Dalily Jewellery Arvostelua 36

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

De producten waren niet helemaal naar wens maar eenvoudig te retourneren. Heel behulpzaam en vriendelijk via de mail en snelle reacties! Goede service dus

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb sieraden gekocht bij Dalily Jewellery voor mijn vriendin en ze is er helemaal weg van. De kwaliteit is top, ze zijn hypoallergeen en zien er luxe uit. De klantenservice was ook super behulpzaam... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Begin deze week een set oorbellen besteld voor mijn vriendin, super leuk pakketje inclusief poetsdoekje en persoonlijk kaartje! Het sierraad zelf is van goede kwaliteit, ze is er helemaal blij mee!

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Dalily Jewellery offers luxurious 925 sterling silver pieces, finished with a rhodium layer for lasting shine and protection. Our timeless designs are hypoallergenic, skin-friendly, and perfect for any occasion. Choose Dalily for affordable luxury and jewellery that makes you shine!

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Erg blij met de oorbellen.

Mooie oorbellen en heb ze al,elke dag aan. Glanzen mooi, erg blij mee.

1. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de oorbellen! Dat ze elke dag gedragen worden, is voor ons het mooiste compliment. Bedankt voor je lieve woorden en geniet ervan! 💖

Saanut 5/5 tähteä

Top product, top service!

24. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Wat een mooi bericht! We vinden het geweldig om te horen dat je vriendin zo blij is met de sieraden. Luxe, kwaliteit en comfort staan bij ons voorop, dus het betekent veel dat je dit waardeert. Bedankt voor je vertrouwen en je lieve woorden! ✨😊

Saanut 5/5 tähteä

Het perfecte cadeau voor mijn vriendin

Het perfecte cadeau voor mijn vriendin! Ze was echt dolblij. De kwaliteit is geweldig en het is ook super mooi verpakt. Ik raad Dalily aan!

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Wat een prachtig cadeau! We vinden het geweldig om te horen dat je vriendin zo blij is. Bedankt voor je lieve woorden en je aanbeveling, dat waarderen we enorm 💖

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige sieraden van hoge kwaliteit

Prachtige sieraden van hoge kwaliteit! De oorbellen voelen luxe aan en blijven prachtig, zelfs na veel dragen. Ik krijg er altijd complimenten over. Absoluut een aanrader!

14. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Wat een prachtig compliment! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo geniet van de oorbellen. En hoe leuk dat je er zoveel complimenten over krijgt! Bedankt voor je mooie woorden en je aanbeveling.

Dalily"

Saanut 5/5 tähteä

Erg leuke en mooie sieraden van goede…

Erg leuke en mooie sieraden van goede kwaliteit, geschikt zowel voor mijn dochter als voor mijzelf. Net een beetje anders en 'edgier', en we krijgen er dan ook veel complimentjes over. Dalily zelf levert zeer goede service en reageert snel bij vragen. En toen de oorbellen voor mijn dochter kwijt raakten in de post ivm kerstdrukte kregen we direct een nieuw paar toegestuurd, zodat mijn dochter toch nog haar kerstcadeau kreeg. Superfijn!!

24. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Wat een prachtig bericht, dank je wel! Zo leuk om te horen dat zowel jij als je dochter genieten van de sieraden en er veel complimentjes over krijgen! We vinden het belangrijk dat elke bestelling goed aankomt, dus we zijn blij dat we het kerstcadeau nog op tijd konden regelen. Bedankt voor je lieve woorden en je vertrouwen in Dalily! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Oorbellen besteld voor mijn vriendin

Oorbellen besteld voor mijn vriendin, mooie kwaliteit en snelle levering. Ook fijne reactie toen ik vragen had over de oorbellen. Aanrader!

3. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Wat leuk om te horen dat je vriendin blij is met de oorbellen! Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling, dat waarderen we enorm! ✨😊

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel blij met mijn aankoop!

Ik ben heel blij met mijn aankoop bij Dalily Jewellery! De oorbellen zijn prachtig!

6. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! Geniet van je prachtige oorbellen en bedankt voor je lieve woorden! ✨😊

Mooie sieraden

Geweldige kwaliteit sieraden die echt lang mooi blijven! Ik heb nu meerdere items van Dalily Jewellery. De klantenservice is ook top. Ik ben vriendelijk en snel geholpen. Zeker een aanrader!

2. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Bedankt voor je mooie woorden!
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze sieraden en de kwaliteit ervan. We zijn blij dat je ook onze klantenservice als positief hebt ervaren. we doen ons best om iedereen snel en vriendelijk te helpen. Dankjewel voor je vertrouwen in ons en voor het aanbevelen van onze sieraden. We hopen je snel weer terug te zien! ✨

Liefs, Dalily

Saanut 5/5 tähteä

Op basis van de positieve reviews ook…

Op basis van de positieve reviews ook een bestelling geplaatst. Mijn sieraden werden op tijd en netjes geleverd! De kwaliteit heeft me aangenaam verrast en ben echt blij met mijn bestelling! Ga hier zeker nog vaker bestellen.

23. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Bedankt voor je vertrouwen in ons!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je sieraden en dat de kwaliteit je positief heeft verrast. Het doet ons goed om te weten dat je zo blij bent met je aankoop, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. ✨

Met warme groet,
Team Dalily Jewellery

Saanut 5/5 tähteä

Mooie sieraden precies zoals…

Mooie sieraden precies zoals beschreven,
En snel verzonden net op tijd voor kerst.

19. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Bedankt voor je mooie feedback!
Wat fijn om te horen dat de sieraden precies naar wens zijn en dat ze op tijd voor kerst zijn geleverd.
Veel plezier met je aankoop, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! ✨

Met warme groet,
Team Dalily Jewellery

Saanut 5/5 tähteä

Superblij met mijn nieuwe oorbellen

Superblij met mijn nieuwe oorbellen! Ze zijn echt prachtig en van goede kwaliteit. Ik kom zeker terug!

17. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je oorbellen! We kijken ernaar uit om je weer te verwelkomen ❤️

Groetjes Dalily

Catharina oorbellen

Ik heb de Catharina oorbellen vorige week gekocht en ik ben er helemaal verliefd op! Ze zijn prachtig afgewerkt en zien er mooi uit. Ik heb al zoveel complimenten gekregen! Ik kom zeker terug!

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery

Bedankt voor je prachtige review!
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de Catharina oorbellen en dat je er al zoveel complimenten over hebt gekregen. Dat maakt ons ontzettend trots! We kijken ernaar uit je weer terug te zien in onze webshop. Mocht je ooit vragen of hulp nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. 💎✨

Saanut 4/5 tähteä

De oorhangers zijn prachtig

De oorhangers zijn prachtig, ook heel netjes verpakt.
Ben alleen wel even bezig geweest met pincetten om de knoop in 1 van de kettinkjes eruit te krijgen.
Dat was een gepriegel maar gelukt.

4. joulukuuta 2022

5 sterren!

Met black friday oorbellen voor mijn vriendin besteld.
Was mooi verpakt en zijn prachtig.
5 sterren!

30. marraskuuta 2022

Beste Jim,

Bedankt voor het schrijven van deze review!
Wat fijn om te horen dat jullie de oorbellen prachtig vinden!
Heel veel plezier ermee!

Groetjes,

Dalily Amsterdam

Saanut 5/5 tähteä

Snelle bezorging en hele mooie…

Snelle bezorging en hele mooie kwaliteit… blij mee

15. marraskuuta 2022

Hi Bianca,

Bedankt voor het schrijven van deze review! Wij vinden het hel fijn dat je zo blij bent met je bestelling! Heel veel plezier ermee!

Groetjes,

Dalily Amsterdam

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin