Fikk et veldig bra produkt relativt fort i posten. Merkene jeg bestilte ble akkurat slik jeg trengte. De løsna litt fort i kantene, men gikk over et par ekstra runder med strykejernet så ordnet det se... Näytä lisää
Jeg kjøpte 50 navnelapper, det kostet meg omtrent det samme som de 100 jeg kjøpte for knapt 2 år siden. Men det visste jeg. Det tok litt lang tid før de kom i posten, så viste deg seg at adressen var... Näytä lisää
Meget fornøyd !! Veldig greit å bestille hos Ikast Etikett. Begge gangene jeg har bestilt kom varene fort i postkassa, samt at de var riktige. Et stort pluss er at man kan skrive langt navn, og skri... Näytä lisää
Billig og fantastisk kvalitet! Rask å produsere og sende! Her har jeg allerede bestillt ifra 2 ganger og blir å bestille mange ganger til. Både navnelapper til klær og navnelapper med borrelås til uni... Näytä lisää
- Graafikko
- Räätälöityjen etikettien tulostuspalvelu
- Printtituotteet ja kyltit
- Printtivaatekauppa
- Kampanjatuotemyynti
Tietoja yrityksestä Ikast Etikett

Vi matcher alle priser

Vi garanterer kvaliteten

Sendt til tiden, eller gratis
Neptunvej 6, 7430, Ikast, Tanska
- +47 2396 0966
- info@ikastetikett.no
- ikastetikett.no
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bra sted for å bestille merker!
Fikk et veldig bra produkt relativt fort i posten. Merkene jeg bestilte ble akkurat slik jeg trengte. De løsna litt fort i kantene, men gikk over et par ekstra runder med strykejernet så ordnet det seg.
Fire fejlrettelser i træk
Jeg har haft et meget blandet forløb.
Kundeservice hos Ikast Etiket har hele vejen igennem været hurtige til at svare, venlige og imødekommende, og de har flere gange forsøgt at rette op på fejl, det skal de helt klart have ros for.
Jeg bestilte den 02/01 og skulle bruge mærkerne senest den 10/02. Alligevel står jeg d.20/02 uden at have modtaget et korrekt produkt.
Desværre er der alligevel gået for meget galt i selve produktionen. Min ordre er blevet leveret med fejl hele fire gange (forkert skrifttype, manglende bogstav, forkert baggrund og senest igen forkert skrifttype).
Jeg har fuld forståelse for, at fejl kan ske, men fire fejlrettelser i træk er efter min mening ikke godt nok.
Jeg har fået pengene retur for det ene mærke, der blev lavet forkert, men jeg bestilte dem jo til at skulle bruges samlet, så det løser desværre ikke det samlede problem.
Alt i alt: rigtig god og hurtig kundeservice, men kvalitetskontrollen i produktionen bør strammes op.

Vastaus yritykseltä Ikast Etikett
Fint resultat. Raskt levert.
Helt nydelig dåpsgave
Helt nydelig dåpsgave. Mor ble superfornøyd og selskapet meget imponert 🥰
Veldig fine etiketter!
Veldig fine etiketter!
Pyntet opp sitteunderlaget :) Anbefales!
Veldig bra!
Fikk navnelapper tilsendt med hvit…
Fikk navnelapper tilsendt med hvit skrifttype-kunne ikke se skriften.Meget dårlig-kunne ikke bruke dem.

Meget god kvalitet
Meget god kvalitet, ble litt liten skrift, men det er min feil, vanskelig å beregne på pc.
Svært positivt
Ja, dere har fortjent en positiv tilbakemelding. Alt gikk fint, og ordren ble raskt ekspedert. Takk!
Easy to make labels from photo
Easy to make labels from photo. Couldn't find a way to write in italic.
Enkel bestilling & rask levering
Enkel bestilling, mye å velge når det gjaldt mønster og tekst, rask leverin er meget fornøyd. Bedstilte først stoffmerker som syes på i strikket tøy, kommer til å bestille å påstryk bare lapper også med navn og nr 😊.

Veldig førnoyd
Veldig førnoyd, god service, produkt er veldig bra kvalitet og rask levering