Cyclobility Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Het begint met een hele duidelijke infosessie met uitleg over het gamma fietsen, wat zit inbegrepen in de service, e.d. Daarna is er een testevent waar je een aantal fietsen kan uitproberen, wat heel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor de tweede maal een fietslease gestart bij Cyclobility via mijn werkgever. Heel overzichtelijk platform om de bestelling te plaatsen, een telefoontje om de levering in te plannen en een vlotte le... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via de werkgever was er de mogelijkheid om bij Cyclobility een fiets te leasen. Omdat wij graag met onze lokale fietshandelaar wilden werken heeft die zich bij Cyclobility aangemeld. Dat ging heel v... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Leasing-palvelu
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Polkupyöräliike

Yrityksen kirjoittama

Wij combineren fietsleasing met onze eigen mobiele servicedienst, fietsenwinkels in Kluisbergen, Gent, Roeselare, Sint-Niklaas, Lier, Aalst, Aalter en Zedelgem. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen en bieden wij onze klanten een snelle en uniforme service aan.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ondersteunend

Duidelijke uitleg , bijstand in het bestellen en leveren.
Communicatie voor en na.
En maken je bewust waar alles te vinden op de website.
De webinar legt ook nog eens alles duidelijk uit + al je bijkomende vragen

2. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mooi aanbod met vlotte service.

Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden en het leasecontract.
Mooie, degelijke fiets aan huis geleverd met vlotte service en afhandeling.
Pluspunt is de app waar je nog veel extra info op terugvind.
Een aanrader!

20. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Hele goede ontvangst en de levering…

Hele goede ontvangst en de levering verliep uitstekend.
Een minpunt is wanneer we gevraagd hebben om de fietstassen, die we daarna hebben aangekocht, ook op de leasing te plaatsen en dat jullie zeiden dat dit niet ging. Nochtans hebben mijn collega's gezegd dat dit wel ging want één van mijn collega's heeft dit ook daarna gevraagd. Maar soit, we hebben ze zonder de leasing gekocht want natuurlijk minder interessant is qua financieel.

25. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik lease mijn fiets via mijn werk

Ik lease mijn fiets via mijn werk, maar ben zeer ontevreden over de communicatie van Cyclobility. Sinds 31 juli heb ik problemen met mijn fiets en ondanks meerdere mails en pogingen tot contact krijg ik nauwelijks of geen antwoord. Afspraken worden niet nagekomen, updates blijven uit en ik moet telkens zelf achter informatie aangaan. Voor een dienst waar je als werknemer op rekent, is dit bijzonder teleurstellend. De communicatie is ondermaats en de opvolging laat veel te wensen over.

31. heinäkuuta 2026

Dag Safa,
Dat is natuurlijk niet waar we naar streven en sorry dat het zo voor je aan het lopen is. We bekijken het intern en koppelen naar je terug.

Duidelijk info gekregen

Duidelijk info gekregen, uitgebreide keuze van verschillende merken en formules, vriendelijke mensen. Ze nemen ruim hun tijd om je te helpen en alle vragen te beantwoorden. Ik had het gevoel dat ze hun job met passie doen! Fijne ervaring om op deze manier een nieuwe fiets te kopen.

5. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Als je daar een fiets koopt .... OPPASSEN !!!!

Als je daar een fiets koopt wordt er niet bij verteld dat de BTW er niet bij is , opgepast dus . Als ze zeggen bij de verkoop : je eerste nazicht is rond de 900 km , zeggen ze niet erbij dat dit binnen het jaar moet zijn, anders moet je betalen ! Controleer of je nieuwe fiets effectief besteld is ,bij mij moest ik 5 maand wachten op mijn fiets ,bleek dat ze gewoon de fiets NIET besteld hadden .Héél onvriendelijke mensen , en onredelijke mensen die niet graag werken .En als er een klant aan de toog komt , liever gewoon met zijn tweeen blijven babbelen tegen elkaar alsof de klant niet bestaat.Ik heb méér dan 20 jaar zelf in de fietsen branche gewerkt ,in fietswinkels , in een fietsfabriek , zelfs uitgevoerd en fietsen en onderdelen verkocht aan fietsenmakers .Maar dit heb ik nog nooit bij geen één fietsenmaker gezien , en heb er honderden gesproken .

29. heinäkuuta 2026

Dag Freddy,

We proberen je al enkele malen persoonlijk te contacteren, gezien je ons ook via email had gecontacteerd, om alles samen door te nemen.
We horen graag van je.

Sportieve groet,
Team Cyclobility

Slechte service

Ik heb een stromer geleased die is teruggeroepen vanwege problemen met de voorvork. Na zelf veel moeite te moeten doen, zijn ze de fiets dan eindelijk komen ophalen om te repareren. Dan heb ik zelf ook meermaals moeten vragen of er een vervangfiets was. Uiteindelijk na een paar maanden heb ik een vervangfiets gekregen. Na nog eens 3 maanden en meerdere herinneringen heb ik eindelijk mijn stromer teruggekregen. Toen ik vroeg voor een compensatie, aangezien ik 2 maand zonder fiets, en 3 maand met een minderwaardige fiets heb gereden (en de prijs die je betaalt voor een lease ook hoog is), kreeg ik na weer meerdere herinneringen een onvriendelijke mail terug met de boodschap dat ze er zelf niets aan konden doen en het voor hun ook onprettig was, waardoor ik geen compensatie heb gekregen. Dan had ik voorgesteld om de lease te verlengen, maar ook dat mocht niet. Kortom geen goede service en onvriendelijke behandeling.

11. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Cyclobility

Bedankt om je ervaring te delen. We begrijpen dat dit frustrerend is geweest.

De terugroepactie van Stromer heeft langer aangesleept dan gehoopt. De oorzaak daarvan lag bij de fabrikant en de beschikbaarheid van onderdelen, maar we beseffen dat dat voor jou weinig verschil maakt. Jij zat uiteindelijk zonder je eigen fiets en hebt zelf meerdere keren moeten informeren naar een ophaling, een vervangfiets en een update over de herstelling. Dat is niet hoe we het willen aanpakken.

We begrijpen ook dat je teleurgesteld bent dat we niet konden ingaan op je vraag naar een compensatie of een verlenging van het leasecontract. Daar zijn we gebonden aan de afspraken binnen het leasecontract en de mogelijkheden die we als leasepartner hebben. Dat neemt niet weg dat we beter hadden kunnen communiceren over wat wel en niet mogelijk was.

We nemen je feedback alleszins mee. Niet omdat we alles hadden kunnen oplossen, maar wel omdat onze opvolging en communicatie in dit soort uitzonderlijke situaties beter kan.

We vinden het oprecht jammer dat je met dit gevoel bent achtergebleven en hopen dat je intussen opnieuw met plezier op je Stromer kunt rijden.

Sportieve groeten,
Het Cyclobility-team

Saanut 4/5 tähteä

Tot nu toe na 2 maand zeker tevreden!

Voorlopig nog steeds tevreden :-) Ontving mijn speed pedelec eind maart en sindsdien vlotte communicatie wanneer ik vragen heb. Ook onderhoud inplannen gaat vlot en snelle reactie nadat je online vragen stelt. Tot nu toe ben ik zeker tevreden!

13. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin