Daarbak Redoffice Arvostelua

4 646
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Perfekt samarbejdspartner som virksomhed, men et bredt behov for kontorartikler og lagervarer. Vores kontaktperson er altid yderst hjælpsom og følger op hurtigt, når vi har haft spørgsmål eller beh... Näytä lisää

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Daarbak Redoffice. Fra start til slut har deres medarbejdere været meget servicemindede, hjælpsomme og professionelle. Jeg blev løbende holdt opdateret om m... Näytä lisää

Jeg har aldrig fået en levering så hurtigt. Bestilte 4 pakker glas og en masse nødder og chokolade fredag. Lørdag formiddag havde jeg pakken. Alt var pakket flot og alle glas var intakte!!!... Näytä lisää

Har det meste-men? Daarbak har iflg. hjemmesiden alt, men IKKE nødvendigvis i butikken. Det ville være ønskværdigt, at man kunne levere en lille mængde af det, der findes på hjemmesiden. Men det e... Näytä lisää

1. Toimistotarvikekauppa

Daarbak Redoffice A/S er en dansk familiedrevet virksomhed. I mange år har vi leveret produkter og løsninger til danske kunder i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor, og vi er i dag en af Danmarks største leverandører af kontorløsninger til virksomheder i hele landet. Vores koncept er simpelt. Vi tilbyder nemlig en totalløsning, som rummer alt til kontoret. Når du vælger os som leverandør, vælger du en solid og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der med en bred palet af forretningsområder, altid kan tilbyde et utal af muligheder. Vi vil ikke bare følge med udviklingen – vi vil skabe den!

Erinomainen

(4 646)

343 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

restordre på kaffefiltre

restordre på kaffefiltre, som jeg kan gå ud og købe i en af jeres butikker? det virker ret dumt.

21. tammikuuta 2026

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager den mindre gode oplevelse du har haft hos os.
Du har helt ret i at det virker fjollet, at vi har restordre på et produkt, som ligger i store mængder rundt omkring i vores butikker. Det er også højst usædvanligt at denne vare går i restordre, og jeg kan faktisk se at vi pt. har knap 300 pakker på lager igen nu. Der var tale om en kortvarig periode, hvor leveringen fra leverandøren var forsinket. Vi håber og arbejder for at det ikke sker igen.
Beklager ulejligheden.

Rigtig god dag til jer!

Mvh. Lasse fra Kundeservice.

Ved ikke om jeg har ret til at klage

Ved ikke om jeg har ret til at klage, men når man bestiller på nettet, og får en bekræftelse på et beløb, så bliver der efterfølgende pålagt et miljø tillæg, som godt nok fremgår af betingelser, men ikke figurerer på bekræftelsen inden kan acceptere. Det er efter min mening ikke godt nok, men de muligheder man har for oplysning inden køb d.d.
Så se at få det rettet, så det fremgår af bekræftelse hvad man skal betale, inden man accepterer.
Tak

26. tammikuuta 2026

Hej Karl Aage,

Du har ret i at vi ikke viser miljøtillægget og beløbet herpå, i vores cashoutflow. Vi har haft dette oppe at vende flere gange, og jeg vil gerne bringe ønsket baglæns igen.
Der har gennem tiden været mange ønsker til informationer i vores cashout-flow og vi ønsker faktisk at holde det så simpelt og lige til, som muligt. De fleste kunder kender deres miljøtillægssats på forhånd, og derfor hører vi faktisk ikke så tit det her ønske. Men jeg bringer det som sagt baglæns, og så kigger vi på om det er noget der skal rettes.
Tak for input!

Rigtig god dag til dig!

Mvh. Lasse fra Kundeservice.

Jeg har som privat person bestilt 4…

Jeg har som privat person bestilt 4 poser rigtig god kaffe, smagt på et ophold i Ribe. Efter min mening er kaffen rigtig god og prisen derefter og nu så jeg at den er sat pænt meget ned, så havde interesse i at købe 4 poser. Da jeg modtager kaffen ser jeg til min meget store ovre undring at der kun er ca 4 uger til kaffens udløb. Hej er selv gammel købmand, min tanke falder desværre på, at kaffen er nedsat grundet datoen uden tvivl. Havde været fint/godt at havde denne viden, som ikke står i salgs annoncen, desværre. Nu trist over indkøb og kan jo desværre ikke anbefale produktet til venne og andre. Livet skal nok gå videre, Claus Næstved

12. tammikuuta 2026

Hej Claus,

Tak for dine to anmeldelser. Vi beklager den dårlige oplevelse du har haft hos os.
Det er selvfølgelig ærgerligt at holdbarheden ikke er tilstrækkelig efter dit behov. Vi ønsker faktisk kun at levere produkter der lever op til kundernes forventninger, så derfor er vi oprigtigt ærgerlige over det.
Vi har afstemt med både kunder og leverandører, hvilken mindste holdbarhed der ville være acceptabelt og der ville kunne lade sig gøre på en lang række fødevareprodukter, og deraf blev mindst 30 dage vedtaget som vores rettesnor. Alt der går under 30 dage, bliver kasseret på vores lager.
Jeg beklager igen, at de 30 dage ikke var nok for dig, men det er desværre sådan det er. Havde du været heldig, kunne du have fået samme produkt, men med 60 dages holdbarhed. Men det afhænger både af hvor stort aftræk der er på produktet, og hvad der står på de produkter vi får ind af døren fra leverandøren.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at skrive på info@daarbak.dk.

Rigtig god dag til jer!

Mvh. Lasse fra Kundeservice.

betaler til hjemmelevering og GLS lev

betaler til hjemmelevering og GLS lev. til benzinstation
dårlig service ??!!!!!!

6. tammikuuta 2026

Hej Ib,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager den dårlige oplevelse du har haft hos os.
Når jeg tracker din forsendelse, så forsøgte GLS at aflevere pakken på din hjemmeadresse, men traf ikke nogen. Derfor tog de den med til en pakkeshop.
Jeg håber du har pakken nu, og at du er glad for dit køb.

Rigtig god dag til dig!