Skulle bruge en del kontor møbler til en rig i Esbjerg havn God kontakt til Kirstine (sælger) igennem hele processen. Altid klar til at hjælpe. Alle aftaler og Leveringstider overholdt til punkt... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi er en skole der har købt et garderobe system der hedder Sangill Trolde hos Daarbak Design. Knagerne falder af for et godt ord og firmaet vil ikke erstatte og montere nye kroge. Knagerne sku j... Näytä lisää
God vejledning og rådgivning. Altid god kvalitet, har handlet der i flere år det er bare super
Hjemmekontoret skulle opgraderes med et nyt skrivebord. IKEA havde 14 dages ventetid. Faldt over Scan Office hvor jeg købte et dyrere og bedre bord. God kvalitet til prisen. Derudover har de en super... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Ellekær 12, 2730, Herlev, Tanska
- +45 8880 4070
- web@daarbakdesign.dk
- daarbakdesign.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super service og overholder…
Super service og overholder leveringsaftaler.

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
4 stjerne fordi der skal være plads til…
4 stjerne fordi der skal være plads til forbedringer. Ellers intet at udsætte på god præcis og hurtig service

Værste oplevelse til dato
Værste oplevelse til dato. Scanoffice lovede ved bestilling en 2-5 dages leveringstid af nye skriveborde, men istedet fik vi en bekræftelse på mail på 5 ugers levering efterfølgende.
Ved anmodning om refundering samt annullering af ordren grundet den lange leveringstid, er vi bliver modtaget af stilhed og ignorering af samtlige email, her 3 uger efter.
Jeg vil fraråde alle at handle med Scanoffice. Produkterne er dyre ifht. konkurrenterne, servicen er i bund og tilmed også dårlig morale.

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
Lang leveringstid men ellers top
De er hjælpsomme men.....
De er hjælpsomme, men deres leveringstid er under alt kritik.
Vi bestilte et mødebord i uge 25 og sælgeren lovede på chatten det kunne leveres i uge 27.
Vi har nu fået leveringstiden at vide og den er uge 34. :-(
Havde vi vidst det havde vi bestilt et andet sted, det er helt urimelig ventetid, på noget som ikke står klart og tydeligt på hjemmesiden at det skal produceres til ordren.
De har nogle fede møbler, men vi køber ikke flere hos dem desværre.
**** UPDATE *****
Er efterfølgende blevet telefonisk kontaktet af Scanoffice hvor de beklagede meget og forklarede hvad der var sket - Det er go stil.
Vi havde en go snak om at man som kunde gerne ville vide hvis der var 3-4 ugers leveringstid på en vare pga. den skulle produceres.
Grundet at de rækker ud, og erkender at der er rum for forbedring vælger jeg en højere rating.

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
de var super hjælpsomme så alt i alt…
de var super hjælpsomme så alt i alt smadder nemt

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
Fin og hurtig levering :-) God og…
Fin og hurtig levering :-) God og venlig service over telefonen og fin hjælp med at finde det produkt jeg skulle bruge.

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
Bestilte 5 hæve/sænke border custom…
Bestilte 5 hæve/sænke border custom made, fik dem inden for 4 uger og de kom lige til døren og samlede dem. Super god service. Helt klar et firma jeg kan anbefale og vil bruge igen.

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
Alt hvad kunne gå glat gik galt
Alt hvad kunne gå glat gik galt - lige fra medarbejder der *mange lovede at besvare. men undlod. til forkert forsendelse.
Enkelt medarbejder viste stor kompetence og reddede ordren, hvor kollegerne svigtede.

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
varen kom et døgn senere
varen kom et døgn senere, end andre ....... og forsendelsen omkostningerne ligger i den dyre ende. men fin hjemmeside, nemt med tillid til at kunne fakturer B2B.

Laaaaang leverings tid.

Scanoffice var hjælpsomme
Scanoffice var hjælpsomme, hurtige, svarede tilbage, og sørgede for at varen var parat, da jeg ville hente den en sen fredag eftermiddag
God oplevelse
Super fin service. Meget behagelige og kompetente medarbejder
Hurtigt og effektivt
God kvalitet, rimelige priser, grådige provisionsbetalte medarbejdere
Som regel god service men grådigheden kan desværre tilfalde os alle.
For et par år siden smed vi op mod en halv million kroner for at få møbleret vores kontor. Dejlige møbler af god kvalitet, til rimelige priser og kompetent personale hele vejen igennem.
For nylig gik kontakten på mit hæve/sænke-skrivebord så i stykker og jeg skulle bruge en ny. Bordet er fra scanoffice men dog ét vi har overtaget fra en tidligere udlejer. Selvom jeg selvfølgelig kunne være hoven og foreslå at de måske kunne smide sådan en ny kontakt på husets regning set i lyset af vores tidligere engagement valgte jeg blot at kontakte vores scanoffice-guy med henblik på at købe en ny. Jeg får så at vide at lageret er tomt og det bedste han kan gøre er at tilbyde mig et nyt skrivebord.
Slukøret sætter jeg en ungarbejder til at undersøge markedet for en sådan kontakt hvilket tog ham mindre end et minut at opstøve, nemlig på en hjemmeside der hedder scanoffice.dk.
Jeg overvejede at smide kun 2 stjerner i stedet for 3, men eftersom vi står og snart skal bruge 3-4 nye hæve/sænke-borde samt det tilhørende inventar tænker jeg at det må være straf nok for scanoffice at vide at dette lille scam har kostet jer langt mere end de 225 kroner som den kontakt kostede.

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
God service og perfekt levering.

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
Hurtig og effektiv levering.
Hurtig og effektiv levering.
Alt ok.

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
Der var lidt misforståelser undervejs…
Der var lidt misforståelser undervejs mht levering, men da det blev leveret, var der super god service med hurtig montering og oprydning og det hele.

Hurtig på chatten.
Havde en forespørgsel på produkter de ikke havde listet på hjemmesiden, men chat-operatøren fandt en løsning hurtigt. Ganske tilfreds.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.