Vi har fået bygget både udestue og terrasse af Danielsen Byg, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet. Hele processen har været professionel fra start til slut, og håndværket er virk... Näytä lisää
Alex og hans folk har været en fornøjelse at arbejde med - De har overholdt deres deadlines og givet updates på alt hele vejen gennem processen. Vi fik revet en væg ned og lagt nyt gulv og er m... Näytä lisää
Danielsens Byg/ved Alex og hans team får her vores varmeste anbefalinger. Vi er blevet mødt af stor dygtighed og faglighed samt en konstruktiv kritik og flot udførelse af vores renovering af br... Näytä lisää
Vi har brugt Danielsen Byg til utallige opgaver fra stort til småt i forbindelse med renovering af vores gamle hus fra 1960'erne i løbet af 2023. Fx nyt køkken, nyt badeværelse, diverse murer- og... Näytä lisää
DanielsenByg er en passioneret tømrevirksomhed, der går ud over bare at levere byggetjenester. Med vores omfattende erfaring i branchen og et dedikeret team af dygtige håndværkere stræber vi konstant efter at levere enestående kvalitet og professionalisme. Hos DanielsenByg forstår vi, at hver byggeopgave er unik, og vores tilgang afspejler dette. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der imødekommer vores kunders specifikke behov og ønsker. Vores samarbejde med kunder er baseret på tæt kommunikation og forståelse, hvilket sikrer, at hvert projekt udføres i overensstemmelse med kundens vision. Med DanielsenByg får du ikke blot en tømrevirksomhed; du får en pålidelig partner, der er engageret i at gøre dine byggeprojekter til en succes.
Bjelkes Allé 4, 2.7, 2200, København N, Tanska
- alex@danielsenbyg.dk
- danielsenbyg.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Rimelig pris
Rimelig pris, levering til tiden, super god service

Vastaus yritykseltä Danielsen byg Aps
Danielsen Byg formår hver gang at…
Danielsen Byg formår hver gang at efterlade et pænt stykke arbejde. Det er tredje gang, vi bruger dem.

Vastaus yritykseltä Danielsen byg Aps
Alex has done a fantastic job
Alex has done a fantastic job. Excellent work, excellent craftsmanship, excellent communication. He also has a great work ethic, making sure things were completed despite 'discoveries' in the middle of the project and required changes. I recommend him with no reservations.

Vastaus yritykseltä Danielsen byg Aps
Jeg har brugt tømrerne fra Danielsen…
Jeg har brugt tømrerne fra Danielsen Byg flere gange og jeg har været tilfreds hver gang. De er lyttende og generelt nemme at snakke med og det gør samarbejdet meget nemmere. De er også grundige og udfører ordentligt arbejde og kommer som aftalt. Ville anbefale dem til alle uden tøven.

Vastaus yritykseltä Danielsen byg Aps
Danielsen Byg er en oplevelse i…
Danielsen Byg er en oplevelse i særklasse! Min faste tømrer fremover. Jeg har fået lavet nyt gulv, nærmere bestemt sildebensparket og det spiller bare.
Leverer til tiden, indrager kunden i projektet helevejen igennem. Generelt TOP klasse!