3,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,4

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Dålig respons angående ett fruktansvärt…

Dålig respons angående ett fruktansvärt hotellrum. Personalen som svarade i Scandoramas kundtjänst/telefon var både oprofessionell och otrevlig. De vägrade dessutom att koppla mig vidare till någon ansvarig för rumsbokningen. Detta var sista gången jag reste med dem.

30. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Var på italienska Rivieran den 26-4 25…

Var på italienska Rivieran den 26-4 25 till 4-5-25 det var en mycket bra tur med dyktig guide Anna som var bra på Italien och var en glad person vores chaufför Mads körte bussen professionell i alle dage utt och hem till Sverige så resan var komplett med Scandorama hilsen från familien Richshaw Bianca och Henning.

26. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Celle – en resa fylld av värme, historia och omtanke

Jag vill gärna uttrycka min uppriktiga uppskattning för den underbara resa vi nyligen fick uppleva i Celle, Tyskland. Det var en oförglömlig upplevelse fylld av historia, charmiga miljöer och fantastisk stämning.
Hotellet i Celle var dessutom mycket trevligt – det låg centralt med gångavstånd till det mesta, rummen var fräscha och frukosten riktigt god med ett varierat utbud.
En särskild eloge vill jag ge till vår reseledare, som verkligen gjorde hela resan extra minnesvärd. Hon var inte bara mycket professionell och välorganiserad, utan också otroligt trevlig, varm och människor-orienterad. Det märktes att hon är duktig för sitt arbete – vi kände oss trygga, väl omhändertagna och inspirerade från första stund. Det är inte ofta man möter en reseledare man känner sådan tillit till – en riktig klippa!
Jag vill även lyfta vår busschaufför, som körde lugnt, tryggt och med full kontroll hela vägen. Det var tydligt att säkerheten alltid sattes främst, vilket gjorde att vi kunde koppla av och njuta av resan fullt ut.

Stort tack till hela Scandorama-teamet för ett välplanerat arrangemang och en resa som jag kommer bära med mig länge. Vi ser verkligen fram emot att resa med er igen!

17. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Sämsta reseledare i Fuengirola och i Europa

Är på semester i Fuengirola med Scandorama Våra "reseledare" Marie A och Maria K gör så lite som möjligt De har ej några tröjor med Scandorama så man vet att de är eller borde vara reseledare. Har tidigare åkt med Albatross Resor och Rolfs Flyg och Buss där vi haft aktiva reseledare som synts i med sina tröjor. När man anlänt så har de visat runt på hotellet och i närområdet, visat var man tar buss till och från marknad m.m. Vidare har de visat sig på hotellet och hjälp till med lite aktiviteter som ex boule m.m. Nu finns Bella resor här de har mycket duktiga reseledare som bokat bord i matsalen så deras resenärer lärt känna varandra plus massa aktiviteter. Man ser dem i sina tröjor överallt på hotellet.
Sist men inte minst lyckade en av våra reseledare åka ifrån två gäster som blev strandsatta på flygplatsen och fick ta taxi till hotellet Trots att man bara lyckades få ihop 26 st istället för 28 st gäster och var medvetna om att två fattades så åkte man efter 10 min. Sen var det diverse diskussioner innan de strandsatta fick ersättning för sitt taxi utlägg. Slutsats om ni vill ha bra reseledare så välj Albatross resor, Rolfs Flyg o Buss eller Bella Resor
När Mari A åkte hem den 24/10 kom Anneli E. Tolv dagar efter att hon kommit veta jag inte vem det är
För vår del var det både första och sista resan med Scandorama Det skulle fungera lika bra (eller bättre) utan reseledare eller slicka dem på kurs hos Bellaresor så de får lära sig yrket

3. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin