak for at give mig hoften tilbage, Helle 💕)

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä FasciaFit

Hej Ditte. Tak for den fine anmeldelse og dejligt at jeg kunne hjælpe dig. Hilsen Helle

De bedste anbefalinger her fra……

Jeg kom til Helle pga at jeg har mange følgevirkninger efter min cancerbehandling i form af stivhed, nervesmerter, ømme led og muskler. Jeg har fået 6 behandlinger over 4 mdr og Helle har haft fat i alle dele af min krop og det har virkelig været lindrende. Jeg kan kun anbefale at prøve en behandling eller flere hos Helle, hvis man vil gøre noget godt for sin krop. Helle er et meget behageligt menneske og meget professionel.

13. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä FasciaFit

Hej Laila. Tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for, at mine behandlinger har hjulpet dig. Jeg ønsker dig alt godt fremover. Hilsen Helle

Meget professionel

Jeg kom til Helle, da jeg ikke kunne løfte min venstre arm, to fuldkrops behandlinger og Helle fik løsnet op for mine spændinger og jeg kunne igen bruge armen helt som normalt.
Helle er en meget behagelig person og meget professionel! Kan varm anbefales!

4. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä FasciaFit

Hej Majken. Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig. Hilsen Helle

Blød, behagelig og effektiv behandling

Jeg kontaktede FasciaFit, da jeg i et stykke tid har haft en stiv nakke og ikke har kunne dreje mit hoved ret meget fra side til side.

Men efter kun 1 times dejlig afslappende behandling, kan jeg nu dreje hovedet langt bagud.

Jeg er imponeret over hvor effektiv behandlingen er, når den samtidigt er så blid og behagelig – ingen hårde tryk eller pludselige knæk.

De bedste anbefalinger herfra

19. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä FasciaFit

Hej Renet. Dejligt at høre at du er glad for behandlingen. Hilsen Helle fra FasciaFit