Daretodrinkdifferent Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Kreeg mijn bestelling weer op tijd en netjes verpakt geleverd. De keuze is reuze en de smaak is raak. Geweldige winkel en absolute aanrader. Ze komen de afspraken na!

Saanut 5/5 tähteä

Online zijn Spaanse biertjes moeilijk te vinden, maar gelukkig kwam ik "Daretodrinkdifferent" tegen. Breed assortiment, biertjes besteld en keurig op tijd geleverd!!

Hyvä

38 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer ruime keuze op de website

Zeer ruime keuze op de website
Voor de jarige een niet standaard bierpakket gekozen.
Bij het afrekenen een kaartje erbij gedaan met een persoonlijke boodschap.

Pakket werd de volgende werkdag al geleverd, liever te vroeg dan te laat dus wij waren zeer blij. (de jarige ook)

Als wij in de toekomst weer wegens een speciale gebeurtenis een cadeau zoeken gaan wij zeker weer naar Dare to Drink Different.

18. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Een keer maar nooit meer

Ik plaats een bestelling omdat ik graag het cornet glas met gouden voet wilde hebben. De post stuurt het pakket retour omdat mijn adres niet zou kloppen, wat niet waar was want dat klopte prima. Ik contact gezocht via de telefoon, krijg een nieuw pakket toegestuurd, prima goed geregeld...tot ik het pakket open maak er zit geen glas in met een gouden voet, maar een glas met als tekst: voor de beste vader, terwijl ik geen vader heb ( is een pijnlijk verhaal) ik mail dare to drink op 12 juni, ze beloven binnen 48 uur te antwoorden, het is nu 23 juni en ik heb geen enkele reactie gehad. Goede service begint met een goede klantenservice. Ik koop hier niets meer.

12. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Als je 0 procent bier koopt moet je…

Als je 0 procent bier koopt moet je legitimatie tonen en handtekening zetten. Dan zit je dus 2,5 uur te wachten en dan komt Postnl niet. Kan je weer een andere dag gaan zitten wachten. Ik bestel niet meer bij ze. Als ze een beetje slim zijn zorgen ze dat 0% bier zonder legitimatie wordt bezorgd

7. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Je doet een bestelling en dan blijkt…

Je doet een bestelling en dan blijkt dat er een paar van de bieren die juist wil hebben er niet bij zitten. Wanneer je dan de klantenservice belt, krijg je te horen dat ze alleen je geld terug willen boeken maar niet die biertjes na willen sturen, want dat is te duur.

22. huhtikuuta 2025

Ronduit slechte service

Bij bezorging bleek 1 glas kapot. Hierover op zaterdag contact gezocht en toen werd er aangegeven dat er een nalevering zou komen ter vervanging van het kapotte glas. Op woensdag nog steeds niks van een verzendbevestiging dus gemaild, op vrijdag nog steeds niks gehoord dus gebeld. Toen werd er aangegeven dat degene aan de telefoon niet terug kon mailen en dat haar collega het op zou pakken. Vervolgens krijg ik een mail dat ze het glas niet na kunnen (of nou ja willen) leveren vanwege teveel risico. Als je een pakket versturen teveel risico vind, kan je beter je bedrijf opdoeken...

18. huhtikuuta 2025

Laatste keer voor mij

Besteld via Untappd. Er was een fout in het adres en daardoor kon er niet bezorgt worden. Het pakket ging hierdoor weer retour. Opnieuw versturen was niet mogelijk, maar ik zou mijn geld terug krijgen. 3 weken later nog steeds niet mijn geld terug. Toch maar contact opnemen met de klantenservice. Ik zou zsm (alweer) mijn geld terug krijgen. En nu blijkt achteraf ook dat ik niet eens heel mijn geld terug krijg. Niet betaalde verzendkosten worden blijkbaar ook nog ingehouden. Let op, ze rekenen hier maar liefst € 14,- euro voor! Hier komen ze na 3 weken ineens mee. Belachelijke service.

27. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een van mijn favoriete speciaalbier shops

Prima shop, duidelijke en leuke webshop met stukje gamification. Competitieve prijzen voor bijvoorbeeld Cornet (als je goed kijkt naar staffels en mogelijke kortingen). Snelle levering met track & trace. GOED verpakte pakketten die tevens niet te zwaar zijn geladen. Kortom niet veel mis mee :)

10. maaliskuuta 2025

The Beer I Wanted, In Stock, Delivered SO Fast

My experience with DTDD honestly exceeded expectations. My favorite beer (Mr. President by BrewDog) is getting harder and harder to find in Amsterdam. Did a google search for vendors in the NL who might have this beer in stock and ready to ship, DTDD came up, and their website said they had it in stock. So I emailed them asking if they had a particular quantity in available. They wrote back in under 24 hours stating they did. So I placed an order and a few days later I have a belly full of said beer and am nearly face down on the floor of my apartment, just how I like it. I would have had it a day sooner, but I wasn't home when delivery was attempted so I had to snag it offsite the next day. I will absolutely buy from them again (the way I am drinking, probably within the week). My order was shipped PostNL which gave me peace of mind because honestly I rarely have problems with PostNL. I see people complaining about 3rd party shipping companies and I feel your pain. 3rd party European shipping fulfillment companies suck, and it looks like DTDD has chosen one of the worst out there. That's a shame. But that wasn't my experience. From order placement to delivery was just a few days and I could not be happier. See you soon!

8. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Fijne webshop met leuke prijzen

Nog nooit problemen gehad met mijn mijn bestelling of de levering ervan. Alle producten zijn goed geprijsd en er zijn regelmatig goede aanbiedingen. De website is overzichtelijk en geeft een prettige winkelervaring.

28. toukokuuta 2024

Niets ontvangen

Op 14 mei een bierpakket besteld. Op 21 mei een mail gestuurd met de vraag waar het pakket blijft. Men geeft aan dat het al onderweg is.

Vandaag 24 mei geeft PostNL aan het pakket nog niet fysiek ontvangen te hebben van Daretodrinkdifferent.

Als ik de snelheid vergelijk met andere aanbieders is het inderdaad'different'.

24. toukokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Onbetrouwbare levering via Budbee

Aantal orders geplaatst, eerste 2 orders gingen goed. Ik wacht nog steeds op levering van 3 de order. Goede service van Dare to Drink door opnieuw te verzenden zonder kosten. Deze order is goed geleverd.

25. marraskuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Oncompleet pakket

Nadat ik een bon had gepakt bij ing ging ik een pakket bestellen. Op de 1e plaats was het echt niet de dag erna geleverd. Na 3 dagen was mijn pakket verzonden.
Daarna ontving ik bericht dat een soort bier er niet was. Tja kon uiteraard niet opzeggen daar pakket onderweg was. . Het zal wel de bedoeling zijn dat ik voor dat ene rot flesje geen stenis zou maken.
Helaas staat daretodrinkdifferent nu wel vertegenwoordigd op trust pilot. Succes ermee.

15. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin