Saanut 2/5 tähteä

I dont understand why you send out contractconditions that not are valid for our ordering. I have not get an answer on this question. Please give me that!!!!

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Hej, vi har ju endast bokat båt. Har ännu inte upplevt själva båtvistelsen. När det gäller bokning, så fick vi påstötning om boknings betalning, men den var ju redan gjord?!

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Hjälpsam personal. Blev en dubbelbokning som ställde till det. men det löstes på ett bra sätt och vi fick lite extra rabatt som "plåster på såret".

Saanut 1/5 tähteä

Kan verkligen inte rekommendera detta bolag. Trots att vi hyrde en Bavaria 46 som bara var ett år gammal (andra sässongen) fanns det många brister som påverkade vår vecka. När vi rek... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Matkanjärjestäjä
  2. Veneretkitoimisto
  3. Risteilyvarustamo
  4. Matkatoimistot
  5. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Segla i Kroatien med Croatia Yacht Club. Upplev äventyr & segling med båtcharter i Kroatiens vackra skärgård. Med skeppare eller på egen hand.

2,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,8

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Kan verkligen inte rekommendera detta…

Kan verkligen inte rekommendera detta bolag.

Trots att vi hyrde en Bavaria 46 som bara var ett år gammal (andra sässongen) fanns det många brister som påverkade vår vecka. När vi reklamerade detta så tog de inget ansvar.
- Hela botten på båten var full snäckor pga att den inte varit på underhåll på vintern. Seglade väldigt dåligt pga detta.
- AC: krånglade.
- Båten tog in vatten, minst 30liter på under veckan.
- Bristfällig genomgång av båten och 1,5 h efter utlovad senast tidpunkt då vi skulle kunna segla iväg.
- Utlovat fritt WIFI var avstängt och vi fick aldrig reda på hur det sattes på.
- Två fönsterluckor var trasiga så det regnade in.
-Vattenslangen för att fylla på dricksvatten var för kort. Förliga tanken gick inte att fylla om inte vattenutkastet var precis bakom båten. Vi kunde bara använda 50% av vatten kapaciteten. (En tank ligger i aktern). Vi var 8 vuxna ombord.....
- Utombordsmotorn var väldigt opålitlig. Det saknades tratt eller pip till bränsledunken så den gick inte att tank heller.
- Topplanternan var trasig
- Det läckte ned vatten mellan diskhon och skåpet under. Vi fick diska väldigt försiktigt.
- Dåligt med köksutrustning ombord. Det var bara tur att vi insåg att vinglas saknades precis innan losskastningen. Hann få med dessa tack vare att vi upptäckte detta. Men övriga brister i köket upptäckte vi vid första middagen...
- Städpersonalen hade slagit av både kyl och frys vid städningen. När vi kom med mat till 8 personer så var det 25 grader i skåpen. Tog mer än 12 timmar innan vi fick skåpen kalla igen.

Uthyrningsföretaget påstod att ovanstående inte påverkade vår vecka och därför var det inget de tänkte ersätta oss för...... Vi betalde över 42 000kr för båten. Vi valde som sagt en "ny båt" som vi brukar göra för att slippa bekymmer.....

29. elokuuta 2025

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal.

19. tammikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Summer in Croatia

The contact person from Kroatian Yacht Club company in Gothenburg, Louisa, made it very easy for us to book. She was very polite, informative, fast and was coming back with information very quickly as soon as we hade any questions.

22. tammikuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

I dont understand why you send out…

I dont understand why you send out contractconditions

24. syyskuuta 2020
Croatia Yacht Club-logo

Vastaus yritykseltä Croatia Yacht Club

Dear Bengt,

Thank you so very much for your feedback and your question.

To answer your question, we have the same Terms & Conditions text sent out to our clients regardless the if our client has booked a non-package trip or a package trip. Thus, if you have booked a non-package trip (or) package trip you have to look at the paragraphs that does apply for your specific type of booking.

Non-package trip: Boat rental
Package trip: Boat rental + Booked flight (both booked with us)

We do appreciate your feedback and we will see over this so that this in the future will be more clear what terms & conditions that applies to our cleints specific type of booking.

We do hope this answers your question, if you do however have any additional questions please do not hesitate to contact us again at info@croatiayachtclub.se .

Have a lovely day!

Saanut 5/5 tähteä

Trevlig dialog på båtmässan

Trevlig dialog med Nicklas på båtmässan, extra roligt att prata med båtägaren Tom och få hans bonustips samt den proffsiga uppföljningen med Amanda för att sy ihop allt på slutet.

12. helmikuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin