dansktandforsikring.dk Arvostelua 9 294

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

I had my teeth treated and a dental implant placed in Poland because Dansktandforsikring provides this opportunity. I submitted an invoice and all the necessary documents to Dansktandforsikring. I... Näytä lisää

Super hurtig sagsbehandling. Var nærmest ikke nået hjem, inden der kom besked om refusion. Og det er nemt, når det klares via indberetning direkte tandlægen, så man ikke selv skal rode med det. Samti... Näytä lisää

Tand skulle have krone. I 2013 skrev tandlægen, at der forsøges med antibiotika pga infektion. Hvis ingen virkning kan evt. krone komme på tale. 13 år efter går et stykke af tand og det er nødve... Näytä lisää

1. Vakuutustoimisto
  2. Hammaslääkäriklinikka

Dansk Tandforsikring forsikrer dine tænder gennem hele livet mod alle slags skader: lige fra fyldninger, paradontose, rodbehandlinger, kroner, broer, implantater - og uanset om skaden opstår som følge af almindelig slid- og ælde eller som følge af en ulykke.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

9 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Hurtig og kompetent behandling af…

Hurtig og kompetent behandling af henvendelser.

Kære Dorrit,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet en hurtig behandling og tilbagebetaling hos os.

Tak fordi du deler din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Hurtig behandling og tilbagebetaling

Hurtig behandling og tilbagebetaling. Giver en god sikkerhed i forhold til tandlægeregningen

Kære Morten,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig behandling og tilbagebetaling, og at det giver dig en god tryghed i forhold til dine tandlægeregninger.

Tak fordi du deler din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Fantastisk service

Fantastisk service. Problemfri og nemt. Dejlig oplevelse og der ydes god dækning.

Kære Lotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en problemfri og nem oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både servicen og dækningen.

Vi arbejder hver dag for at gøre tandforsikring så enkel og tryg som muligt, så din feedback betyder rigtig meget for os.

Hurtig ekspeditikon

Kære Kunde,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition hos os det er noget, vi prioriterer højt.

Dansk Tandforsikring

Helt vildt positiv oplevelse at anmelde…

Helt vildt positiv oplevelse at anmelde en skade til DT. Den bedste og mest effektive kundeservice, jeg har oplevet nogensinde. Nem anmeldelse, klar hjemmeside. Fik svar med det samme og erstatning udbetalt på få dage. Topklasse!

Kære Nefer,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft så positiv en oplevelse med din skadesanmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du oplevede både processen som nem og overskuelig, og at du fik hurtig svar og udbetaling. Det er netop den service, vi stræber efter at levere hver dag.

Dansk Tandforsikring

Altid hurtig ekspedition og god…

Altid hurtig ekspedition og god dækning. Har absolut intet at være utilfreds over.

Kære Lena,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplever både hurtig ekspedition og god dækning hos os.

Vi er især glade for, at du er fuldt tilfreds det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Hurtig behandling

Hurtig behandling

Kære Kirsten,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig behandling – det betyder meget for os.

Dansk Tandforsikring

Jeg spurge for en måned siden på om en…

Jeg spurge for en måned siden på om en behandling var dækket, det har jeg ikke modtaget svar på andet end I opfordrede mig til at få behandlingen og så sende regningen ind, så ville I se på det. Efte endt behandling har I nu afslået at dække behandlingen. Jeg synes det svar burde være kommet ved min forespørgsel og ikke efter endt behandling.

Kære Steffen,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forløbet.

Når det gælder vurdering af dækning for protetisk behandling, kræver det, at vi modtager et behandlingsoverslag, som herefter skal skadesbehandles. Det er først på baggrund af denne behandling, at vi kan vurdere, om der er ret til refusion, da afgørelsen altid beror på en konkret og individuel gennemgang.

Vi vil samtidig gerne præcisere, at vi ikke har opfordret til at igangsætte behandlingen, men derimod til at få udarbejdet og indsende et behandlingsoverslag, så vi kunne tage stilling til dækningen på et korrekt grundlag.

Vi forstår, at situationen er frustrerende, og du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker en nærmere gennemgang af din sag og afgørelsen.

Lynhurtig ekspedition :o)

Kære Kunde,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget, at du oplevede en lynhurtig ekspedition.

Virkelig god service

Virkelig god service. Pengene kom retur prompte. Tak

19. maaliskuuta 2026

Kære HT,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede virkelig god service, og at pengene blev tilbagebetalt prompte.

Super hurtige og præcise

Kære Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever os som både hurtige og præcise.

Det er vigtigt for os at levere en effektiv og pålidelig service.

Hurtig udbetaling

Hurtig udbetaling, som man ikke engang skal tænke over

Kære Rebecca,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores udbetaling som både hurtig og problemfri – præcis som det skal være.

Dansk Tandforsikring

Hurtig tilbagemelding på mulighed for…

Hurtig tilbagemelding på mulighed for tilskud.

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig tilbagemelding vedrørende muligheden for tilskud. Det er vigtigt for os at give klare og hurtige svar, så du kan føle dig tryg i din dækning.

Kære Ole,

Tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og hurtige svar. Det betyder meget for os at kunne hjælpe hurtigt og effektivt.

Hurtig og nem service

Hurtig og nem service, samt kort behandlingstid. Jeg er meget tilfreds med dansk forsikring. De har været hurtig til at hjælpe hver gang.

Kære Mie,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du oplever vores service som hurtig og nem, og at behandlingstiden lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet hver gang.

Hurtig og profesionelle

Hurtig og profesionelle

Kære Hanna,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplever os som hurtige og professionelle. Det er vigtigt for os at levere en effektiv og kompetent service hver gang.

dårlig dækning

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du oplever dækningen som utilstrækkelig. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at der i din forsikring er en selvrisiko, som først skal dækkes, før der kan udbetales erstatning.

Vi har i den konkrete sag dækket regningen i overensstemmelse med de forsikringsbetingelser, der er tilknyttet din ordning.

Vi anbefaler generelt, at man sætter sig ind i forsikringsbetingelserne, da dækningen altid afhænger af disse vilkår.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en gennemgang af sagen, er du velkommen til at kontakte os.

Hurraaaa…!

Åbenhed, hurtigt!

Kære Rose,

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du værdsætter vores åbenhed og hurtige service. Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og trygt for vores kunder.