Minus stjerne!!! Sender kreditt regning uten å sende regning fyrst! Påstår de sender regning på sms, det stemmer absolutt ikke! Til og med telefonselskapet kan bekrefte det! Skulle vært anmeldt det... Näytä lisää

Når leger bruker credicare som standard til å sende faktura er det helt uholdbart at credicare ikke skriver hvilken lege fakturaen gjelder! Kontaktet selskapet og etterlyste innberetning til Helfo... Näytä lisää

Fikk plutselig Vipps varsel om at regningen min var sendt til inkasso. Jeg fikk sjokk og viste seg at CrediCare hadde sendt fakturaen og inkassovarselet på digipost, og jeg visste ikke hva digipos... Näytä lisää

1,3

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,3

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Minus stjerne!!!

Minus stjerne!!!
Sender kreditt regning uten å sende regning fyrst!
Skulle vært anmeldt dette firmaet!

10. heinäkuuta 2026

Gebyr for å ha betalt faktura

100 kr. i gebyr for dobbel betaling av faktura fra Credicare. Ved bruk av credicares digitale betalingsløsning fikk jeg først oppgitt at betalingen feilet, derfor betalte jeg en gang til. Det viser seg at beløpet likevel ble trukket to ganger fra min konto. Når jeg ber om tilbakeføring, blir jeg ilagt et gebyr tilsvarende 40 % av opprinnelig fakturabeløp.

23. heinäkuuta 2026

Credicare går bevisst etter å straffe…

Credicare går bevisst etter å straffe de som ikke er veldig digitale med straffegebyrer for ikke å være digitale nok til å bruke deres useriøse løsninger, og hvem går de etter jo de som har minst, og det er jo også de er pensjonister, uføre og andre som har dårlig økonomi dette er de folkene som credicare bevisst straffer økonomisk.

21. heinäkuuta 2026

Etter tlf samtale med Credicare påstår…

Etter tlf samtale med Credicare påstår de at det er blitt sendt meg to stk regninger etter legekonsultasjon som jeg har hatt med min lege.De var blitt sendt på sms til meg. Prøvde å forklare de at jeg har aldri fått sms melding / regning på tlf min da ble kundebehandleren hissig og så påståelig jeg fikk klar beskjed om at det var blitt sendt til meg for de hadde fått melding fra Telenor at meldingen var gått igjennom. Dette firmaet skulle aldri fått lov til å eksistere hele gjengen der trenger et smile kurs og et kurs i hvordan behandle kunder når de ringer å trenger hjelp. Skal fortelle mitt legesenter og legen om dette firmaet neste gang jeg er der at de må komme seg vekk fra credicare . Skulle ikke ha fått en stjerne her burde det ha vert stjerner som viser minus. 😤😠

1. kesäkuuta 2026

Ingen seriøse selskap bør bruke disse…

Ingen seriøse selskap bør bruke disse juksemakerne. De sender ut regninger fra diverse leger og helsetjenester, påstår etter at regningen er betalt at det er betalt med feil kid. Så betaler de tilbake, men en annen sum enn den som er innbetalt òg kommuniserer ikke med kunden om det som har skjedd heller. I mitt tilfelle trodde jeg at summen som var tilbakebetalt var et nytt krav, så jeg dreit i det ettersom jeg visste at jeg hadde betalt. Jeg betaler ALLTID regningene mine. Etter at de stadig sender nye krav, sendte jeg dem en mail, som de selvfølgelig ikke svarte på. I tillegg sendte de ny regning MENS jeg var på telefonen med deres såkalte kundeservice. Kommer til å ta kontakt med den helsetjenesten som bruker dem på mine vegne og forklare at de driver med juks. For dette er godt gammeldags tyveri og kjeltringstreker. Og dette er ikke fra ei som er sur fordi hun må betale for ting, men jeg reagerer når man tror man har betalt og får krav etter krav pga feil kid🤬 Skjønner hvordan de tjener penger hvertfall, med juks og bedrag. De var så frekke og kredittsjekket meg også, men ettersom jeg alltid gjør opp for meg var det ingenting å finne der. Helt til de plutselig gir meg en betalingsanmerkning. Vet jo aldri med slike møkkafirma.

12. helmikuuta 2026

Møkka selskap

Møkka selskap, ved 2 annledninger har jeg betalt regninger innen tiden, men har rt uheldig å brukt fwil kidnr, bke brukt da det var gyldig i banken min. Men siden jeg har brukt feil kid, sender de kravene på innkassovarsel, å når jeg prater med de, sier de at de kan ikke avslutte saken, å at jeg nå betale regningene på nytt. Men jeg får ikke pengene jeg allerede har betalt inn tilbake. Aldri vært med på et selskap som ikke er villig til å hjelpe kunder, men heller velger å "stjele" penger fra folk. Patetisk selskap. Å grusomt at leger bruker noe så useriøst.

28. huhtikuuta 2026

Har skrevet mail til selskapet men de…

Har skrevet mail til selskapet men de svarer ikke tilbake, syns nå de kan svare kundene sine uten at det skal ta flere dager . Når man ringer så sitter man i evigheter i kø så vil ikke skryte av at de ordner opp
Ærligtalt så synes jeg de i det minste burde svare folk på mail

16. huhtikuuta 2026

Totalt håpløst

Credicare er det verste selskapet jeg har vært borti når det kommer til praktiske løsninger. Ikke nok med at de ikke klarer å sende en faktura i nettbank eller per e-mail som alle andre dødelige gjør, de krever at man logger inn med bankID 3-4 ganger per betaling. Totalt håpløst firma.

23. maaliskuuta 2026

Tror de tjener på å sende regning kun…

Tror de tjener på å sende regning kun på Digipost. Er generelt ikke flink til å sjekke Digipost kontra email. Av en regning på 112,41 tok de 100,33 i gebyr.
Vel og merke, etter mye fram og tilbake, sier de at de skal tilbakebetale resterende beløp - venter ennu etter st det har gått 21 dager!

Følte de var veldig arrogante i sine sva, og det luktet useriøsitet - derfor jeg googlet firmaet og ser at de fleste er misfornøyde med firmaet - og ikke uten grunn skjønner jeg når jeg leser anmeldelser.

Helseforetakene burde satse på en seriøs og mindre arrogant samarbeidspartner! Syke mennesker trenger ikke en ekstra belastning som å krangle med et kreditt-selskap!

18. helmikuuta 2026

Fikk i dag

Fikk i dag, 03,02,26 opp en regning/inkasso for en annen person. Nå kan jeg mulig logge inn og sjekke opp denne personens sykehistorie. Dette blir nok helsevesenet glade for å høre.

3. helmikuuta 2026

Kjeltringer

Kjeltringer. Fikk ikke betalt legeregning etter legetime, for maskinen virket ikke. Fikk beskjed om at eg kunne bare gå og at regningen kom uten påslag. Fikk inkassovarsel uten å ha fått regning. Kontaktet de og de var frekke og arrogante, og sa eg bare fikk betale alt. Har nå sendt saken til finansklagenemda.

16. lokakuuta 2025

Søppel av et firma

Søppel av et firma. Måtte betale 3500kr for en blodprøve som koster ca 150kr orginalt. De sendte ikke mail, email eller tekstmelding for å informere meg. I fjor dro de inn nesten 200 mill i profit (rett over 50% lønnsomhet) og dette på syke pasienter. Hvilket nytte gir de for samfunnet? Klarer ikke å informere om fakturaen engang

20. joulukuuta 2024

Parasitt virksomhet

Var uheldige å betalte inn dobbelt (altså 2 ganger)
Når de returnerte for nye betalte penger, hadde de tatt ut en sum til seg selv.

5. joulukuuta 2025

Det oppleves svært urettferdig at det…

Det oppleves svært urettferdig at det kreves et gebyr på 100 kr for feiloverføringer, spesielt når det gjelder personer som allerede er syke eller har begrensede økonomiske ressurser. Dette kan oppleves som at mennesker i en sårbar situasjon blir utnyttet for at et privat selskap skal tjene penger, noe som er uheldig og uetisk.

27. marraskuuta 2025

Dårlig kommunikasjon - sendte småbeløp til namsmannen

Jeg er kronisk syk og hadde flere legeregninger som gikk til inkasso. Uoversiktelig kommunikasjon.
Jeg betalte inn tusenvis av kroner, men fikk plutselig refusjoner uten forklaring. Trodde derfor alt var i orden. Likevel havnet ett lite krav hos namsmannen - uten at de tok kontakt for å avklare.
Det viste seg også at jeg hadde frikort og aldri skulle betalt. Legesenteret hadde heller ikke rapportert til Helfo som de skal, så frikortet burde kommet enda tidligere. CrediCare er svært lite villige til å rette opp - selv når det er åpenbare feil. De reklamerer med empati for syke, men min erfaring er det motsatte. Anbefaler ikke.

20. marraskuuta 2025

Fikk plutselig Vipps varsel om at…

Fikk plutselig Vipps varsel om at regningen min var sendt til inkasso. Jeg fikk sjokk og viste seg at CrediCare hadde sendt fakturaen og inkassovarselet på digipost, og jeg visste ikke hva digipost var.

Føles ut som de prøvde å få meg til å ikke se regningen med vilje for å få mer penger.

Prøvde ringe og forklare situasjonen, men hjalp ikke. Var også telefonkø på 5 timer

20. marraskuuta 2025

Unngå til enhver pris

Ikke fått tilsendt oprinnelige legeregninger.
Får derimot inkassovarsel, og etter å ha betalt disse så slettes ikke kravene fra nettsiden deres der de har denne ‘’oversikten’’
Selv to mnd etter siste legebesøk kommer fortsatt purringer på allerede betalte fakturaer. Selv om de bekrefter på mail at disse sakene var avsluttet da de var betalt.. Da blir naturligvis noen av disse betalt to ganger helt unødvendig.
Laster en ned faktura på ett krav, kan man også legge merke til at summen på denne ikke samsvarer med kravet du trykket deg inn på.
Også tar de selvfølgelig 100kr på hvert av kravene som ‘’tilbakebetalingsavgift’’ fordi de er utspekulerte kjeltringer.

11. lokakuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili