Damiware

1. Huonekaluliike
  2. Puutarhakalusteet
  3. Keittiökalusteet
  4. Olohuonekalusteiden myynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Damiware is dé webshop als je zoekt naar kwaliteit voor een mooie prijs. Van kamerplanten tot lampen en van stoelen tot keukengerei: je vindt het bij Damiware. Het aanbod groeit, de prijzen blijven laag. Probeer en profiteer!

• Franciscusweg 277, 1216 SG, Hilversum, Hollanti

• damiware.nl

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Hele prettige service

Hele prettige service. We zijn een keer in de showroom geweest. Omdat we toch twijfelden over de kleur hebben we per post nog aanvullende staaltjes ontvangen. Op ons verzoek zijn er nog foto’s gemaakt van de stoelen waar we twijfelden qua de kleur en deze zijn gemaild. Ze denken mee in mogelijkheden. Wij zijn erg blij met onze 6 stoelen, die er niet alleen goed uitzien, maar vooral ook goed zitten.

8. elokuuta 2023

Ronde tafel besteld

Ronde tafel besteld , eerst een bezoek gebracht bij dami in weesp
Alle mogelijkheden besproken waarop een zeer deskundig uitleg werd gegeven.
Niets was teveel gevraagd.
Na levering binnen de afgesproken tijd keurig netjes gemonteerd en precies zoals we afgesproken hadden zoals op kleur en uitvoering tafelpoot.
Alle lof voor DAMI
WIJ ZIJN ER HEEL ERG BLIJ MEE

18. syyskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Hebben hier prachtige en comfortabele…

Hebben hier prachtige en comfortabele barkrukken besteld. Super vriendelijk en meedenkend personeel en voelt echt goed aan (geen verkoopverhalen of opdringerig). Zijn zeer tevreden over hoe service verleend is. Een echte aanrader voor leuke spullen en prima kwaliteit vs prijs! Gaan tevens onze eettafel met stoelen bestellen!

28. syyskuuta 2020
Saanut 2/5 tähteä

Slechte retourservice en slecht privacybeleid

Dami Ware bv in Weesp levert interieurartikelen voor thuis. Onder meer huishoudelijke artikelen, maar ook meubelen e.d.
Het bedrijf levert redelijk stipt, al duurt het wat langer als er een weekend tussen zit.
Retour zenden echter is problematisch. DamiWare rekent bij kleinere aankopen verzendkosten. Diezelfde kosten krijg je nogmaals te betalen wanneer je besluit een product retour te zenden. In sommige gevallen loont het zich niet eens om een miskoop retour te zenden, zo hoog lopen de portokosten op (meer portokosten dan aankoopprijs). Koop kleinere producten daarom liever in een fysieke winkel. Damiware zou er goed aan doen een antwoordnummer aan te bieden voor retouren.
Dan het privacybeleid: DamiWare is één van die bedrijven die (onnodig) véél teveel gegevens van klanten verzamelt. Damiware zou in haar bestelprocedure meer aan de klant moeten overlaten welke klantgegevens ze willen prijsgeven (optioneel).

1. lokakuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin