Dataredderexpert Arvostelua

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 4/5 tähteä

Niet goedkoop maar wel waar voor je geld

Het terughalen van data vanaf een defecte schijf is hoe dan ook een kostbare onderneming. Zo ook bij Dataredder Expert. De werkplaats is in Engeland . De interactie in Nederland gebeurt vanuit Amsterdam. De schijf was eerst door een PCservice dienst in de wijk bekeken zonder resultaat. Er was geen paniek door het feit dat de kast open lag. Het hele proces van de verzending van de schijf naar Engeland, de analyse en herstelwerkzaamheden tot en met de ontvangst van de nieuwe schijf werd door de servicedesk in Amsterdam uitstekend begeleid. Door de constante interactie kreeg ik toch een gevoel van waar voor mijn geld. Binnen 10 dagen vanaf de verzending van mijn defecte schijf werd de nieuwe schijf met de teruggehaalde data thuis bezorgd. Uiteindelijk is meer dan 90 procent van de data teruggehaald wat ik heel acceptabel vind.
Dataredder is niet goedkoop maar in totaliteit was de ervaring goed.

8. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Goede service. Externe hardeschijf was kapot. Snel opgehaald, gegevens hersteld en terug geleverd binnen 2 weken. Blij dat ik mijn bestanden weer terug heb.

Saanut 1/5 tähteä

Dit was voor mij zeer teleurstellend

Dit was voor mij zeer teleurstellend. Iets van 51% herstel en wel € 860 lichter. Ik raad iedereen aan om te zorgen voor één of twee goede back-ups zodat je dit soort diensten niet nodig hebt. De voor mij belangrijkste bestanden had ik dan ook niet terug.
Vroeg of ik een deel van mijn betaling terug kon krijgen, daar men niet goed heeft kunnen leveren, maar dan is men gewoon niet thuis. Kortom slechte ervaring en zeer ontevreden.

Echt supersnelle service

Echt supersnelle service. Uiteindelijk niet doorgegaan met de reparatie want ik vond het te duur, maar alles er om heen was top geregeld. Snel, frequente en duidelijke communicatie. En een heel duidelijk overzicht van de data die gered zou kunnen worden.

29. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

Hogere prijs dan vooraf gegeven indicatie

De uiteindelijke kosten (ruim 1700 €) lagen ver boven de prijsindicatie (400-1000 €). Dit was een vervelende verrassing. De reden was de complexiteit van de defecten aan de hard disk. De service was verder uitstekend. Snel, goede communicatie en het belangrijkste, de data is gered.

Saanut 5/5 tähteä

Niets dan lof voor de service

Niets dan lof voor de service. Mijn gevallen harddisk deed niets meer. Na wat gezoek op internet Dataredderexpert gevonden, dus geheel vrijblijvend contact gezocht. Beloftes werden waargemaakt, er werd op tijd informatie verstrekt aangaande de lijst van bestanden die zich op de harddisk bevonden en óf ze teruggebracht konden worden. De keus was aan mij, terughalen van de bestanden tegen betaling of gratis de harddisk teruggestuurd krijgen. Ik koos voor het terughalen tegen betaling. Een week later kon ik de "verloren gewaande" bestanden van Dataredderexpert downloaden. Top!, aanrader.

27. heinäkuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin