Ultiem goede service, veel kennis van zaken en ongelofelijk klantvriendelijk. Ter plekke is er 3 uur lang alles op alles gezet om alle gegevens van mijn telefoon te redden, nadat deze kapot was gegaan... Näytä lisää
Contact gelegd via de WhatsApp chat (duurde vrij lang voor je antwoord krijgt). Ben uiteindelijk gewoon langs gegaan in de winkel. Super vriendelijke service, nemen echt de tijd voor je en zijn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De heren van Connectz hebben mij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Bij hun klantgerichte service hebben ze echt mijn belang voorop gesteld en het best passende advies gegeven (zelfs toen dit vo... Näytä lisää
Telefoon was binnen 24 uur gerepareerd en als service werd er gekeken waarom hij trager werd. Bij het ophalen uitleg gekregen hoe te voorkomen dat mijn telefoon volloopt en daardoor trager wordt. Ook... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Connectz verbinden we en zorgen we dat je verbonden blijft. Je kunt bij onze winkel in Breukelen terecht voor een nieuwe mobiel ( ook refurbished ), accessoires, abonnementen, smartphone- en tablet reparatie's. Daarnaast zijn wij specialisten in goede WiFi en Smart Home, zowel voor thuis als op kantoor.
Straatweg 118, 3621BT, Breukelen, Hollanti
- 0346-252778
- info@connectz.nl
- connectz.nl
prima voorlichting over de…
prima voorlichting over de verschillende telefoons en daardoor een juiste keuze kunnen maken. blij met de i-phone 13, alles overgezet en uitleg over deze telefoon was prima!
super geholpen.
Goed voorgelicht
Goed voorgelicht. Tevens was de reparatie dezelfde dag klaar en ik werd keurig gebeld. Hartelijk dank!
Prima service met extra inzet.
Prettige behandeling
Prettige, servicegerichte behandeling. Goed advies en deskundig.
Service heel goed
Zeer tevreden
Niet alleen deze keer, maar iha zeer tevreden:
- Klantgericht
- Flexibel (openingstijden, etc.)
- Oplossingsgericht
Ik was op zoek naar een speciale hoes…
Ik was op zoek naar een speciale hoes voor mijn Iphone 13 mini .Bij de officiele Apple dealer ving ik bot maar hier was het geen probleem en kon ook nog de kleur kiezen. Top
Omzetten van bedrijfsabonnement naar…
Omzetten van bedrijfsabonnement naar privé-abonnement met behoud van nummer is prima geregeld.
Deskundig en prettig contact.
Het enthousiasme waarmee je tegemoet wordt getreden is hartverwarmend. De deskundigheid erg prettig. Een fijne winkel om voor (mobiele) telefonie zaken en diverse domotica bij terecht te kunnen.
Aardige mensen als personeel
Aardige mensen als personeel. Niet altijd adequaat.
2x voor niets gekomen omdat tijd langer duurde voor t omzetten. Zowel dus bij mijzelf als bij mijn vrouw. Niet handig. Verleng de overzet tijd dan maar wek geen valse verwachtingen.
1x doekje bijgeleverd. Beetje karig.
Toen ik voor de eerste keer langs kwam , om bestelde toestellen te halen, werd ik weggestuurd . Pas door het laten zien van mailbericht ging ze nog verder kijken en haar collega bellen. Die vertelde waar t lag. Mij werd t gevoel gegeven of ik gek was.
Verder goed geholpen met het komen tot een beslissing

Vastaus yritykseltä Connectz
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.