Darijatalk Arvostelua 51

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Eerste week afgerond van de 7-daagse challenge💪. Niet alleen geleerd hoe ik laagdrempelig gesprekken kan voeren, maar ook echt genoten van de positieve sfeer binnen de groep. Ik merk nu al groei bij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Walou. Dat is wat ik 2 maanden geleden nog kon. Daba ana kanhadr Darija m3a l3aila dyalha mrti ou kanchof homa kayfr7o, ila homa kaysm3aw ana kangol chi 7acha f Darija. .... wil je ook weten wat ik... Näytä lisää

4,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

ze verwijderen slechte reviews pas op! cursusverkopers

weer de zoveelste influencer die mensen naar binnen wilt trekken voor zijn cursus, daarnaast speelt die in op de emoties van mensen in zijn advertentie wat geen goede zaak is. Zijn cursus is bijna 2 K , maar eindstand zit hij in marokko dit jaar en jullie niet. Want jullie hebben de laatste spaargeld aan hem wegggeven. Iedereen kan zo een cursus in elkaar knutselen en verkopen < deze vorige review is verwijderd ( ze willen vertekent beeld geven ) hij laat alleen maar positieve reviews zien. deze schrijven ze zelfMisleiding alweer zoals alle cursusverkopers dat doen. Welke man met trots gaat nou een influencer willen zijn?

25. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben echt blij dat Darijatalk…

Ik ben echt blij dat Darijatalk bestaat. De coaches helpen mij goed en nemen de tijd om dingen duidelijk uit te leggen. Ook de andere leden zijn vriendelijk en behulpzaam, wat het leren een stuk fijner maakt. Je merkt dat er een fijne en ondersteunende community is. Het enige minpunt vind ik dat het wel een beetje aan de dure kant is, maar voor de kwaliteit en ondersteuning die je krijgt, is het het uiteindelijk wel waard.

23. huhtikuuta 2026

7daagse challenge

Ik heb vorige week meegedaan met de 7daagse challenge. Het was super leuk een leerzaam. Ik merk echt dat ik er wat aan heh gehad. Ook deden er soms mensen mee die al langer zitten bij darija talk die het al vloeiend spreken terwijl zij ook bij 0 zijn begonnen. Dat zorgt voor motivatie! Er wordt echt tijd en moeite in je gestopt.

Saanut 5/5 tähteä

Darija talk? Een aanrader!

Ik was lange tijd aan het twijfelen om te starten met Darija Talk. Eerlijk? Ik dacht ook dat ik het toch nooit zou kunnen leren. Maar uiteindelijk heb ik de stap gezet en ben ik vanaf nul begonnen… en daar heb ik absoluut geen spijt van!

Intussen kan ik al stilaan zinnen maken en begrijp ik hier en daar al Darija. De opleiding werkt met verschillende niveaus, waardoor je op je eigen tempo kan groeien. Dat maakt het echt haalbaar en motiverend.

Wat ik ook super vind, is dat ze af en toe een 7-daagse challenge organiseren. Ideaal als je een extra boost nodig hebt of net heel gemotiveerd bent om er even volledig voor te gaan. Je leert er echt enorm veel uit!

De coaches verdienen ook een dikke pluim: ze hebben zoveel geduld en blijven altijd positief. Dat maakt een wereld van verschil tijdens het leren.

Ik ben heel erg tevreden en zou het zeker aanraden aan iedereen die Darija wil leren! 😊

Saanut 4/5 tähteä

Gevarieerd leren door toepassen is de manier

Op een gevarieerde manier leren is naar mijn mening de beste manier. Je wordt aangespoord om hetgeen dat je leert toe te passen in de praktijk, in 1e instantie binnen de community waar iedereen in hetzelfde schuitje zit en men zich vrij voelt om het te proberen, fouten te maken en klaar te verbeteren / helpen. Dit is wat je nodig hebt om zelfverzekerder te worden in het leren van een taal. Je hebt het niet zo geleerd, het is een proces waar je zelf tijd en moeite in moet steken met de tools en feedback die jou gegeven wordt. Erg veel geleerd en durf eindelijk te spreken en het lukt om korte filmpjes of audios te begrijpen!

Saanut 5/5 tähteä

Eerste week afgerond van de 7-daagse…

Ik merk nu al groei bij mezelf en durf sneller het gesprek aan te gaan met de mensen om me heen. Alhamdollileh❤️

19. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben hier heel tevreden mee

Ik ben hier heel tevreden mee! Ik wou altijd Darija kunnen spreken zodat ik met schoonfamilie kon praten en aan mijn kinderen kan leren en nu kan ik al korte gesprekjes voeren. Ook mijn zoon kan al paar woordjes en korte zinnen zeggen ma sha Allah. Ik lees vaak dat Darija Talk duur is maar eerlijk, het is her waard. De docenten steken ook heel veel tijd aan ons en aan de lessen. En we leren niet alleen Darija praten, het is ook een leuke sfeer. Je leert ook leuke mensen kennen en we helpen elkaar. DARIJA TALK = EEN AANRADER

Saanut 5/5 tähteä

mindset veranderde van twijfelen naar gewoon doen!

Op 7 maart jl. heb ik mijn eerste en enige mondelinge rollenspel ingeleverd bij Darija Talk. Eerlijk gezegd had ik dit lange tijd uitgesteld vanwege onzekerheid en schaamte. Die drempel voelde groot, maar de afgelopen 7 dagen hebben daarin echt een keerpunt gevormd.

Samen met een groep medestudenten heb ik intensief geoefend onder begeleiding van meerdere Darija Talk-coaches. Dankzij hun motiverende woorden en positieve begeleiding wist ik stap voor stap over mijn schaamte heen te komen. Mijn mindset veranderde van twijfelen naar gewoon doen.

Ik bedacht: De Engelse taal heb ik toch ook niet in één dag geleerd? Deze methode, de betrokken coaches en de beschikbare hulpmiddelen helpen je echt om vooruitgang te boeken en te groeien op jouw eigen tempo.

Ik ben dankbaar voor deze ervaring en raad Darija Talk zeker aan voor iedereen die serieus aan de slag wil met het leren van Darija.

6. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Meer dan waard voor de prijs!

Assalamu alaykom,

Ik heb net de 7-daagse-Darija-challenge afgerond en ik merk nu al verschil! Daar waar ik eerst alleen een paar losse woordjes Darija sprak en nooit volledige zinnen kon maken, kan ik nu, dankzij de intensieve 7 daagse challenge, zelf zinnetjes vormen, vertalen naar het Darija/Nederlands en durf ik Darija binnen de groep te spreken wanneer de docent dit van mij vraagt. Dankzij de motiverende woorden van de docent ben ik de schaamte en onzekerheid, waar zeer goed rekening mee gehouden wordt, al een stukje voorbij tegen mijn grote verbazing in!

Wat veel mensen niet benoemen, is hoe uitgebreid dit traject daadwerkelijk is. Het draait namelijk niet alleen om “lessen”. Je krijgt toegang tot een volledig online leerprogramma met uitgebreide uitleg inclusief video’s, huiswerkopdrachten, powerpoints, video’s van docenten en bent onderdeel van een geweldige, actieve en diverse community!

Het traject is opgebouwd in fases en je gaat pas door naar de volgende fase nadat je een spreektest hebt uitgevoerd met de docent. Hierdoor weet je zeker dat je de basis beheerst en niet vastloopt in latere fases.

De docenten hebben naast hun passie, ook super veel geduld. Er wordt ruim de tijd genomen om je goed te informeren, zelfs als zij hierdoor een uitloop krijgen. Daarnaast zijn zij van ’s ochtends tot laat in de avond bereikbaar (soms zelfs tot 01:00) voor vragen, correcties en uitleg.

Met betrekking tot de prijs: de waarde zit in het complete plaatje! De coaching, de bereikbaarheid, de structuur, lesstof en de snelheid waarmee je vooruitgang boekt. Dit is niet realitisch in te zetten tegen een laag kostenplaatje noch is het vergelijkbaar met andere cursussen.

Wees eerlijk en zorg ervoor dat je daadwerkelijk ergens aan hebt deelgenomen of hebt ervaren alvorens je ervoor kiest om een negatieve of incorrecte review achter te laten gebaseerd op een aanname. Je kunt geen mening vormen baserend op een prijs, zonder precies te weten wat je er allemaal voor terugkrijgt!

DarijaTalk is een investering wat je voor de rest van je leven met je mee kunt dragen als het jouw doel is om Darija te kunnen spreken!

Soufyan en team, super bedankt voor jullie volledige inzet!

Chokran bzaf DarijaTalk

Walou. Dat is wat ik 2 maanden geleden nog kon.
Daba ana kanhadr Darija m3a l3aila dyalha mrti ou kanchof homa kayfr7o, ila homa kaysm3aw ana kangol chi 7acha f Darija. .... wil je ook weten wat ik hier schrijf? Meldt je dan aan voor deze cursus. Het is echt een hele fijne cursus, met een gezellige en gedreven community met medestudenten. En de coaches begeleiden je echt van 0 naar Certificaat.📜🎓

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben super blij dat ik hieraan…

Ik ben super blij dat ik hieraan deelneem. Ik heb eindelijk de keuze gemaakt om echt darija te leren begrijpen en spreken. De coaches zijn ook super motiverend en helpen je echt waar het nodig is. Het is niet zomaar aanmelden en je bekijkt het maar nee er word echt met je meegekeken wat je kan en wat je niet kan en bij alles wat je niet begrijpt word er ook echt geholpen, dus echt super blij en tevreden!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben net een anderhalf week gestart

Ik ben net een anderhalf week gestart. En ben gelijk begonnen met de 7 daagse challange. Het onverwachte waar ik jaren al tegen aan loop is door deze 7 daagse traject overwonnen. Jaren lang heb ik bij zoveel verschillende docenten lessen gevolgd, zowel in Nederland als in Marokko. Maar niemand kon mij over mijn extreme angst voor het Arabisch spreken helpen. De manier waarop coach Sofyan zijn choaching gaf, maakte dat ik mij elke dag een stuk zekerder voelde.
Nu na 7 dagen heb ik met mede studenten durven spreken en heb ik mijn dagelijkse bezigheden in het Darija kunnen uitspreken in bij zijn van verschillende Darija coaches in onze ap groep.
Ik heb echt nooit verwacht dat dit binnen een week kon.
Als je twijfelt, zou ik tegen iedereen willen zeggen, niet doen, gewoon doen en ervoor gaan! Laat je meeslepen door de coaches want heb ervaren dat ze er echt voor je zijn! Ga zo door @darijja talk

31. maaliskuuta 2026

Shokran bzaf Khoya Soufiane

Shokran bzaf Khoya Soufiane. Je bent een darija coach die niet alleen het gevraagde werk doet, maar eigenlijk vooral kijkt naar de mens zelf. En hierdoor krijg jij het voor elkaar om elk student, en zelfs de super verlegen en onzekere studenten mee te krijgen in het gewoon spreken van darija ondanks dat het nog niet perfect is. Je stimuleert het maken van fouten, want van fouten leer je naarmate je uiteindelijk steeds verbeterd wordt door de vele coaches die aanwezig zijn en die je telkens van feedback voorzien.

Saanut 4/5 tähteä

Aanrader!

In het begin dacht ik, heb ik wel de juiste keuze gemaakt? Is het wel mijn geld waard? Nu 3 maanden later en wat ben ik blij dat ik hiervoor ben gegaan! Echt waar, had het niet zo verwacht. Iedereen wilt het beste voor elkaar, de coaches zijn heel vriendelijk en helpen je met alles. Ze zijn er echt voor je! Verder is dit systeem heel effectief. Dit is niet zomaar een standaard programma, waar je zo saai de taal leert. Je leert ook veel andere dingen. Bijv. Zelfvertrouwen, nieuwe contacten afleggen, blijven proberen, durven en een sterke mindset die je voor jezelf creëert (consistentie en herhaling, de sleutel van het behalen van je doelen). Ik heb denk ik genoeg gezegd. Meld je aan! Je zult zeker geen spijt krijgen🙃

18. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

De prijs kwaliteit verhoudingen is zeer…

De prijs kwaliteit verhoudingen is zeer scheef.
Waar onder andere darija instituut, NHA en volksuniversiteit EUR 300 voor het 12 maanden programma vragen.
Vraagt deze aanbieder EUR 1800 voor het 12 maanden programma.
Of 900 voor 3 maanden. Gedeeltelijk 1 op 1 kost EUR 3000. Dit is 10x het bedrag van de andere aanbieders.

26. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben enorm tevreden over Darija talk

Ik ben enorm tevreden over Darija talk. Gisteren een presentatie gehad over de verbetering van het programma en er is echt veel moeite in gestoken. De coaches hebben echt passie om je de taal te leren en dat merk je aan alles.
Het is zo opgesteld dat ook als je nog geen darija kan je zowiezo kan instromen. En het gaat sneller dan je denkt voordat je het weet kan je al hele gesprekken voeren.

17. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Waardevolle cursus om echt Darija te leren spreken…

Dit is echt een waardevolle cursus om Darija te leren! Het is interactief d.m.v. 2 groepscoachings per week, een super leuke community met medeleerlingen en de docenten, waarin iedereen elkaar helpt, met elkaar oefent en door de docenten wordt gecorrigeerd op uitspraak en grammatica. Het tempo ligt hoog, je moet er echt tijd voor maken, maar als je de taal wilt leren is dat ook de enige manier om het te leren. Echt een aanrader!

16. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik volg nu ongeveer 3,5 maand de darija…

Ik volg nu ongeveer 3,5 maand de darija cursus en ben heel tevreden. Ondanks dat ik nog bezig ben, merk ik al veel vooruitgang in mijn woordenschat en het vormen van zinnen. De lessen zijn duidelijk, goed gestructureerd en gericht op echte gesprekken. Ik voel me steeds zelfverzekerder in het spreken van darija. Zeker een aanrader!

11. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin