Cottontrends Arvostelua 322

TrustScore 2/5 tähteä

1,8

Jeg har bestilt hos Cottontrends af flere omgange, og jeg er super tilfreds med varerne! Jeg synes de er gode til at informere om at leveringstiden kan være lidt længere end normalt, hvilket jo er fo... Näytä lisää

1,8

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Stadig ikke modtaget mine labels

Stadig ikke modtaget mine labels. De undskylder med lange forsinkelser hos post nord og blæser på kunden har brugt penge på labels. De er smarte at sende med brev så pakken ikke kan trackes. Hold jer langt væk fra det firma

2. huhtikuuta 2026

Modtog min ordre men

Modtog min ordre, men var meget i tvivl om hvorvidt jeg var blevet scammet eller ej. Flere mails fra dem virker meget utroværdige. Vidste ikke før jeg havde købt at de blev sendt fra Holland og uden track and trace. Har dog mod alt forventet faktisk fået det jeg havde bestilt - og de er faktisk fine. Vil dog stadig ikke anbefale, grundet alle de andre anmeldelser og en ekstremt utroværdig virksomhed.

24. maaliskuuta 2026

Jeg har bestilt hos Cottontrends af…

Jeg synes de er gode til at informere om at leveringstiden kan være lidt længere end normalt, hvilket jo er forventeligt med virksomhedens størrelse.

22. maaliskuuta 2026

Jeg har bestilt labels for måneder…

Jeg har bestilt labels for måneder siden, de er ikke kommet. Når man kontakter firmaet, får man et nedladen svar. De vil ikke sende nogle nye eller give pengene tilbage. De mener PostNord skal betale pengene. Værste kundeservice. Hold jer langt væk

1. tammikuuta 2026

2 stjerner for jeres labels jeg før har…

2 stjerner for jeres labels jeg før har bestilt. Nu har jeg genbestil for længe siden. Det har gjort at jeg har haft kunder som ikke har kunne få deres varer med mine mærker med mit logo på. Det er uholdbart og kan da godt se at jeg må finde en ny som kan lave mærker for mig

18. tammikuuta 2026

Rausgeschmissenes Geld

Ich habe lasergravierte Falzlabel aus veganem Leder im Maß 2x2 cm mit meinem Logo bestellt. In der Vorschau sah das Label gut aus, aber das was geliefert wurde sah überhaupt nicht gut aus. Die Schrift war kaum lesbar, zum einen war der Schriftzug einfach zu klein und die Qualität der Gravur war mangelhaft. Auch waren die Label nicht gefalzt sodass ich sie selber falten musste, mit leider sehr unsauberem Ergebnis. Reklamieren nützt leider nichts, da ich erst im Nachhinein in den AGB's gelesen habe, dass die Labels weder vorher auf Machbarkeit geprüft noch nach der Produktion auf evtl. Fehler geprüft werden. Es wird sogar extra darauf hingewiesen dass man keinen Anspruch darauf hat dass die Labels so aussehen wie in der Vorschau.

5. tammikuuta 2026

Hold jer væk fra denne virksomhed

Jeg bestilte for over en måned siden, og pakken er stadig ikke kommet. Når man kontakter virksomheden, får man blot at vide, at det er PostNords ansvar også selvom de selv oplyser, at flere kunder oplever samme problem. Meget dårlig service og ingen reel hjælp til at få sagen løst.

24. joulukuuta 2025

Commande passer le 16 novembre aucun…

Commande passer le 16 novembre aucun signe de vie mail je les contact la commande et expédie mais colis annoncé comme livré et rien du tout il m’accuse de menteuse manque de respect .un mois tard 46 € perdu et pas d’étiquette une commande pour une cliente retardée en plein rushes de Noël j’aurai du regarder les avis avant 🤬🤬l’interlocuteur irrespectueux !!

16. joulukuuta 2025

Très déçu

Première commande en 2022 très bien et envoi rapide
Deuxième commande en octobre 2025 le paiement PayPal non validé de leur part commande non reçu que j'ai annulé
Troisième et derniere chance fin novembre 2025
Paiement non validé pour la 2eme fois
En finalité 1 mois pour recevoir ma commande qui logiquement aurait dû arriver entre 3 et 6 jours ouvrés ...
Je ne commanderai plus là bas
A fuir

11. joulukuuta 2025

assolutamente sconsigliati!

assolutamente sconsigliati!
state attenti..non mandano nulla..non c e’ un ttaking della spedizione…ti continuano a rispondere via mail che non hai scelto l opzione tracking al momento dell’ordine…che loro hanno spedito ed e’ impossibile fare il tracking!!!
ATTENZIONE non fate ordini

10. joulukuuta 2025

Rent bedrageri

Rent bedrageri! Betalt men ikke fått noe etter to måneder. «Ron» har svart at den dessverre bare er forsinket og svarer at bestillingen «gikk tapt» og skal reaktiveres. Styr unna!!!

10. marraskuuta 2025

Herzlichen Dank für die schnelle …

Herzlichen Dank für die schnelle Bearbeitung.
Unsere Bestellung haben wir nach Österreich innerhalb einer Woche erhalten. Qualität ist 100%.
Wir werden in Zukunft alle Label bei Ihnen bestellen.

Viele Grüße
Joachim Fa. Pezzo-Unico, das Einzelstück!

10. marraskuuta 2025

Organiseret tyveri

Jeg bestilte og fik bekræftelse at det var afsendt. Det var den 22.09.2025 - jeg har intet modtaget en måned senere. Jeg tænker at jeg er blevet snydt - der er ingen tracking muligheder.

22. syyskuuta 2025

Site à éviter absolument

Mauvaise expérience, on me dit avoir donné une mauvaise adresse.
Colis retourné et là on me demande de repayé 5€.
Je vais demander le remboursement et commander mes étiquettes sur un autre site

24. heinäkuuta 2025

Estafa

Logo mal colocado, descentrado y deformado. ¿? El diseño tenía una proporción cuadrada perfecta y lo estiraron al imprimir no entiendo para qué. El corte de las etiquetas pesimamente alineado.
Anuncian "las etiquetas perfectas" y es una estafa.
Tampoco se puede publicar un comentario en la web para alertar a la gente de no caer en la trampa como yo...NO COMPRAR NADA EN COTTONTRENDS.

31. heinäkuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili