De eerste keer dat ik info vroeg, kreeg ik een leverancier die pas na 1 maand kon komen kijken. De tweede keer vroeg ik een specifieke plaatselijke leverancier. Nooit geen reactie gekregen. Dus n... Näytä lisää

Yritys on vastannut
We had a great experience visiting the Daikin Experience Center. The manager showed us the different options for heating and air conditioning and answered all our questions about installation and choo... Näytä lisää
Er was een goede en vriendelijke ontvangst Alle vragen werden beantwoord zonder problemen alle producten heeft Wesley voor gesteld en wat er van toepassing was alles werd correct opgevolgd
Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kom kennismaken met onze oplossingen voor verwarming, airco en luchtreiniging in het Daikin Experience Center in Gent. Je kan ons bezoeken van maandag tot vrijdag, van 9 uur tot 17 uur, op afspraak.
Schoonzichtstraat 9, 9051, Gent, Sint-Denijs-Westrem, Belgia
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Volledige, vriendelijke en duidelijke uitleg met alle toestellen zichtbaar/tastbaar in de showroom.

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
goede ontvangst, duidelijke professionele uitleg, toestellen aangeschaft; bezoek dateert wel van 22/02/2021 (klopt dus niet met onderstaande datum!)!

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Zeer stipt, zeer vriendelijk en een zeer professionele uitleg in mensentaal.

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
We krijgen een uitgebreide uitleg zodat we gericht een passende keuze konden maken voor de plaatsing van een lucht/lucht warmtepompsysteem in onze woning.

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Heel goede uitleg gekregen; Er was ook voldoende tijd voorzien. En vriendelijke, aangename persoon die op een eenvoudige manier alles uitlegde.

Duidelijke info ontvangen.
Heel vriendelijk en niet opdringerig om te verkopen.

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Goede, degelijke uitleg. Vriendelijke persoon die zijn zaken kende. En de mogelijkheid om de toestellen te zien en te horen - heel belangrijk bij onze keuze, die dan ook op Daikin is gevallen.

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Deskundige uitleg op alle vragen .Ook vele voorbeelden van de toestellen.

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
De verkoper heeft mij afgeraden een warmtepomp aan
te kopen zonder veel positieve overtuiging.
Ondertussen is er een geïnstalleerd van Lamborgini

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Als leek kreeg ik de deskundige uitleg van de mensen van Daikin. Wat ik zeker heb kunnen appreciëren, want het gaf me een goed gevoel om met Daikin verder te doen.
Spijtig dat de bouwheer mij in de koude heeft laten staan .

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Interessant om toestellen ter plaatse te zien. Vakkundige uitleg.

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Iets te lang geleden voor concrete details, maar een goed gevoel biij bezoek is bijgebleven

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Klantvriendelijke ontvangst en heel duidelijke uitleg gekregen.

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Daikin gaf mij de kans om hun warmtepomp aan het werk te zien en gaf daarbij nuttige uitleg.

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Uitgebreide en duidelijke uitleg. Voldoende tijd uitgetrokken. Bereid om op alle vragen te antwoorden.

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent
Heel interessant om te zien hoe de toestellen er effectief uitzien. De lijn net boven de standaard lijn straalt klasse uit. Is ook nodig vind ik als je er dagelijks moet naar kijken in de woonkamer. Heel deskundige uitleg gekregen ter plaatse. Ben zelf hooggeschoold maar mijn moeilijke vragen werden deskundig beantwoord. TOP!!!