Dashnova Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Autotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Built by a family who got tired of the wires. Dashnova started with one frustrated parent, a long drive, and a glovebox full of cheap gadgets that never quite worked. We decided to build the one we actually wanted. It began on a long drive across Europe. Two kids in the back, a factory screen that did nothing but maps, and a tangle of cables for a phone that kept disconnecting every time we hit a bump. We'd already bought three "wireless CarPlay" boxes online — all of them slow, all of them overheating in the summer sun, all of them eventually living in a drawer. The problem wasn't the idea. Turning your car's screen into something genuinely useful — wireless CarPlay, Android Auto, and the streaming apps you already pay for — is a brilliant idea. The problem was that nobody seemed to care enough to build it properly. Everything on the market felt like it was made to be sold once and forgotten. "So we stopped looking for the right one, and decided to make it ourselves."

Hyvä

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Produit fonctionnel

Produit fonctionnel, il faut bien penser à activer son partage de connexion du téléphone pour que cela fonctionne, mais très facile à installer et efficace, les longs trajets sont beaucoup plus agréable

22. elokuuta 2026

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre avis sincère. Nous sommes ravis que votre achat vous donne entière satisfaction. Si vous rencontrez le moindre problème ou avez des questions, n'hésitez pas à nous écrire à contact@dashnova.eu.

Cordialement,
L'équipe Dashnova.eu

Saanut 5/5 tähteä

Alhoewel het verschepen twee dagen te…

Alhoewel het verschepen twee dagen te laat was , ben ik erg tevreden met dit apparaat

23. elokuuta 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling. Wij zijn ontzettend blij dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u tegen problemen aanlopen of nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via contact@dashnova.eu.

Saanut 5/5 tähteä

Die installation war sehr einfach

Die installation war sehr einfach, ich musste einen anderen usb-anschluss verwenden, da der erste nicht mit carplay funktioniert. Funktionert super in meinem S8, Danke James!

12. elokuuta 2026

Hallo,

vielen Dank für deine ehrliche Bewertung, wir freuen uns riesig, dass du mit deinem Kauf zufrieden bist. Falls du auf Probleme stoßen solltest oder weitere Fragen hast, erreichst du uns unter contact@dashnova.eu.

Liebe Grüße, Dashnova.eu

Saanut 5/5 tähteä

Werkt perfect in mijn auto

Werkt perfect in mijn auto! Had op start problemen maar ik werd goed geholpen om het op te lossen.

20. elokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevrden met de help bij het installeren

Zeer tevrden met de help bij het installeren, en het werkt goed. Mijn kinderen kunnen nu Netflix kijken terwijl ik rijd.

29. heinäkuuta 2026

Liebe Grüße,

Saanut 2/5 tähteä

Heb het apparaat in de auto… maar werkt niet zo makkelijk als gezegd

Heb het apparaat in de auto aangesloten. Zoals gezegd werkte alles. Wel raar dat ik geen android auto kreeg maar Apple. Na 3 dagen herkent de auto de nova niet meer. Blijft maar laden. Ook spotify blijft zeggen vanaf dag 1: kan niet inloggen. Vervolgens andere usb gebruikt :Daar starte hij weer op. Helaas nu ook na enkele dagen herkent de audi S7 2020 hem niet meer. Ook een erg lange bezorgtijd zorgt voor deze 2 ster. Ik zal hem resetten en nog eens proberen.

5. elokuuta 2026

Beste Robert,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo'n uitgebreide review op Trustpilot te schrijven, en onze oprechte excuses voor het ongemak. U heeft het apparaat besteld om ervan te genieten, niet om te gaan sleutelen — die frustratie begrijpen wij volkomen.

Ook onze excuses voor de lange levertijd. Elke unit wordt bij ons handmatig getest voordat deze de deur uit gaat, maar dat is geen excuus voor de wachttijd die u heeft gehad.

Wat u beschrijft — dat uw Audi S7 het apparaat na een paar dagen niet meer herkent, dat het blijft hangen in het laadscherm en de Spotify-inlogmelding vanaf dag één — wijst op een defect aan de unit zelf, en niet op iets dat u verkeerd doet. Wij gaan dit voor u oplossen.

Ons voorstel: een kort videogesprek van 10 à 15 minuten, op een moment dat u schikt. Zo kunnen wij live met u meekijken terwijl u in de auto zit, samen de instellingen doorlopen (waaronder de CarPlay/Android Auto-selectie, die bij uw unit kennelijk vastzit op Apple) en meteen vaststellen of het om een instelling of om een hardwarefout gaat.

Blijkt het een hardwarefout te zijn, dan sturen wij u kosteloos een nieuwe unit toe — geen discussie, geen extra kosten. De defecte unit stuurt u pas terug nadat de vervanging bij u is aangekomen.

Laat u ons weten welke dag en welk tijdstip u het beste uitkomen?

Technisch team Dashnova

Top service en aardig mensen

Top service en aardig mensen

6. elokuuta 2026

Beste Rene,

Wat fijn om te lezen, hartelijk dank! Een compliment over het persoonlijke contact doet ons misschien nog wel het meest plezier — daar doen we het voor.

Veel rijplezier met uw Dashnova, en mocht u ooit ergens tegenaan lopen, dan weet u ons te vinden.

Team Dashnova

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin