dansktandforsikring.dk Arvostelua

9 520
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Hvor hurtigt og nemt det er . nu er det er første gang jeg bruger forsikringen, og min sag er blevet behandlet inden for under 24 timer siden jeg forlod stolen ved tandlægen. så jeg er glad for jeg te... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er yderst tilfreds med dansktandforsikring.dk. Hver gang jeg har været hos tandlægen, logger jeg blot ind og uploader min faktura – det tager under to minutter og fungerer fejlfrit. De er alti... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Der er hurtig ekspedition, var til tandlæge i dag, betalte og fik dem til at sende regningen til dansk tandforsikring. Der gik under 2 timer så havde jeg en afregning fra dem med besked om at pengen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I've been truly happy with my dental insurance. they handle reimbursements very quickly, and everything has always gone smoothly. it's a relief to have such dependable and efficient service. Definitel... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vakuutustoimisto
  2. Hammaslääkäriklinikka

Yrityksen kirjoittama

Dansk Tandforsikring forsikrer dine tænder gennem hele livet mod alle slags skader: lige fra fyldninger, paradontose, rodbehandlinger, kroner, broer, implantater - og uanset om skaden opstår som følge af almindelig slid- og ælde eller som følge af en ulykke.

Yrityksen kirjoittama

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(9 520)

1 348 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig behandling :-)

Kære kunde,
Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig behandling. Vi arbejder hver dag for at sikre en effektiv og god service, så det er dejligt at få bekræftet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Kære kunde,
Mange tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede hurtig service, og at alt levede op til dine forventninger. Tak for de pæne ord og for din tillid – det sætter vi stor pris på.

Saanut 2/5 tähteä

Alt for maget ejen betaling i forhold…

Alt for maget ejen betaling i forhold til sidste regning

Kære Søren,

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi forstår godt, at egenbetalingen kan opleves som høj i forhold til den ordning, du har valgt. Denne ordning er opbygget med en gradvis dækning, som udgør 20 % det første år, 40 % det andet år og 60 % efter tre år.

Hvis du har spørgsmål til ordningen eller din dækning, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan gennemgå det nærmere.

Saanut 4/5 tähteä

Firmaet fortalte om at der var indgået…

Firmaet fortalte om at der var indgået et aftale med DTF om et firmagode for medarbejder i ergolift
hvilke vi er glade for.

Kære kunde,
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I er glade for medarbejderfordelen gennem aftalen med DTF. Vi værdsætter jeres tillid og ser frem til fortsat at kunne tilbyde en attraktiv forsikring og god service.

God og hurtig ekspedition

God og hurtig ekspedition

Kære kunde,
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du oplevede en hurtig og god ekspedition.
Vi sætter stor pris på din feedback.

Hurtigt

Hurtigt, nemt og ukompliceret.

Kære kunde
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede processen som hurtig, nem og ukompliceret. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

Et minimum af bureaukrati og hurtig…

Et minimum af bureaukrati og hurtig ekspedition

4. kesäkuuta 2026

Kære kunde,
Vi bestræber os altid på at gøre processen så enkel og effektiv som muligt, så din feedback betyder meget for os. Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen.

God og hurtig

Kære kunde,
Tak for din anmeldelse. Vi gør altid vores bedste for at sikre en hurtig og professionel sagsbehandling til vores kunder.

Saanut 1/5 tähteä

Dårlig dækning lang behandling hvis jeg…

Dårlig dækning lang behandling hvis jeg ikke var gået til tandlæge de sidste 5-6 år og tegne en forsikring så var jeg dække. Men fordi jeg har prøvet bruge i det og passe mine tænder giver i intet hvad har jeg ud af min forsikring

Kære Kunde,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med din oplevelse.

Vi har behandlet din sag og ydet dækning i overensstemmelse med de forsikringsbetingelser, der gælder for din ordning via din arbejdsgiver. Vi forstår, at det kan være skuffende, hvis dækningen ikke stemmer overens med de forventninger, man har haft.

Derfor anbefaler vi altid, at man sætter sig ind i betingelserne for sin forsikring, så man er bekendt med, hvad der er dækket, og hvilke begrænsninger der gælder i ordningen. Det kan være med til at undgå misforståelser og skuffelser.

Hvis du har spørgsmål til din sag eller ønsker en gennemgang af afgørelsen, er du meget velkommen til at kontakte os.

det virker meget godt

Kære Kunde,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplever, at vores tandforsikring virker meget godt. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Kan varmt anbefale DTF

Kan varmt anbefale DTF. Samme dag som behandling modtages opgørelse og dækning udbetales ugen efter.

Kære Janne,

Tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores hurtige sagsbehandling, og at både opgørelse og udbetaling er forløbet hurtigt og problemfrit.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Saanut 1/5 tähteä

De næsten dækkede intet

De dækkede næsten intet, der var kun dårlige undskyldninger for deres ikke dækkende forsikring, aldrig om jeg vil betale for deres forsikring igen, det skal dog siges at når de skriver de dækkede en væsentlig del, så var det ca 2000kr, og mine regninger løb samlet op i over 35000kr.

3. marraskuuta 2025

Kære Flemming,

Vi er kede af at læse, at du er utilfreds med din oplevelse. Vi vil dog gerne præcisere, at vi har dækket en væsentlig del af dine udgifter i overensstemmelse med din forsikrings dækning.

De regninger, som ikke blev dækket, er desværre ikke omfattet af forsikringen og kan derfor ikke refunderes i henhold til de gældende forsikringsbetingelser.

Vi vil opfordre dig til at gennemgå dine forsikringsbetingelser, hvor dækningsomfang, undtagelser og refusionsregler er beskrevet. Vores vurdering er foretaget på baggrund af disse vilkår.

Har du spørgsmål til afgørelsen eller ønsker en nærmere gennemgang af sagen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Altid hurtig reaktion.

Fantastisk hurtig service fra jer.

Kære Søren,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en fantastisk hurtig service hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi har levet op til dine forventninger.

Saanut 3/5 tähteä

Rigtig dårlig hjemmeside

Rigtig dårlig hjemmeside, pga at der er ingen som helts info om, hvordan man kontakter dem.
Der er fin oversigt over ens egne data, men de er åbenbart ikke interesseret i, at man kan kontakte dem.

Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä dansktandforsikring.dk

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med at finde kontakt oplysninger på vores hjemmeside. Kontaktinformationerne fremgår på forsiden af vores hjemmeside, og hvis man scroller ned på siden, kan man også finde vores kontakt oplysninger, inklusive åbningstider.

Vi får ellers dagligt ros for vores hjemmeside, men vi tager naturligvis din feedback til efterretning, da vi altid ønsker at gøre det endnu nemmere og mere overskueligt for alle at finde den information, de søger.

Hvis du har brug for hjælp eller ønsker at komme i kontakt med os, er du altid meget velkommen til at kontakte os via de oplysninger, der findes på forsiden.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

8. kesäkuuta 2026

Kære Kunde,

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition. Det er vigtigt for os at kunne hjælpe vores kunder hurtigt og effektivt.

Tandlægeforsikring uden bøvl

Tandlægeforsikring uden bøvl det er simpelthen det letteste man går bare ind og bestiller betaler og vupti så er der penge tilbage fra første dag helt uden bøvl hold op hvor vil jeg ønske jeg havde opdagede dette her noget før

2. maaliskuuta 2026

Kære Liliann,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever Dansk Tandforsikring som nem og enkel at bruge. Vi arbejder netop for at gøre tandforsikring så ligetil som muligt, så vores kunder hurtigt kan få glæde af deres dækning uden unødigt besvær.

Tak fordi du deler din oplevelse og tak for tilliden.

Super håndtering som altid

Super håndtering som altid

3. kesäkuuta 2026

Kære Kunde
Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever en super håndtering hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at vi fortsat lever op til dine forventninger.

Super behandling

Bare super tilfreds med en god behandling

8. kesäkuuta 2026

Kære Linda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er super tilfreds med både behandlingen og din oplevelse hos os. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har fået til fulde det vi har betalt…

Vi har fået til fulde det vi har betalt for denne forsikring og det som stod skrevet, er også sådan de agerer.

6. kesäkuuta 2026

Kære Henrik,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har fået præcis det ud af forsikringen, som du forventede, og at vores service lever op til det, vi beskriver i vores vilkår. Vi bestræber os hver dag på at være transparente og levere den dækning og service, vores kunder kan regne med.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Altid hurtig betjening af regninger

Altid hurtig betjening af regninger

4. kesäkuuta 2026

Kære Gitte,

Vi er glade for at høre, at du oplever en hurtig behandling af dine regninger. En effektiv og smidig sagsbehandling er noget, vi prioriterer højt, og derfor betyder din feedback meget for os.

Tak fordi du valgte at dele din oplevelse.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin