100 kr. i gebyr for dobbel betaling av faktura fra Credicare. Ved bruk av credicares digitale betalingsløsning fikk jeg først oppgitt at betalingen feilet, derfor betalte jeg en gang til. Det viser se... Näytä lisää
Minus stjerne!!! Sender kreditt regning uten å sende regning fyrst! Påstår de sender regning på sms, det stemmer absolutt ikke! Til og med telefonselskapet kan bekrefte det! Skulle vært anmeldt det... Näytä lisää
Når leger bruker credicare som standard til å sende faktura er det helt uholdbart at credicare ikke skriver hvilken lege fakturaen gjelder! Kontaktet selskapet og etterlyste innberetning til Helfo... Näytä lisää
Fikk plutselig Vipps varsel om at regningen min var sendt til inkasso. Jeg fikk sjokk og viste seg at CrediCare hadde sendt fakturaen og inkassovarselet på digipost, og jeg visste ikke hva digipos... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Vil unngå dem i framtiden
Kontaktet selskapet og etterlyste innberetning til Helfo. Men da måtte jeg kontakte legen det gjaldt - problemet er da at det ikke står på fakturaene hvilken lege jeg har betalt til. Hvordan skal jeg kunne kontakte legen?!
Hadde betalt en regning 2 ganger ved en feil. Credicare sendte pengene retur - fratrukket 100 kr i gebyr. 100kr for å sende meg penger retur - det er skammelig rett og slett!
Credicare har min adresse som testadresse i deres system
Credicare har min adresse som testadresse i deres kundesystem. Jeg har siden mars 2025 mottat mellom 30 og 40 fakturaer fra Credicare som IKKE vedr meg, har ligeledes mottat inkassovarsel som heller ikke vedr meg. Har kontaktet dem gentagende gange, hvor jeg blir lovet at problemet blir løst, men de skjer ikke. Jeg får fortsat breve fra Credicare. Har været i kontakt med Byposten da det er dem som leverer brevene, men de vil ikke tage brevene retur selv om de står med retur adresse. Byposten foreslog at jeg skulle sende alle breve retur. Men jeg ønsker ikke at betale porto for breve som ikke vedr meg. Og slet ikke med de portopriser som der er idag
Gjentakende drittfirma
Gjentakende drittfirma, elendig varsling og sier ikke med ett ord at du må inn på nettsiden for og godkjenne elektronisk faktura, resultatet er at du får ett purregebyr og inkasso som dobler regningen, først da får du beskjed
Går også til inkasso på fakturagebyr på en regning som er trukket tilbake fra legekontor, dette er banditter som utnytter systemet
Ingen betalingsvarsler ble mottatt
Ingen varsler kom igjennom
Plutselig var det 1400 kroner fordi at jeg betalte et inkassovarsel 2 dager over tiden. Hørte ingenting, og 6 måneder etterpå så kommer de og sier at jeg skylder de 1400. Ren svindel. Volvat bruker disse.
Sender regning til feil person
Betalingsproblemer med Credicare
Fikk tilsendt betalingslink fra Credicare etter et legevaktbesøk. Betalte umiddelbart, men har likevel mottatt flere purringer og en ny faktura. Deres kontaktskjema er lite brukervennlig, for å sende inn skjemaet må man oppgi kontonummeret som mottok betalingen, men dette vises ikke i transaksjonsdetaljene ved betaling via SMS-link. Dessuten burde de allerede ha denne informasjonen.
Misbruker loven om postgang og gir fullstendig faen i virkeligheten
ventet i telefonen for å forstå meg på inkassokrav og betalingsoppfordring som dukket opp i postkassa samme dag. den opprinnelige fakturaen skulle ha kommet en måned før, men jeg sjekker postkassa EN gang i måneden og VET at det ikke har kommet opprinnelig faktura.
denne personen nektet å hjelpe, forteller meg at hele beløpet med renter SKAL betales og det er ikke noe annet å gjøre. jeg ba om å få snakke med en overordnet som kunne gi et seriøst svar. da ba hun meg om å ringe tilbake samme nummeret jeg hadde ventet i 20 min på og la bare på telefonen.
dette gjelder da en faktura som liksom skal ha kommet i november 2024, for en timeavtale jeg hadde i mars 2024.
Kriminelle rasshøl!
Eg ba om en uke utsettelse
Eg ba om en uke utsettelse. Ble nektet. Lang tlf.kø får man lyst å gi opp. (Du er kø nr 9 i et kvarter, kø nr 7 i 15 nye minutter. De brukte 1 uke på å svare på min henvendelse.
440kr claimed for reminders of 193 kr bill that had been paid
Paid a bill for 193 kr a few days late because i received the mail when the bill was already due. Called credicare. They claim they send the bill through digipost. What is digipost i ask? Is some digital service for the norwegian post you should have signed up for. Now they are claiming 440 kr for sending reminders for a bill of 193 kr that I had already paid, albeit a couple of days later. Apparently this is all legal, so i have no option but pay. What an easy way of making money...
De sender melding med mulighet å betale…
De sender melding med mulighet å betale ved å bruke en link, trykker på linken og blir bedt om en fire siret kode de skal sende i egen sms. Som aldri kommer. Det er umulig å få betalt. Prøver logge inn på siden deres for å sjekke, for å betale; umulig, kommer ikke inn. Håpløst!!!!
DOBBELT SJEKK FAKTURA
Seemed fakturert på helsetjeneste jeg aldri har vert på. Så dobbeltsjekk før dere betaler. Er nesten umulig og skrive mail til dem, da det ikke står noe mail adresse på nettsiden, men de har eget skjema for kontakt som ikke er så brukervennlig heller.
Sender faktura på SMS bare for å lure folk inn i inkassofella
Søppelfirma.
Sendte meg faktura i sms for legebesøk. Så faen meg ut som søppelpost, så den ble ikke lest. Faktura kommer jo aldri som SMS. Trodde jeg, da.
Første varsel med gebyr ble forsinket i posten, og kom frem ETTER betalingsfrist.
Men, ok da. Betalte den likevel på dagen. Så, bare et par dager senere, fikk jeg inkassokrav på efaktura.
Tre ulike måter å sende faktura på, når den siste er mest akseptabelt, og den første minner mer om svindel.
Forsøkte å ringe kundeservice for å få hjelp. Pratet med en fyr som virket til å elske å dytte det i fjeset på meg at dem hadde loven i rette hånd, når dem hadde en kvitering på at SMSen hadde nådd frem til min telefon.
Dette var åpenbart gjort med vilje, i viten misbruk av loven for å gjøre betalingskvaret usynlig og vanskelig.
Hadde første kravet hvert over efaktura, eller tilogmed vanlig brevfaktua, hadde dette blitt betalt uten stress.
I stedet har Credicare lurt til seg ekstra penger fra som som inkassogebyr.
Credicare/convene er noen skurker
Credicare/convene er noen skurker. Sms med betalings info isteden for faktura, ingen påminnelser, så direkte til inkassovarsel med gebyr. Finansklagenemnden har slått fast at denne praksisen ikke er lov.