Super nemt og arbejde med, vejledningerne er ikke de bedste i branchen, men med lidt læsning kommer man igennem det. Man skal være obs på og få rørt pigmentet godt rundt i betonen, det skal lige ha e... Näytä lisää
Vi har netop afsluttet projekt med Conteco på badeværelset (gulv og bruseareal). Det er blevet super, og en MEGA fed løsning. Vi fik opgaven løst at nogle af Conteco anbefalede håndværkere. De kom som... Näytä lisää
Vi har renoveret et gammelt københavnertoilet hvor der skulle lægges Conteco på vægge og gulv. Vi har fået et utroligt godt resultat, både ved brug af deres skriftlige guides og videoer. Produkterne... Näytä lisää
Efter at have brugt noget tid på at gøre mig klogere på hvordan Conteco bruges. Valgte jeg at besøge demo lokalerne på Sønder Boulevard. Her fik jeg yderligere hjælp til brugen, valget af farve og... Näytä lisää
Vi vil bringe det urbane udtryk ind i alle hjem – nemt og enkelt. Med udviklingen af Conteco, vil vi udvide mulighederne med beton og give alle en chance for at designe urbane udtryk i hjemmet.
Amager Landevej 233, Bygning 19, 2770, Kastrup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Det var en fin købsoplevelse, men jeg har endnu ikke anvendt produktet.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Først showroomet på Amager virkelig en god om nem måde at se produktet på
Bestilling og afhentning også fint
Vi har har lavet gulv i vores bryggers og det færdige resultat er blevet super flot 👍👍😊😊

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
De er altid gode til at hjælpe med råd og vejledning og gode til at lære fra sig

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Selv om der er fejl skal der jo også gives stjerner på hvordan fejlen løses. Super glad for den hurtige reaktion.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Der har bare været super service lige fra jeg så deres produkter i deres showroom og info om materialerne

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Det er super flot gulv - det kræver noget arbejde af en, med mindre man sætter professionelle til det selvfølgelig.
Men deres vejledning er super nem at forstå og følge. Hvis man er tvivl så ringer eller skriver man bare og så er der hjælp/sparring/råd at hente.
Dette gælder også når man senere skal lave rep på gulvet. Der er to fine rep. kit og det er også nemt at bruge.
Klar anbefaling her fra og så er gulvet enormt lækkert at gå på med bare fødder.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Super fin service og godt produkt, som er let at arbejde med. Kan kun anbefales 😊

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Materialerne fra Conteco er bare gode, de bedste jeg personligt har arbejdet med af de forskellige former for seje millimetertynde beton-lignende overflader.
Og så er besætningen på Amager altid klar med gode råd og fin betjening.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Har fået fuldstændig eminent hjælp i forhold til vores projekt, Marc har været meget hurtig til at svare på de spørgsmål der har været og er kommet med en god forklaring der hvor der har været tvivl.
Selve produktet er også rimeligt til at gå til når man lige sætter sig og læser ordentligt. Giver et rigtig godt slut resultat

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Er super glad for mit gulv og fik rigtig god service🙏🏻😃

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Super service og vejledning!

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Jeg laver et lille baderum med brusekabine.
Jeg har fulgt Contego's instruktionsvideoer efter bedste evne (jeg er læmand, dog med en del erfaring i gør-det-selv), og jeg mener ikke at produktet er særligt gør det selv-venligt. Svært at arbejde med, tørrer meget hurtigt, og instruktionsvideoer springer over dér hvor det bliver svært! Ved overgange, rørføring og lofter, f.eks. Dette betyder at for amatører bliver mængden for lille og spildet stort - MEN:
Det største problem er derimod color sustainer plus!!!
Det er det rene gift at arbejde med. Jeg brugte en dyr støvmaske (godkendt til asbest-arbejde) og jeg måtte simpelthen løbe fra arbejdet med 15 sekunders mellemrum for ikke at blive dårlig! Jeg har brugt det i en lille bruskabine, hvor udluftningen er dårlig, og det virkede utroligt farligt. Hvorfor er der ikke ordentlige advarsler på jeres produkt! Når I sælger det til læ-folk, så er I nødt til at være meget mere tydelige i jeres instruktioner, advarsler og ikke mindst jeres videoer!
Hvorfor ligger sikkerhedsdatabladet ikke sammen med instruktionsvideoerne og produktguiden?
Derfor - en maske med A2/P3-filter!!! Det er hvad der skal til for ikke at blive påvirket af dampene fra color sustainer plus. Det samme gælder beton sealer. Det skal dog siges, at der på den lille flaske cross-linker man hælder i sealeren, står en tydelig advarsel. Hvis alle disse ting var tydelige når man kiggede på produktet på hjemmesiden, så havde jeg nok lagt fliser!

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Vi købte Conteco One til vores kælder på 54 m2 for 1 år siden. Vi har lavet det rum for rum løbende, trods anbefalingen om at lave det hele på en gang. Da vi er ved sidste rum lige før kristi himmelfart i år, kan vi se at vi måske har været for gavmilde i de andre rum, eller at der over det år der er gået har været svind i spandende (størknet lag i låget) som har gjort at vi akkurat kommer til at mangle lidt under en spand. Men der er lukket pga kr himmelfart og vi har krise. Jeg skriver en panisk mail til Conteco og hører om det er noget de kan gøre for at vi kan købe en spand mere. Jeg får svar at jeg dagen efter kl. 10 kan Hente en ny spand hos deres samarbejdspartnwr i Valby på deres regning. Det gør vi og nu er vi færdige og super glad. 1. For resultatet, 2. For produktet ift. Brugervenlighed og 3. For super god service! Mange tak Conteco!

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Super kundeservice. Vi havde lidt besvær med at få det som ønsket, men de var super hjælpsomme med tips og tricks så vi kom i mål med det ønskede resultat.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Brugt i brusekabine der i forvejen var vådrumssikret.
Er netop færdig. Arbejdet er lavet af min særdeles handy svigersøn - og det er blevet rigtig godt. Gode og udførlige beskrivelser og videoer på hjemmesider har ledt 'os' sikkert igennem.