Skulle bruge en del kontor møbler til en rig i Esbjerg havn God kontakt til Kirstine (sælger) igennem hele processen. Altid klar til at hjælpe. Alle aftaler og Leveringstider overholdt til punkt... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi er en skole der har købt et garderobe system der hedder Sangill Trolde hos Daarbak Design. Knagerne falder af for et godt ord og firmaet vil ikke erstatte og montere nye kroge. Knagerne sku j... Näytä lisää
God vejledning og rådgivning. Altid god kvalitet, har handlet der i flere år det er bare super
Hjemmekontoret skulle opgraderes med et nyt skrivebord. IKEA havde 14 dages ventetid. Faldt over Scan Office hvor jeg købte et dyrere og bedre bord. God kvalitet til prisen. Derudover har de en super... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Ellekær 12, 2730, Herlev, Tanska
- +45 8880 4070
- web@daarbakdesign.dk
- daarbakdesign.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
OK var desværre ikke hjemme på adressen…
OK var desværre ikke hjemme på adressen da I leverede, men kun få minutters ventetid ved udleveringsstedet.
alt i alt en god oplevelse med Scan…
alt i alt en god oplevelse med Scan Office. Desværre passede nogle af de mål som lavet på møbler ikke helt præcist. Dette har betydet, at vi nu afventer på at komme helt i mål. Derfor vil jeg ikke kunne give 5 stjerner.
Perfekt service
Varerne leveret, pakket ud og monteret, så helt perfekt betjening. Kan varmt anbefales.
Vi har købt nogle møbler hos…
Vi har købt nogle møbler hos Scanoffice. Forløbet op til har været rigtig godt (med sælger) Datoen for levering bliver fastsat meget tidlig i forløbet, da vi kommer hen hvor møbler skal leveres er det ikke det hele der er med. Så der er mangler til den ordre vi skulle have!
De møbler vi har fået ser helt fantastisk ud.
Handel hos Scan Office A/S.
Handel hos Scan Office A/S.
Vi har handlet hos Scan Office A/S flere gange og varene inkl. servicen er altid i top. Vi kommer helt sikkert tilbage når vi skal bruge kontor møbler / udstyr.
Mvh. Poul-Erik Pedersen - Pro CAD Consult
Super god service hele vejen rundt
Super god service hele vejen rundt. Min kæreste og jeg har købt nogle møbler gennem Scanoffice, som var yderst hjælpsomme og meget let tilgængelige. Deres priser er i øvrigt meget rimelige, og alt har kørt upåklageligt. Vi kan kun anbefale andre at bruge dem.
Dårlig service og levering
Havde bestilt et hævesænke bord fra scanoffice. Bestilte enda i weekenden så det kunne komme i slutningen af næste uge, hvor jeg havde fri. De brugte 4 dage på at få det afsendt. På trods af de havde lovet mig at levere det i uge 31, kom bordet i stedet i mandags uge 32, hvor jeg var på arbejde så jeg kunne ikke tage imod det. Det finder jeg dog først ud af 3 dage efter, hvor jeg ringer til scanoffice, der var ingen som havde ringet eller skrevet til mig at de havde forsøgt at levere det til mig, ikke engang en seddel var der i min postkasse.
Jeg aftaler med scanoffice at fragtmanden skal komme på torsdag og levere det hvor jeg havde fri. Jeg får at vide han kommer omkring formiddagen, jeg står så op kl. 9 og venter hele formiddagen på fragtmanden før jeg ringer til scanoffice igen, som informere mig om at de tager kontakt til fragtmanden, der går 2 timer før de vender tilbage og siger at han først kommer på eftermiddagen.
Scanoffices medarbejder kan heller ikke blive enige med hinanden om hvem det er blevet afsendt med, den ene sagde det var blevet sendt med en vognmand og en anden sagde til mig, at det var blevet sendt med gls. Jeg havde nemlig ikke modtaget et link til at spore min pakke, som de havde lovet mig og der var forklaringen, at det var fordi det var sendt med en vognmand. Jeg ender med at ringe 3 gange til scanoffice for at rykke for mit bord.
Når det så er sagt, så jeg meget tilfreds med mit nye hævesænke bord, dejlig lækker kvalitet, med god bordplads til alt. Men den manglende service og for sent levering, trækker desværre ned. Jeg tror næste gang jeg skal have et nyt bord eller andre kontorartikler, bliver det nok ikke fra dem.
God kundeservice
God vejledning fra Scan Office i køb/salgsprocessen. Købte kontorstol, der blev klar til den aftalte tid.
Jeg har altid været meget tilfreds med…
Jeg har altid været meget tilfreds med jeres service og produkter, hvorfor I får den meget velfortjente anmeldelse - 5 stjerner, hvilket meget korrekt er fremragende.
Karsten Aho-Harpsøe

Vastaus yritykseltä Daarbak Design
Okay service
Altid rigtig god service
super tilfreds!
Rigtig god og professionel kundeservice.
vI ER GODT TILFREDDS HER I sVENDBORG
God service hele vejen igennem.
God service, leveret opstillet. Helt igennem en god oplevelse
Hæve-sænke bord - Firmaet virker lidt uprofessionelt
Virker lidt uprofessionelt. Da jeg talte med virksomheden på deres lokation blev jeg betjent af en sød ung dame, som ikke lige vidste hvad hun havde med at gøre. Hun måtte konstant spørge en telefontalende kollega om hjælp. Efter mange konsultationer nåede hun frem til en pris som senere viste sig at være forkert. Bordet blev lovet leveret i uge 12, hvilket jeg accepterede idet jeg gjorde opmærksom på, at jeg var på ferie i 11. Ikke desto mindre ringede firmaet til mig i uge 11 og da jeg ikke svarede på telefon opkaldet udsatte de leverancen. De sendte en mail om at jeg skulle kontakte dem hurtigst muligt, og jeg svarede straks på denne (slutningen af uge 11) og bad dem levere hurtigst muligt, dette viste sig at være sidst i uge 14 og jeg måtte rykke for svar felre gange. Jeg skal oplyse at det var firmaet der rettede den forkerte pris men uden at meddele mig noget om hvorfor, men bordet virker fint og det ser flot ud.
Lang leveringstid, lover mere end de holder.
Ved bestilling af kontorstol stod der på hjemmeside levering 1-2 dage.
Da ordrebekræftelsen kom stod der ; vi vender tilbage hurtigst muligt med leverings uge. “Vores montør ringer for nærmere aftale inden levering”
Fire dage efter vender de tilbage med levering dato som er ti dage senere.
Så leveringstiden var ikke 1-2 dage som beskrevet på hjemmeside men HELE 14 dage.
Ingen montør har ringet til os...
Men stolen er heldigvis som beskrevet, og det er vel vigtigst.
OPDATERING efterfølgende har virksomheden forsøgt at bestikke os til at fjerne den dårlige anmeldelse mod et latterligt nedslag i prisen.
Så stjernerne nedsættes nu fra to til en.
Sørgeligt.
Trustpilot-kokemus