Yritys on vastannut
De producten waren niet helemaal naar wens maar eenvoudig te retourneren. Heel behulpzaam en vriendelijk via de mail en snelle reacties! Goede service dus
Ik heb sieraden gekocht bij Dalily Jewellery voor mijn vriendin en ze is er helemaal weg van. De kwaliteit is top, ze zijn hypoallergeen en zien er luxe uit. De klantenservice was ook super behulpzaam... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Begin deze week een set oorbellen besteld voor mijn vriendin, super leuk pakketje inclusief poetsdoekje en persoonlijk kaartje! Het sierraad zelf is van goede kwaliteit, ze is er helemaal blij mee!
Yritys on vastannut
Dalily Jewellery offers luxurious 925 sterling silver pieces, finished with a rhodium layer for lasting shine and protection. Our timeless designs are hypoallergenic, skin-friendly, and perfect for any occasion. Choose Dalily for affordable luxury and jewellery that makes you shine!
Mijn zus was helemaal enthousiast over de oorbellen! Mooie verpakking en de kwaliteit is top!
Echt super blij met m'n nieuwe oorbellen! Ze zijn echt prachtig!
Ik had een probleempje met m’n bestelling maar de klantenservice heeft het super goed opgelost! De sieraden zijn ook echt prachtig
Mooie oorbellen en heb ze al,elke dag aan. Glanzen mooi, erg blij mee.

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Het perfecte cadeau voor mijn vriendin! Ze was echt dolblij. De kwaliteit is geweldig en het is ook super mooi verpakt. Ik raad Dalily aan!

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Prachtige sieraden van hoge kwaliteit! De oorbellen voelen luxe aan en blijven prachtig, zelfs na veel dragen. Ik krijg er altijd complimenten over. Absoluut een aanrader!

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Erg leuke en mooie sieraden van goede kwaliteit, geschikt zowel voor mijn dochter als voor mijzelf. Net een beetje anders en 'edgier', en we krijgen er dan ook veel complimentjes over. Dalily zelf levert zeer goede service en reageert snel bij vragen. En toen de oorbellen voor mijn dochter kwijt raakten in de post ivm kerstdrukte kregen we direct een nieuw paar toegestuurd, zodat mijn dochter toch nog haar kerstcadeau kreeg. Superfijn!!

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Oorbellen besteld voor mijn vriendin, mooie kwaliteit en snelle levering. Ook fijne reactie toen ik vragen had over de oorbellen. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Ik ben heel blij met mijn aankoop bij Dalily Jewellery! De oorbellen zijn prachtig!

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Geweldige kwaliteit sieraden die echt lang mooi blijven! Ik heb nu meerdere items van Dalily Jewellery. De klantenservice is ook top. Ik ben vriendelijk en snel geholpen. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Op basis van de positieve reviews ook een bestelling geplaatst. Mijn sieraden werden op tijd en netjes geleverd! De kwaliteit heeft me aangenaam verrast en ben echt blij met mijn bestelling! Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Mooie sieraden precies zoals beschreven,
En snel verzonden net op tijd voor kerst.

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Superblij met mijn nieuwe oorbellen! Ze zijn echt prachtig en van goede kwaliteit. Ik kom zeker terug!

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Ik heb de Catharina oorbellen vorige week gekocht en ik ben er helemaal verliefd op! Ze zijn prachtig afgewerkt en zien er mooi uit. Ik heb al zoveel complimenten gekregen! Ik kom zeker terug!

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
De oorhangers zijn prachtig, ook heel netjes verpakt.
Ben alleen wel even bezig geweest met pincetten om de knoop in 1 van de kettinkjes eruit te krijgen.
Dat was een gepriegel maar gelukt.
Goede kwaliteit en mooie oorringen. Vlotte, eenvoudige bestellingswijze en de volgende dag in huis. Mooi en met aandacht verpakt. Gewoonweg top. Kom vast eens terug!!
Met black friday oorbellen voor mijn vriendin besteld.
Was mooi verpakt en zijn prachtig.
5 sterren!

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Snelle bezorging en hele mooie kwaliteit… blij mee

Vastaus yritykseltä Dalily Jewellery
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.