Cykel Mekanikeren Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde Simon forbi i fredags for at foretage et standard eftersyn. Alt forløb som planlagt. Han var super flink, dygtig og effektiv. Jeg kommer helt klart til at benytte jer igen.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har brugt Cykel Mekanikeren 2 gange - det var Alex (Aarhus område) der udførte arbejdet begge gange. Han er både flink og effektiv! Kontorpersonalet er imødekommende og hurtige til at svare. Dejli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Very professional and reliable service. Communication with customer is very fast, polite and friendly. My old bike just got new life and I am truly amazed that this is the same bike I left for repair.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har netop haft besøg af Cykel-mekanikeren til service af vores ladcykel. Ud over det forventet service, så fik vi virkelig også god vejledning til hvordan vi bedste muligt fremadrettet passer bed... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

173 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God service

God service, behagelig samtale. Helt som det skal være. Vil uden tøven bruge Cykel Mekanikeren igen.

14. marraskuuta 2023

Omfattende viden om produktet

Jeg besøgte Cykel Mekanikeren i Slangerup for at afprøve en Babboe ladcykel, og jeg var imponeret over deres omfattende viden om produktet. Personalet var utroligt hjælpsomme og venlige, hvilket gjorde oplevelsen fantastisk. Deres service var i top, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg vil helt sikkert anbefale denne butik til alle, der leder efter professionel rådgivning og en positiv købsoplevelse.

6. marraskuuta 2023

Michael N

Michael N. Er en super fin fyr der giver sig god tid med at forklare alt omkring cyklen så man er godt klædt på til at vedligeholde den!

20. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Super 2mdr servicesyn af Michael…

Michael tog sig tid til at forklare hvordan man vedligeholder cyklen (dæk tryk, kæder etc) så det var meget mere lærerigt end jeg havde forestillet mig. Gør at jeg helt klart anvender cykel mekanikeren næste gang

2. lokakuuta 2023

God og professionel service

Har lige haft besøg af Michael ift. et serviceeftersyn af ladcykel. Virkelig god oplevelse. Professionel service herunder fine tips til fremtidigt cykelvedligehold.

29. syyskuuta 2023

Service helt i top!

Service helt i top. Jeg har en Babboe og mekanikeren var meget professionel og ydet en god service. Han gjorde ligeledes mig klogere på hvad jeg skal være opmærksom på, for at passe godt på min cykel.
De kan anbefales.

28. syyskuuta 2023

Nemt og konstruktiv

Fortalte hvad der blev gjort og kom med gode råd til vedligeholdelse og man kunne mærke virkelig gik op i sit arbejde. Han tog sig tid til at fortælle om det hele og det var nemt og hurtigt.

25. syyskuuta 2023

Super service!

Vi har nu to gange haft besøg af den samme cykel-mekaniker fra Sønderjylland og Fyn området.
Vi har haft problemer med vores ladcykel begge gange, men ikke noget han ikke har kunne ordne.
Hver gang er vi blevet mødt af et smil, samtidig med at han har været hurtigt færdig med opgaven, og så til en fin pris!
Vi vil i hvert fald fortsat bruge cykel-mekanikeren.dk næste gang vi løber ind i problemer!

21. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin