Super nemt og arbejde med, vejledningerne er ikke de bedste i branchen, men med lidt læsning kommer man igennem det. Man skal være obs på og få rørt pigmentet godt rundt i betonen, det skal lige ha e... Näytä lisää
Vi har netop afsluttet projekt med Conteco på badeværelset (gulv og bruseareal). Det er blevet super, og en MEGA fed løsning. Vi fik opgaven løst at nogle af Conteco anbefalede håndværkere. De kom som... Näytä lisää
Vi har renoveret et gammelt københavnertoilet hvor der skulle lægges Conteco på vægge og gulv. Vi har fået et utroligt godt resultat, både ved brug af deres skriftlige guides og videoer. Produkterne... Näytä lisää
Efter at have brugt noget tid på at gøre mig klogere på hvordan Conteco bruges. Valgte jeg at besøge demo lokalerne på Sønder Boulevard. Her fik jeg yderligere hjælp til brugen, valget af farve og... Näytä lisää
Vi vil bringe det urbane udtryk ind i alle hjem – nemt og enkelt. Med udviklingen af Conteco, vil vi udvide mulighederne med beton og give alle en chance for at designe urbane udtryk i hjemmet.
Amager Landevej 233, Bygning 19, 2770, Kastrup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Brug ikke Conteco i brusenichen
Jeg har desværre en rigtig dårlig oplevelse med Conteco, der gør at jeg ikke kan anbefale at bruge produktet på gulv i brusenicher.
Allerede efter et lille års tid var, der store afskaldninger på gulvet, og selvom jeg - efter at have henvendt mig flere - endelig fik malerfirmaet der har lavet gulvet til at udbedre det, er det langt fra blevet bedre. Faktisk er gulvet nu i så ringe forfatning, at det er nødt til at blive brudt op.
Malerfirmaet som Conteco har henvist mig til fra hjemmeside og kundeservice er som sunket i jorden, og Conteco vil ikke tage ansvar.
Derfor står jeg nu med et nyt gulv, der skal laves i brusenichen og hverken malerfima eller Conteco vil hjælpe. Det er uanstændigt!
Brug ikke Conteco til badeværelser.

God kundeservice.
Vi bestilte til 52 kvm gulv i oktober. Jeg blev kontaktet med info om at der kørte kampagne fra 1/11, og med spørgsmålet om jeg ville annulere ordren og lave den igen d. 1/11 eller om jeg bare ville have den leveret.
Super god service :)

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Lidt besværligt at bestille “single” produkter, da indkøb på jeres side er meget baseret på total køb af conteco løsning!
Jeg skulle kun bruge sealer og det tig lidt tid at finde ud af.
Ellers nemt og god og hurtig levering!

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Skulle lave gulv i weekenden og varene kom hurtigt og til tiden. Dog lavede jeg åbenbart den fejltagelse ikke at kontrollere ordresedlen ved modtagelsen (som jeg skulle finde på min mail og ikke sammen med leveringen, hvilet er standard). Så stod fredag aften og mangler hærder til gulvet, hvilket betød jeg ikke kunne komme videre. Jeg kontakter conteco, og min hustru får faktisk fat i dem, men de holder lukket i weekenden. Dermed kunne vores vaskemaskine og tørretumbler stå i stuen indtil næste weekend, hvor jeg igen kan færdiggøre gulvet.
Conteco viste ingen kundeservice på nogen måde overfor denne situation, og skriver per mail at det fremgår af deres betingelser at man skal tjekke sin ordre ved levering. Fint nok, men kundeservice betyder alt, hvis tingene går skævt. Så har jeg brug for handling og ikke tomme ord og betingelser.
Derudover er deres farve næsten umulig at røre ud i farven, hvilket gør at der er en del sorte pletter på gulvet, på trods af at jeg rørte på fuld hammer (med boremaskine påsat omrører) i næsten 10 minutter...! Så næste gang, vælger vi helt sikkert microcement, og køber det fra et sted, hvor man kan få kundeservice på tidspunkter man som privat normalt har tid til at lave sådan projekter. Også fordi det prismæssigt er noget billigere!

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Jeg har flere gange brugt conteco via mit arbejde som maler, men denne gang skulle det gøres hjemme hos mig selv. Det er temmelig simpel at arbejde med, og top professionel hjælp og vejledning. Og det færdige resultat er enormt fedt og flot. Giver super fed effekt.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
God service og fleksibilitet ift. afhentning og levering

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Super rådgivning inden og efter køb af produktet.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Jeg er super glad for mine nye Conteco gulve. Fik lavet det i gangen på spånplader og i badeværelset på eksisterende fliser.
Resultatet blev vildt flot og servicen var i top.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Jeg har fået lavet en væg med conteco og brugt en af deres nye farver, det er simpel hen blevet så godt og er så glad for det. Fik også den bedste service, vejledning og hjælp af marc fra conteco. Glæder mig allerede til et nyt projekt med conteco
Super flot & stilfuld oplevelse man får hos Conteco med Pandomo

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Jeg har brugt Conteco til at renovere et badeværelse. Det er nemt at bestille og der er hurtig levering, men produktet er meget svært at arbejde med. Jeg havde en erfaren mand til at påføre produkterne og den omfattende guide blev fulgt til punkt og prikke. Væggene revnede dog en del, og revnerne sugede fugt ved brug. Da jeg henvendte mig til firmaet, var det meget svært at komme igennem til en medarbejder. Da det langt om længe lykkedes talte han i ring og kom ikke med nogen løsningsforslag. Til gengæld havde han mange forslag til, hvor jeg som kunde måtte have begået fejl... Der er åbenbart sindssygt mange steder i den komplekse opbygning, hvor man kan begå fejl, som får fatale konsekvenser for det endelige resultat. Jeg endte med at gå på kompromis med badeværelsets udseende og måtte betale meromkostninger 2 gange, for overhovedet at få badeværelset færdigt. Hele projektet endte med at tage 3 måneder. Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale firmaet eller produktet til nogen.
Tilføjelse: Væggen UDEN vådrumssikring har også slået revner, hvilket jeg aldrig har fået en holdbar forklaring på.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Dårlig guide både på nettet og en vedlagte. Den kan forstås på flere måder i teksten hvorfor kommunikationen er helt elendig.
Materialet er yderst svært at arbejde med, da det ikke er tilstrækeligt uddybet hvordan man helt specifikt bør gøre det.
Virkelig skuffet med resultatet

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Vi har lagt contego på to badeværelser. Har fuldt instrukserne. Gulvet er lagt ovenpå eksisterende klinker og har fået tre lag og sealer. Begge gulve har efter et par uger slået revner? Jeg sner ikke hvad jeg skal stille op nu og kan ikke finde nogen vejledning om dette. Vi bor i et gammelt hus og gulvene er lagt på 1. Og 3 sal

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Jeg lagde Conteco på vores badeværelse i Pinseferien, og det var en skuffende oplevelse. Vi fulgte produktberegneren på hjemmesiden, men fik købt alt, alt for lidt (især "Conteco Medium" og "Conteco Fine" - selvom vi forsøgte at smøre det så tyndt ud som muligt), og det er et problem når man står med et halvfærdigt badeværelse midt i en forlænget weekend, og Conteco ikke kan opstøves i andre forretninger, så det bliver umuligt at komme videre.
Derudover må vi nok også sande, at vi som amatører endte med et slutresultat der er meget langt fra det, Conteco selv præsenterer.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
En skuffende oplevelse og ærgerligt resultat.
Jeg brugte beregneren på hjemmesiden da skulle bestille. Produkterne modtog jeg hurtigt, jeg var også i kontakt ned kundeservice, som vejledte mig ifht. Underlaget. En god oplevelse.
Jeg gjorde mit forarbejde grundigt, læste vejledningerne, så instruktionsvideoerne og foretog beregninger ifht. Blandingen af produktet.
Men halvvejs i arbejdet med toplaget rendte jeg tør! Jeg bestilte derfor mere beton, denne gang rigeligt, så jeg var sikker på at have nok ( skulle bruge til 6 m2, bestilte til 12 m2) men oplevede alligevel at det kun lige slog til!
Slutresultatet er elendigt, selvom jeg synes jeg forberedte mig grundigt og læste instruktionerne og så videoerne. Gulvet har kostet en mindre formue ( det dobbelte af forventet/ betegnet) og ser elendigt ud.
Jeg havde tænkt, at badeværelsets vægge og gulv skulle være det næste conteco projekt, men det kommer ikke til at ske !

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
God service, hurtig levering, god support ved uddybende spørgsmål til produktet.