Ultiem goede service, veel kennis van zaken en ongelofelijk klantvriendelijk. Ter plekke is er 3 uur lang alles op alles gezet om alle gegevens van mijn telefoon te redden, nadat deze kapot was gegaan... Näytä lisää
Contact gelegd via de WhatsApp chat (duurde vrij lang voor je antwoord krijgt). Ben uiteindelijk gewoon langs gegaan in de winkel. Super vriendelijke service, nemen echt de tijd voor je en zijn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De heren van Connectz hebben mij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Bij hun klantgerichte service hebben ze echt mijn belang voorop gesteld en het best passende advies gegeven (zelfs toen dit vo... Näytä lisää
Telefoon was binnen 24 uur gerepareerd en als service werd er gekeken waarom hij trager werd. Bij het ophalen uitleg gekregen hoe te voorkomen dat mijn telefoon volloopt en daardoor trager wordt. Ook... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Connectz verbinden we en zorgen we dat je verbonden blijft. Je kunt bij onze winkel in Breukelen terecht voor een nieuwe mobiel ( ook refurbished ), accessoires, abonnementen, smartphone- en tablet reparatie's. Daarnaast zijn wij specialisten in goede WiFi en Smart Home, zowel voor thuis als op kantoor.
Straatweg 118, 3621BT, Breukelen, Hollanti
- 0346-252778
- info@connectz.nl
- connectz.nl
Vriendelijk en inhoudelijk sterk
Vriendelijk en inhoudelijk sterk. Aangenaam persoon. Snelle afhandeling.
SNELLE, GOEDE SERVICE
Goede service en ik kon direct geholpen worden. Een uurtje later stond ik weer buiten met mijn nieuwe telefoon.
goed en snel.
De service
De service, de persoonlijke aandacht... duidelijkheid... uitleg.. begeleiding.. kortom voor mij mooi om te ervaren
Snel geholpen en top service!
Ik ga hier altijd naar toe voor…
Ik ga hier altijd naar toe voor reparaties, altijd goed uitgevoerd.
Vervangen batterij top ervaring
Keurig nieuwe batterij en mocht het scherm defect gaan tijdens de reparatie zit dat bij de prijs in
Heldere communicatie
Echt een aanrader
Zeer snelle service en goede kwaliteit
Zeer snelle service en goede kwaliteit. Duidelijke communicatie. Top!
Hele fijne winkel met heel vriendelijk…
Hele fijne winkel met heel vriendelijk personeel!
Behulpzaam personeel dat de tijd voor…
Behulpzaam personeel dat de tijd voor je neemt
Snelle service!
Door een ongelukje helaas een kapotte iPad:(
Voor onze begeleiding in de sportclub erg onhandig. Geen probleem, bij Connectz binnen een uurtje opgelost!
Altijd behulpzaam, denken met je mee. Kortom een hele goede service wordt geleverd.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.