Cykelhuset Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag handlade online och fick snabba och bra svar och hjälp både via telefon och epost. Cykeln jag beställde kom fram snabbt och den hade fått en översyn innan den skickades. Allt var monterat utom tra... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hade fått ett presentkort som gällde ett år. När jag skulle nyttja det sa personalen att det inte går att använda pga ägarbyte och ny kassa… Där behöver man ha en flexibel lösning för att kunder fakti... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fick jättebra hjälp i butiken i Högsbo när jag kom för att titta på och provcykla en cykel jag spanat in på nätet. Fick den levererad till mitt hem i Båstad, monterad och klar inkl extrautrustning. Fi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra service varje gång vi åker ner dit från Strömstad. Mycket kunnig personal som har stor egen erfarenhet av att cykla och kännedom om de bra produkter de säljer. Vi köpte en cykel, och fick des... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo

Yrityksen kirjoittama

Cykelhuset har över 55 års branschvana. Cykelhuset startade som en serviceverkstad med fokus på att ge kunderna absolut toppservice. Cykelhuset har sakta men säkert växt till en av landets ledande cykelbutiker utan att ge avkall på vår service och kunskap. Cykelhuset består av totalt tre fysiska butiker och en webbshop. Två av butikerna ligger i Göteborg och en ligger i Uddevalla. Vi har cykelverkstäder i alla fyra butiker med utbildad verkstadspersonal som hjälper dig med efterjusteringar och service på din cykel. Vi säljer cyklar för hela familjen; mountanbike, elcykel, hybridcykel, klassiska cyklar, racer/gravel cykel, barncykel, hjälmar & tillbehör, reservdelar m.m. Behöver du hjälp med något gällande vår e-handel eller har du funderingar på vilken storlek och modell som passar kan du höra av dig till vår kundtjänst på telefonnummer: 031-41 39 51

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Smidigt att hämta i butik

Smidigt att hämta i butik det jag beställde på nätet och inga problem när jag sen tyvärr var tvungen att returnera varan. (pga felköp, inget fel på varan alltså)

-5 stjärnor hade det varit om det var fraktfritt

31. maaliskuuta 2024

Hjälpsamma och trevliga

Trevlig och hjälpsam säljare i butiken i Sisjön. Snabb leverans och bra hjälp av verkstan när jag ringde och frågade om hjälp om en grej.

2. huhtikuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin