Ik had een dakdoorvoer met bitumen manchet besteld, maar er één ontvangen met PVC manchet. Contact opgenomen en eigenlijk was dezelfde dag nog het goede product opgestuurd. In het nieuwe pakket zat me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het bedrijf heeft ons echt top geholpen met het uitzoeken van de juiste montagesystemen voor het betreffende dak. Toen ik zelf per ongelijk het verkeerde had besteld werd er zsm de juiste bezorgd zoda... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heb nergens de nood reparatie pvc rol kunnen vinden, jullie hebben deze wel in het assortiment. Voor een scheurtje van 3 cm is er nu geen dakdekker nodig, perfect. Snelle levering, alles dik in orde.
Yritys on vastannut
Had einde van de middag zinken uitlopen nodig, rond 4u smiddags. Naar hun gebeld, zouden het dezelfde dag versturen als ik besteld had via de webshop. Volgende dag geleverd! Top service en aanrader.
Yritys on vastannut
Online webshop voor EPDM dakbedekking en toebehoren Dakenmarkt.nl is een professionele bouwmarkt en online webwinkel voor particulieren en bedrijven die een goed en duurzaam dak willen maken. Wij leveren een compleet en gunstig geprijsd assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, vele soorten isolatie, dakafwerkingsmaterialen en daktoebehoren. Wij leveren uitsluitend professionele materialen voorzien van de benodigde keurmerken.
Helmkamp 46C, 7091HR, Dinxperlo, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Vriendelijke behandeling en correcte levering

Vastaus yritykseltä Dakenmarkt
Deskundige uitleg door de verkoper
prima en snel geleverd ook de prijs was heel goed
Gewoon een heerlijk eerlijk bedrijf, vriendelijk en kordaat.
Topbedrijf! Al vaker hier besteld. Alles zo als afgesproken zelfs de levering op afgesproken tijdstip.
Geweldig bedrijf.
Super snel geschakeld en de klus geklaard!
Dankjewel Coen/Koen!
Goed materiaal voor schappelijke prijzen.
Levertijd bedraagt volgens de website 3 dagen en dat klopt.
Er zijn echter best veel webwinkels die dat sneller kunnen en doen.
Duidelijke website snelle service en komen afspraken na
Ik word al tweemaal gevraagd om een review, maar heb überhaupt nog niks ontvangen een week na bestelling.

Vastaus yritykseltä Dakenmarkt
Bestelling en levering ging prima!
Goede info en afspraken ten aanzien van transport en levering.
Alles netjes onder het afdak gelegd zoals afgesproken en daar komt nog een snelle levering bij ... echt super!