Super nemt og arbejde med, vejledningerne er ikke de bedste i branchen, men med lidt læsning kommer man igennem det. Man skal være obs på og få rørt pigmentet godt rundt i betonen, det skal lige ha e... Näytä lisää
Vi har netop afsluttet projekt med Conteco på badeværelset (gulv og bruseareal). Det er blevet super, og en MEGA fed løsning. Vi fik opgaven løst at nogle af Conteco anbefalede håndværkere. De kom som... Näytä lisää
Vi har renoveret et gammelt københavnertoilet hvor der skulle lægges Conteco på vægge og gulv. Vi har fået et utroligt godt resultat, både ved brug af deres skriftlige guides og videoer. Produkterne... Näytä lisää
Vi vil bringe det urbane udtryk ind i alle hjem – nemt og enkelt. Med udviklingen af Conteco, vil vi udvide mulighederne med beton og give alle en chance for at designe urbane udtryk i hjemmet.
Amager Landevej 233, Bygning 19, 2770, Kastrup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Personale var hjælpsomme fra start til slut og vejledte på en god måde.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Jeg føler, at det er min pligt at advare andre potentielle købere om mine meget dårlige erfaringer med Coteco-mikrocement og den virksomhed, de anbefalede, Blåmejsen. Dette har været en utrolig frustrerende oplevelse, og jeg vil gerne dele min historie for at forhindre, at andre går igennem det samme.
I 2020 besluttede jeg mig for at opgradere mit badeværelse, og efter at have set Coteco annonceret som den perfekte løsning til at opnå det eftertragtede rå betonlook, besluttede jeg mig for at give det en chance. Desværre har det vist sig at være en alvorlig fejltagelse. Efter blot kort tid ca. 2 år begyndte Coteco-mikrocementen at krakelere og falde af væggene. Dette har medført betydelige skader og økonomisk besvær for mig.
Hvad der gør situationen endnu værre, er det faktum, at Coteco markedsfører deres produkt som egnet til badeværelser, når det tydeligvis ikke er tilfældet. Dette er en grov vildledning af forbrugerne, og jeg føler mig meget vred over at have investeret tid og penge i noget, der ikke har kunnet leve op til de grundlæggende standarder for kvalitet og holdbarhed.
Men det stopper ikke der. Coteco anbefalede også virksomheden Blåmejsen til at udføre arbejdet, og denne virksomhed er nu gået konkurs. Dette har efterladt mig uden nogen mulighed for at søge kompensation eller ansvar for det dårligt udførte arbejde. Coteco's anbefaling af Blåmejsen er blevet en ekstremt kostbar fejltagelse for mig.
Jeg håber, at denne anmeldelse vil advare andre mod at vælge Coteco-mikrocement og minde Coteco om at ændre deres markedsføringspraksis og nøje overveje de virksomheder, de anbefaler. Det er utroligt vigtigt for mig at forhindre andre i at opleve det samme mareridt, som jeg har været igennem.
Konklusion: Undgå Coteco som pesten og sørg for at gøre din egen forskning, når du vælger en virksomhed til at udføre byggearbejde.

Svar efter Conteco:
Jeg ser ingen svar omkring jeres pris - Skulle jeg havde ringet og sagt det?
Jeg har faktisk beskrevet at jeres hjemmeside godt kunne bruge en demo af andet end en flad spåndplade. Havde i så lagt det op? - Virker ikke som om at jeres feedback trækker i den retning
Men fin feedback på 1 af flere punkter der netop er meget individuelt jf. opgave/evne/oplevelse.
Da jeg skulle ligge Conteco One, på mit gulv var det jo selvfølgelig pisse nemt, da flydende ting er nemme at arbejde med når tyngdekræften er ens ven...
_____________
2 Stjerner herfra fordi...
Jeg synes produktet var ret dyrt...med lav/dårlig dækningsgrad...
Jeres demo-video om produktet er dårligt/ikke realistisk lavet i forhold til at man jo IKKE kan tage alle ens vægge og "ligge dem ned" ligesom den spåndplade i meget nemt lige klasker det på, som i øvrigt allerede er behandlet med Conteco inden......
Så man savner "real life" video...om hvor "nemt" det er. Andre bedre videoer på nettet kan ikke benyttes da Conteco One er anden konsistens og meget mere besværligt at arbejde med.
Jeg fik slet ikke fornemmelsen af at Conteco One produktet var særlig "gør-det-selv" venligt. Jeg kan se i svarer ganske fint at det mener i og at folk har forskellige niveauer... Klart, nu har jeg renoveret et helt hus og mener selv jeg er ret dygtig, men produktet er simpelthen alt for flydende til at det er nemt at arbejde med, det er jo nærmest ligesom maling der skal spartles. Så der går en del på gulvet også fordi det flyder rundt alle steder..
Korriger jeres priser/smid mere i bøtten, få nogle flere videoer op til hvordan i nu mener jeres produkt skal bruges. Fjern
"Super gør det selv venligt" (medmindre man skal male en spånplade, der ligger ned, som allerede har et dækkende lag conteco one) - Så kan i måske komme op på 4 stjerner...
De andre gode anmeldelser kan jo sagtens være fra andre af jeres produkter,som sikkert er 4-5 stjerner. Dette er udelukkende på jeres Conteco One

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Varene ankom næsten før jeg havde fuldført bestillingen. :-)

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Det var en rigtig god oplevelse at hente vare på lageret. Sød medarbejder og billige vare. Blot var der nogle dages ventetid før varen var på afhentningslageret.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Lækkert produkt. Lækker overflad, men svært at arbejde med. Især med en lys farve bliver det vanskeligt ikke at få synlige streger fra strøgene med spartelen og når der slibes, så suger gulvet mere pigment på de områder. Så nerverne er på højkant undervejs, men alt i alt et flot resultat.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Vi kan kun anbefale Conteco på det varmeste. Conteco får tomlen op fra os.
Det er et skønt produkt, som er meget nemt at bruge.
Vi har fået en supergod service både hjælp til farvevalg og rådgivning om processen.
Vi har fået det smukkeste nye badeværelse. Tak.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Rigtig god kundeservice. De gør alt for at hjælpe en i hele processen. Vi havde lidt et problematisk gulv, de hjælp og med at komme i mål med projektet. Servicen stopper dog ikke der, der er lige så højt serviceniveau når købet er gennemført og projektet er færdigt. Tak for det 😀

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Ualmindelig go kontakt til konsulent. Rigtig go kommunikation fra forsendelsen.
Alt i alt en go oplevelse og bestemt ikke sidste gang

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Efter at have brugt noget tid på at gøre mig klogere på hvordan Conteco bruges. Valgte jeg at besøge demo lokalerne på Sønder Boulevard. Her fik jeg yderligere hjælp til brugen, valget af farve og valg af hvordan beton smøres på.
Så var det hjem og bestille på nettet.
Afhentningen kunne godt ligge et bedre sted end ved lufthavnen. Her ville vestegnen være at foretrække trafikalt.
Nu venter jeg på sommerferien. Så jeg kan få det på væggen.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Virkelig god kundeservice. Detaljeret forklaring omkring deres produkter, ved telefonisk vejledning.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Super service og hurtig levering.
Er super tilfreds med Conteco One, er fantastisk at arbejde med.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Vi satte for nyligt vores badeværelse i stand og brugte Conteco One til at dække nogle gamle slidte fliser, det har givet et super fedt resultat.
I løbet af projektet havde vi nogle spørgsmål som der blev besvaret lynhurtigt, virkelig god service!

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
God vejledning da min valgte farve ikke dækker så godt på mørke overflader. Servicen helt i top.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Jeg har brugt Conteco på mit badeværelse. Det var super nemt (selv for mig, der ikke er den store handyman normalt). Resultatet blev som jeg ville have det, hvilket jeg også kan takke det søde og meget hjælpsomme personale for. De er rigtig gode til at vejlede og forklare og utrolig behagelige at snakke med. Kan klart anbefales! 🏆

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Jeg købte Conteco One for ca. en måned siden. Både til gulvet i mit køkken, gangen og på badeværelset, hvor det både er på væggen og gulv. En overskuelig opgave, da jeg bor i en mindre lejlighed i København. På Contecos egen hjemmeside står der, at ved brug af Conteco One (hvilket selvfølgelig er det vi har brugt) kan et projekt tage én dag! Det de ikke har specificeret er, at det kommer meget an på, hvilket projekt du skal lave! Er det et bord? Ja, så kan Conteco One måske godt liiige knapt gøres på en dag. Eller, hvis det bare er et småt gulvareal kan man nok også strække arbejdsgangen til en dag, men så sandelig ikke, hvis det er større områder og/eller vægge! Jeg står nu i tredje uge og er ikke færdig. Jeg er så utilfreds med resultatet indtil videre, at jeg har efterspurgt professionelle murere til at hjælpe mig med at rette op på det min partner og jeg har lavet indtil videre. Den første jeg kom i kontakt med afviste mig, da han har så dårlig erfaring med Conteco, at han nægter at arbejde med det igen. Alle de tre murere jeg har snakket med mener, at det bør være ulovligt at Conteco overhovedet kan få lov til at eksistere da det markedsføres utroligt misvisende og åbenbart sjældent giver det ønskede resultat. Jeg mener, at det er så usmageligt, at markedsføre sit produkt som værende så enkelt at bruge når det er fuldstændig ukorrekt.
Her er nogle af de ting jeg ikke har været tilfreds med:
- Farven… jeg valgte Almond 02. Farven er indtil videre ikke det der minder om. Nærmere grå.
- Hvor ujævn overfladen er blevet de fleste steder, trods slibning.
- Der er allerede kommet revner.
- Hvor nemme processerne bliver beskrevet ift. Hvor kompliceret det har vist sig at være ved avancerede områder. Der mangler så mange disclaimers på deres beskrivelse af arbejdsgangene. Conteco One har kun én enkelt side med instrukser og nogle videoer. Det har på ingen måde vist sig at være tilstrækkeligt.

Vastaus yritykseltä Conteco.dk
Det er nogle super gode og flotte produkter. Det er super nemt at arbejde med når man har set lidt videoer på hjemmesiden om hvordan man skal gøre, selv hvis man ikke har den store erfaring. Hvis man kommer i tvivl er de også virkelig hjælpsomme på telefonen. Hvis man laver store ting, så tager det lidt og man skal huske tålmodigheden for at få det rigtige finish, men mindre ting kan man nemt lave over en weekend. Jeg har nogle flere projekter i tankerne, hvor skal arbejde med conteco igen.