Dacorsa Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Polkupyöräliike

Yrityksen kirjoittama

Specialist in onderhoud, reparatie en verkoop van racefietsen, mountainbikes en sportfietsen. Bij Dacorsa nemen we nog echt de tijd voor de klant en bent u een naam, geen nummer.

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

ISAAC HADRON

Zaterdag 6 april op de season kick-off testdag een proefrit gereden op een ISAAC HADRON gravelbike.
Wat een fiets, gelijk besloten om de fiets aan te schaffen.
De week erna die fiets opgehaald bij Da Corsa fietsen waar hij netjes klaar stond.
Prima service.

21. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Melvin van Dacorsa is iemand met een…

Melvin van Dacorsa is iemand met een passie en ontzettend veel kennis van zijn producten.

Mijn zoontje werd 7 en kreeg voor z’n verjaardag een nieuwe mountainbike. Ook dit regelt hij. Door het advies en de goede zorgen van Melvin hebben wij nu een ontzettend goede fiets voor ‘m.

Wil je een expert op dit gebied, dan raad ik Melvin zeker aan. Niks is te gek en hij gaat specifiek op zoek naar hetgeen zijn klant wenst. Kwaliteit & service is gegarandeerd goed en je voelt je als klant echt een koning!

Bedankt Melvin!

22. tammikuuta 2024

Speciale service voor mijn Specialized

je hebt mijn Specialized fiets weer als nieuw gemaakt. Top service en snelle en duidelijke communicatie tijdens het onderhoud. Fiets ziet er weer uit als nieuw en rijd weer geweldig. Bedankt !

1. helmikuuta 2024

Pure vakmanschap! Fantastisch!

Melvin heeft passie voor fietsen. Recent mijn fiets bij hem gebracht. Wist me alles te vertellen over mijn fiets en wat het beste was om te vervangen. Na de onderhoudsbeurt kwam hij weer als nieuw terug. Zeer goed vakmanschap! Bedankt Melvin!!Melvin heeft passie voor fietsen. Recent mijn fiets bij hem gebracht. Wist me alles te vertellen over mijn fiets en wat het beste was om te vervangen. Na de onderhoudsbeurt kwam hij weer als nieuw terug. Zeer goed vakmanschap! Bedankt Melvin!!

26. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende ervaring met DaCorsa…

Uitstekende ervaring met DaCorsa Fietsen

Ik heb recentelijk een Isaak Bayron MTB gekocht bij DaCorsa Fietsen en mijn ervaring is ronduit positief. De service die ik ontving was van hoog niveau, met snelle reacties via e-mail en een prettige, informele communicatie. Melvin, de eigenaar, toonde een indrukwekkende mate van expertise in zijn vakgebied.

Bij het ophalen van mijn nieuwe fiets werd ik aangenaam verrast door de toevoeging van een mooi tasje met goodies en een gedegen uitleg over de MTB. Dit persoonlijke gebaar getuigt van de toewijding van DaCorsa Fietsen aan klanttevredenheid en hun streven om de klant een complete ervaring te bieden.

DaCorsa Fietsen is duidelijk geen doorsnee fietsenwinkel; het is een mooi klein bedrijf waar persoonlijk contact en diepgaande kennis de boventoon voeren. De aandacht voor detail en de klantgerichte aanpak maken deze fietsenzaak een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer dan alleen een standaard aankoop. Mijn Isaak Bayron MTB is niet alleen een geweldige fiets, maar de hele koopervaring heeft mijn vertrouwen in DaCorsa Fietsen versterkt.

25. tammikuuta 2024

Top zaak!!!

Ik kom hier al een tijdje voor de fatbike van mijn dochter en de service is altijd super en even vriendelijk een goed contact wanneer onze fatbike weer klaar is en de eigenaar heeft een goede vakkennis hij verdiend dus zeker 5 sterren van ons wij komen hier graag!

4. tammikuuta 2024

Vakwerk

Fiets super netjes opgeleverd na onderhoudsbeurt. Netjes prijsopgave gehad van wat de verwachtte kosten waren.

Fiets reed daarna weer als een zonnetje! Aanrader!!

20. joulukuuta 2023

Aankoop nieuwe S-Work Tarmac SL7

Kort geleden een Mooie S-Work Tarmac SL7 gekocht bij Dacorsa en dat is prima verlopen.
Kleine beginnende zaak met een vertrouwde sfeer en deskundig advies. Bij aflevering alle instellingen van mijn Garmin netjes verwerkt op de nieuwe fiets.
Heel tevreden over de service.

15. joulukuuta 2023

Top Service

Melvin heeft mijn Bianchi perfect gerepareerd. Vakkundig en eerlijk advies tegen een zeer nette prijs.
Da Corsa voor iedere liefhebber een aanrader!

15. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring…

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Dacorsa. De winkel biedt een uitgebreide selectie racefietsen van topkwaliteit en de eigenaar is deskundig en vriendelijk. De eigenaar nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te helpen bij het vinden van de perfecte fiets. De klantenservice was uitstekend, en ik waardeer de passie en toewijding die Dacorsa toont voor de fietsgemeenschap. Mijn aankoop bij Dacorsa heeft mijn fietservaring aanzienlijk verbeterd, en ik zou deze winkel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en expertise in racefietsen.

10. marraskuuta 2023

Persoonlijke aandacht👌🏻

Melvin van Dacorsa heeft weer een top BMC geregeld. Denkt gelijk mee, van verlichting en spatborden tot soort pedalen. Snel en goed geregeld. Met een tevreden gevoel en een volle tas goodies naar huis gefietst😃👍🏻

9. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin