4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Igen en god oplevelse

Hvor det bare en behagelig og lækker butik at besøge i hjertet af Kongens Lyngby. Utroligt hjælpsomme og dygtige optikere, der hver gang har fundet de perfekte briller til mig. Har handlet der igennem snart 8 år, og denne gang var det hverdagsbrillen, der trængte til udskiftning, men blev også fristet af et par lækre Moscot solbriller.

27. kesäkuuta 2025

SUPER SERVICE, OG FLOT UDVALG

Super spændende butik ♥️
Et skønt udvalg af brillestel m.m
i de skønneste farver, og
flotteste design.❤️

Fantastisk søde dygtige, og hjælpsomme skønne piger / ekspedienter ♥️ som kan deres kram,
og du får både kaffe, og lidt sødt tilbudt, mens du går på eventyr, i den hyggelige butik ♥️

Tusinde tak for jeres skønne humør,
og jeres SUPER søde hjælpsomhed.
En mega dejlig oplevelse, at besøge
jer♥️♥️♥️

Glæder mig til, at hente mine nye flotte briller 🤓

ABSOLUT 5 kæmpe store stjerner til
Jer 🥳

Kan kun anbefalde denne skønne butik til alle ♥️ Bh Lotte / Holbæk

10. huhtikuuta 2025

Fantastisk brille butik i Kongens…

Fantastisk brille butik i Kongens lyngby . De sælger anderledes briller og er super gode til at se hvad der klær en !! Servicen er den bedste , de siger deres mening , er meget professionele og vil gerne have at du som kunde går glad ud af døren . Jeg kan varmt anbefale Connelius K, hvor du får meget mere end bare et par briller ❤️ Lotte u.Petersen

10. helmikuuta 2025

Ekstremt kompetent og professionelt…

Ekstremt kompetent og professionelt personale, jeg er gået derfra med mit livs brille!
Er meget glad og tilfreds!
Derudover har jeg fået nogen glas i en kvalitet jeg aldrig har oplevet før, samt styrke der passer så godt til mig, det er første gang jeg går fra en optiker med denne oplevelse.

6. syyskuuta 2024

100% tilfreds

Som førstegangs bruger af flerstyrkeglas har jeg fået super service og rådgivning.
Mine nye briller sidder og fungerer perfekt.
Har i samme ombæring fået skærmbriller for første gang. Og må bare sige at det spiller. Til trods for at mine krav til arbejdsbriller ikke er de letteste at opfylde.
Hele købsopleveksen har været 100% i orden.
Det samme har min datters læsebriller været. Det var første gang hun skulle have briller. Og hele oplevelsen har været positiv. Kan kun anbefale Daniel og CO.

19. heinäkuuta 2022

Service og kvalitet i top.

Service og kvalitet i top.
Kan kun sige, jeg køber aldrig briller eller linser andre steder. Super service, som jeg sætte stor pris på. God rådgivning, og kunden i fuld fokus, I love it!!. Svært at finde andre steder nu til dags, med denne fantastiske service. Så glad for mine 2 briller, som er hentet i dag.
TAK for Jer, og en fornøjelse at støtte lokalt!!!

15. syyskuuta 2021

Service og kvalitet i topklasse!

Jeg har købt mine briller og kontaktlinser hos Cornelius K og kan kun anbefale dem til alle. Har igennem årene været hos et par af de store kæder, og hånden på hjertet, den service og kvalitet du får hos Cornelius K er ekstraordinær. Har Daniel fra Cornelius i Lyngby som min go-to-guy, når det kommer til tjek af syn, øjne osv., og han er bare fed. Keep it up!

30. tammikuuta 2021

Den bedste oplevelse og service i…

Den bedste oplevelse og service i topklasse! Nu forstår jeg hvorfor der er plads til en lille optiker i Lyngby, selvom der er store kæder med flere butikker. Fantastisk udvalg af designer briller og virkelig god service. De bedste anbefalinger herfra!

29. joulukuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili