CykelKram Arvostelua 618

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Vi var kørt til Cykelkram for at afprøve og kigge på en el-ladcykel, som vi havde set på deres hjemmeside. Vi blev mødt af kompetent og behagelig hjælp i butikken, hvor vi oplevede at der var god... Näytä lisää

Hurtig levering fra Jylland til Sjælland. El-cykel 100% klar til brug ved modtagelse. Havde mange spørgsmål inden køb som alle blev besvaret med tålmodighed, også et par efter modtagelse hvor sva... Näytä lisää

Da jeg kom hjem med min nye cykel virkede batteriet ikke. Ejeren kørte derefter hjem til min hjemadresse med et andet batteri! Det var en meget flot service, selvom han havde fyraften. Der har inge... Näytä lisää

Højt service niveau! Hjemmesiden var nem og lige til, så bestilling gik glidende. Efterfølgende blev jeg kontaktet af CykelKram, da de lige ville høre om jeg fortsat ønskede den valgte model eller... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Det bedste KRAM indenfor cykler, tilbehør, reservedele og cykeltøj til den bedste pris får du hos CykelKram CykelKram ligger i Fjelstervang ved Kibæk. Her har vi både værksted, lager og administration. Til en særdeles fordelagtig husleje, sammenlignet med den husleje en strøgbutik må betale. Det kan ses på vores priser og kommer således vores kunder til gode. Du får ganske enkelt mere for pengene hos os! Hos CykelKram er det Kenneth og René der udvælger og sammensætter sortimentet. De er begge uddannede cykelmekanikere, og har årelang erfaring indenfor faget. De ved, hvilke detaljer der er vigtige, når man skal vurdere kvalitet og holdbarhed – og de går ikke på kompromis! God kvalitet og højt serviceniveau Samling af en cykel er en sag for en fagmand. Der er alt for stor risiko for, at noget kan gå galt, hvis man ikke er helt klar over, hvordan tingene skal gøres. Derfor leveres alle vores cykler 100% færdigsamlede – evt. ekstraudstyr monteret – klar til den første cykeltur. Og skulle det alligevel ske, at der er brug for at få cyklen serviceret eller repareret, står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring og lav en aftale med én af os – så finder vi en løsning, du kan være tjent med. Velkommen som kunde hos CykelKram – vi glæder os til at betjene dig!

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Super gode produkter …

Super gode produkter som presenteres rigtig godt på jeres hjemmeside, samt i er meget hurtige til at afsende de ønskede vare som samtidig er godt og forsvarligt emballeret.
Derfor en står tommel op herfra en meget tilfreds kunde igennem længere tid. 👍

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for handlen og de flotte ord!! Vi ses nok en anden gang ;)

Super fin betjening

Super fin betjening. God intro i cykel og prøve tur. Virkelig god cykel til prisen og har følelsen af at have gjort en rigtig god handel.

31. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for at have brugt tid på at dele din oplevelse. Med sådanne flotte ord du har brugt, gad vide hvad vi så kunne have gjort for at gøre os fortjent til 5 stjerner

Super service og god vejledning

Super service og god vejledning. Dejligt man kunne prøve cyklerne. Rolig og dejlig betjening.

29. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak fordi at du kiggede forbi og valgte at handle hos os. Og tak for den meget flotte anmeldelse!

De har bare de bedste elcykler

De har bare de bedste elcykler. Evt. tilbehør bliver sendt hurtigt. 😃👍

11. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for anmeldelsen og handlen og stjernerne"! God tur ud i foråret!

God servic3

hurtigt, til tiden, god pris
Overskuelig hjemmeside

25. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for at lave en anmeldelse af os og vores produkter. Dejligt at du var tilfreds hele vejen igennem. Gad vide hvad vi kunne gøre anderledes for at få fuldt hus og 5 stjerner hos dig

Altid rigtig god service

Altid rigtig god service, har lige købt 1 el cykel mere hos dem , meget behagelige at snakke med
Kan rigtig godt lidecst komme der

21. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for de lækre stjerner og for at være stamkunde :) Vi ses måske en dag i fremtiden

Fornuftig pris og hurtig levering.

Fornuftig pris og hurtig levering.
Desværre blev der i første omgang leveret en forkert vare, men den rigtige vare blev straks eftersendt efter aftale med en venlig medarbejder.

8. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Vi beklager bøvlet. godt, der kom styr på det! Tak for handlen og anmeldelsen herinde!

Der var desværre en stor ridse på den…

Der var desværre en stor ridse på den højre forgaffel!

20. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Hej John. Vi beklager at du oplevede at få en ridse på din cykel. Det er svært for os at gøre noget ved sagen, når du ikke henvender dig til os. Hverken ved modtagelsen af cyklen eller efterfølgende. For at vi skal kunne hjælpe, er det vigtigt at du henvender dig til os, når du modtager en skadet vare.
Vi sender ikke ridsede eller skadede varer og cykler ud af huset. Og sker der skader undervejs, så sørger vi altid for at finde en løsning vi alle kan være tilfredse og tjent med. Du er velkommen til at henvende dig til os, hvis du vil dele din oplevelse med os.

Super Service!!!

Vi købte en scooter til vores søn, on-line hos Cykelkram.

Kan kun varmt anbefale dem - super service.

Der skal lyde en ekstra stor tak til Julie for alle mine underlige spørgsmål 😉

19. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for de flotte ord og den fine anmeldelse!

Magen til fræk og inkompetent…

Magen til fræk og inkompetent forhandler, de er venlige når man handler der, men når der er problemer er de frække og svarer næsvist, de sælger en cykel fra mærket Ecobike, lx 500, som sælges som en almindelig elcykel, assisteret op til 25 km/t, problemet med denne cykel er at den er med en 500 watt motor, og er dermed ulovlig at køre på, selvom at den er sat til 25 km/t, når man ringer til ejeren svarer han bare næsvist og siger at det må man sgu selv ordne med politiet, når man bliver stoppet, de har fået godkendt deres cykel, tager man skjoldet af i bunden af motoren, den sidder med 3 skruer, står der 500 watt motor, har talt med Østjylland politi, og de siger at de vil konfiskere cyklen og bøden er 2500 kr, hvis du bliver stoppet i Danmark, der er stor fokus på elcykler i disse uger. Cyklen jeg har købt i Polen, ecobike lx 500, fra fabrikken, er den samme som du får leveret, den er godkendt til Danmark og EU, mærket med 500 watt er taget fra jans cykel som er købt hos dig, endnu en gang ved du ikke hvad du taler om.

18. maaliskuuta 2025

Hej Claus

Du har ikke købt din cykel hos os!!!!
Du har bevidst selv købt den i udlandet, du var her ude i butikken og prøvede cyklen, og efterfølgende valgt at købe cyklen i udlandet

Så hvis du står med en ulovlig elcykel så må det stå for egen regning, de har ikke de samme regler i udlandet som i danmark omkring den maksimal tilladt tophastighed som er 25 km/t og
Maksimal kontinuerlig nominel motoreffekt 250W

Den model du nævner – Ecobike LX500 – kan fås i forskellige versioner på det internationale marked. Nogle af disse overholder ikke de danske regler for elcykler, men alle de cykler vi sælger er godkendt og opfylder alle gældende danske regler

Det gælder både for:

-Maksimal tilladt tophastighed (25 km/t med assistance)

-Maksimal kontinuerlig nominel motoreffekt (250W)

Når vi sælger denne model, bliver den leveret med den korrekte software og konfiguration, så den fuldt ud overholder lovgivningen.
Det er korrekt, at motoren fysisk kan være mærket med 500W, hvilket er en oplysning om den maksimale kapacitet, ikke den nominelle effekt under drift. Det er den nominelle effekt og den reelle konfiguration af software, der er afgørende om cyklen er lovlig ifl. dansk lovgivning – ikke hvad der står præget i cyklen.

Nu har du selv valgt at importerer en cykel fra udlandet, som ikke er tilpasset dansk lovgivning, kan man desværre komme i problemer med myndighederne.
Det har vi ingen indflydelse på, og det er naturligvis vigtigt at sikre sig, at man køber en lovlig version.
Vi kan ikke tage ansvar for produkter, der ikke er købt hos os.

Vi kan godt forstå, at du er træt af at stå med en ulovlig elcykel – det ville de fleste være.
Men at rette din vrede mod os, når du ikke engang har købt cyklen her, er altså helt skævt.
Det svarer til at blive sur på bageren, fordi rugbrødet du købte i Tyskland smager mærkeligt.
Vi har intet med dit køb at gøre, og det er altså dårlig stil at kaste om sig med falske påstande og skabe rygter, som ikke har hold i virkeligheden.
Kritik er helt fair – men den skal også ramme det rigtige sted.

Venlig hilsen
Kundeservice
Cykelkram

Meget fin cykel 😊har stadig svært ved…

Meget fin cykel 😊har stadig svært ved at vænne mig til at holde min balance, men kræver nok træning 👍

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Øvelse gør mester. Godt at du har en hel sommer til at prøve den. Tak for den flotte anmeldelse!

Ubetinget anbefaling herfra

Virkelig fin oplevelse at handle hos Cykelkram. Stort udvalg, troværdig og super venlig rådgivning. Meget fornuftige priser på både cykler og tilbehør. Anbefaler ubetinget.

15. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for de fine ord og for at bruge tid på at dele din oplevelse

Cykelmekkaet i Fjelstervang

Nikolaj Per Schøler
Cykelmekkaet i Fjelstervang
Venlig og kompetent rådgivning afgivet med godt humør. 👍 det du’r
Skarpe priser på gode produkter. Topkarakter herfra. 😊

15. maaliskuuta 2025

Tak for de flotte ord!

Alt gik fint og problemløst.

14. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Hej Henrik. Tak for den fine anmeldelse. og de 4 flotte stjerner. Hvis alt var fint og problemløst, gad jeg godt at vide, hvad vi kunne gøre for at være fortjent til 5 stjerner.

Kan 100% anbefale Jer.

Så dejligt at tale med Jer telefonisk. Var ikke i tvivl om at det var Jer jeg ville handle med, selvom jeg bor i Nordsjælland. Bestilte den ene dag og næste dag var cyklen der. Jyder kan man regne med👍

3. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for de flotte ord! Det var også en fornøjelse at handle med dig!