Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har også nogle sæbebarholdere derfra til badeværelset som pynter på glasdøren. De hænger godt... Näytä lisää
Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mærke mindre kløe i hovedbunden, og håret set sundere og blankere ud efter hårvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... Näytä lisää
Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Näytä lisää
Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gør opmærksom på d... Näytä lisää
Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.
Præstevang 13, 7190, Billund, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Meget hurtig modtagelse af de lækre sæber, både til rengøring og personlig pleje. Sæberne er drøje i brug og særdeles effektive, hårvask er reduceret til 2 gange om ugen.

Vastaus yritykseltä conscious.dk
Altid gode produkter og hurtig og fin forsendelse!

Vastaus yritykseltä conscious.dk
Altid en fornøjelse at handle med de skønneste mennesker. Varerne ligger nærmest klar ude i postkassen, før end bestillingen er afsluttet.

Vastaus yritykseltä conscious.dk
Virkelige gode produkter - og så helt naturlige produkter. Til gavn for en selv og naturen

Vastaus yritykseltä conscious.dk
Altid god og hurtig service og lækre produkter

Vastaus yritykseltä conscious.dk
Som altid super god kundeservice og lækre miljøbevidste produkter til fine priser. Vi mangler stadig lidt småting, for at vi kan lave alle vores indkøb til badeværelse mm, der :) Feks plaster eller tandpasta der ikke skal tygges (vi har nogle børn der ikke kan tygge selv)
Men der skal også være tid til at opbygge en god solid forretning jo ;D

Vastaus yritykseltä conscious.dk
Conscious har lige det man kan have brug for, og helt uden plastik.
Lækre produkter, med mild duft

Vastaus yritykseltä conscious.dk
Jeg har handlet flere gange hos Conscious, og det vil jeg fortsætte med.
En virksomhed med hjertet det rette sted, gode produkter, skånsomme for miljøet, og masser af gode tips til anvendelse på Instagram.
God service og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä conscious.dk
God service og virkelig lækre produkter
Klar anbefaling

Vastaus yritykseltä conscious.dk
Alt super og lynhurtig service - og skønt med en hilsen i pakken, jeg henter i din postkasse♥️ Vi nyder at have lækre produkter, der kun fylder lidt i skuffer og skabe.

Vastaus yritykseltä conscious.dk
3 stjerne pga modtaget 2. rykker for anmeldelse før jeg har haft mulighed for at prøve varen af…

Vastaus yritykseltä conscious.dk
Som altid en god oplevelse at handle hos jer. Jeg glæder mig til at få hængt mine sæbeholdere op. Jeg er vild med jeres shampoobars og det er fantastisk at de ikke fylder noget i feriekufferten.

Vastaus yritykseltä conscious.dk
Næsten som en fysisk butik. Dejligt at mærke, der er mennesker bagved, med en personlig håndskrevet hilsen. Tak for det ;-)