Lijkt NLs bedrijf op website, betaling gaat echter naar Hongkong. Na 2 weken eindelijk bestelling ontvangen, hoofdlamp zou op batterijen werken die niet meegeleverd zouden worden. Product echter met... Näytä lisää
Twee weken geleden aanvullende informatie gegeven aan comodos. Nog steeds geen antwoord gekregen, dat bewijst maar weer dat dit bedrijf geen enkele interesse heeft in hún klanten. Het zijn dus echte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geen contact mogelijk!! Geen mogelijkheid tot e-mail zenden, want hun mailbox is vol en blijft maar vol. Bijbestellen staat niet, dat het 15 dagen gaat duren eer er geleverd wordt. Nog leuker!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ongelofelijk slechte service!! Gewoon bestelde spullen niet geleverd. Klacht naar mailadres gestuurd, is de mailbox vol. Wel op mijn vorige review gereageerd, met de vraag ze te mailen. Gedaan, je ra... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Maatvoering klopt niet en je kunt NIEtT terugsturen
Slechte ervaring . Skipakken besteld, maten zijn veel te klein. Kreeg telkens goed contact, je moest foto’s maken van de artikelen om te laten. Zien dat ze onbeschadigd waren. En dan stopt de communicatie. Bij nader inzien staat ook in de mails in kleine lettertjes dat je pas een retouradres krijgt wanneer het aan gekomen is. Het dropshipping en dan de hele slechte variant. De mails terig zijn door chatbots gemaakt en automatisch ingesteld.

Vastaus yritykseltä Comodos
€77,90 van mijn pensioentje opgelicht.
Ben 70 jr. en heb in 23 feb. 2026 2 st. mooie korte broeken besteld, totale kosten: €77,90. Heb te grote maten ontvangen, via nu i.m enkele mails, vermeld op de website van de winkel in Amsterdam, met mijn verzoek om de broeken te ruilen voor kleinere, wilde graag een retour document. Ik heb niets meer vernomen. Schandalig, nog nooit eerder meegemaakt. Nu pas lees ik vele zeer slechte reviews, dus voel mij van € 77,90 van mijn broodnodige klein pensioentje bestolen. En kan maar mijn centjes fluiten. Dat dat in Nederland mogelijk, onbegrijpelijk. Dus mensen, wees gewaarschuwd, bestel hier niets.
Reactie van Comodos.nl
Na het plaatsen van deze review, is er Maandag, 16 Maart, 2026 07:08 d.m.v mail, contact met mij opgenomen, ze wilden na het lezen van de review, het probleem snel oplossen en gaven mij daarin twee opties, beiden met behoud van de geleverde "verkeerde maat" broeken. Ik heb direct gereageerd met de door mij gekozen optie, zelfde broeken, nu kleinere maten. Helaas heb ik daarop wederom geen enkele reactie meer ontvangen. Vandaar ik zojuist weer gemaild contact gehad om nog een poging te wagen.
Ik hou u op de hoogte.
Update: 31 Maart, helemaal NIETS meer van COMODOS vernomen, geen enkele reactie, ondanks gemaakte beloftes. Mensen ik heb dus € 77,90 weg gegooid, wees dus gewaarschuwd, laat je u niet, zoals ik wel heb gedaan, oplichten.

Vastaus yritykseltä Comodos
Lang wachten en nadien een artikel dat…
Lang wachten en nadien een artikel dat niet voldoet.
Ik raad iedreen aan om niet bij deze webshop te kopen !

Niks kopen hier
Niks kopen hier. Eerst 2 maanden gewacht en toen was het product met een paar dagen kapot maar krijg mijn geld niet terug. Oplichters

Vastaus yritykseltä Comodos
Comodes suggereert in A,dam een winkel…
Comodes suggereert in A,dam een winkel te hebben. Met een fraaie foto misleiden zij de snelle koper die dan denkt "ik kan altijd terugvallen op een winkel". Helaas zij bedoelen een webwinkel!!!
Dus wees alert en kijk eerst op Trust Pilot en vertrouw die gelikte zgn winkels niet.

Vastaus yritykseltä Comodos
Schoenen met stalen neuzen besteld
Schoenen met stalen neuzen besteld. Toen ze binnenkwamen zaten er geen stalen neuzen in. Hun meerdere malen gemaild met de vraag voor een retourlabel. Tot nu toe nog steeds geen reactie en ook geen geld ontvangen.. oplichterij

politieoplichters
politie in gelicht doen niks dan gaan we zelf maar wat doen niet goedschikd dan kwaadschiks

Vastaus yritykseltä Comodos
Heren jas besteld twee maten te klein…
Heren jas besteld twee maten te klein dus ik wil dit retourneren heb aangegeven dat de jas te klein nu moet ik een foto en video maken en opsturen dit heb ik niet meegemaakt puure kolder bericht gestuurd dat ik dat niet doe ik heb aangegeven wat het probleem is dan stuur je toch gewoon het retour papier op ook al moet retour kosten betalen maar volgens mij heb ik met zwendel praktijken te maken dus niks koopen bij dit bedrijf

Vastaus yritykseltä Comodos
Ruim een maand op een bestelling…
Ruim een maand op een bestelling gewacht. Kreeg een andere trui dan op de foto stond. Bovendien klopte de maat niet. Mijn geld is dus weg, want er is geen mogelijkheid om te reclameren. Waarom worden dit soort dieven niet opgepakt? Comodos reageerde op deze review. Er wordt weer gesuggereerd dat deze firma het probleem kan oplossen als ik informatie verstrek. Hebben zij dan niet meer de gegevens van mijn bestelling? Beschikken zij dan niet over de gegevens rond de verzending? Ik heb al te veel tijd aan deze flutzaak besteed. Wees gewaarschuwd ! Voortaan koop ik gewoon in een winkel en ga ik op wintersport met wel een trui.

Vastaus yritykseltä Comodos
NIKS KOPEN HIER !! Chinese dumpstore !!
Ik ben zo dom geweest om niet eerst de reviews inzake Comodos te lezen maar gelijk iets te bestellen. Nou, na anderhalve maand gewacht te hebben op mijn bruine corduroy broek maat L kreeg ik vandaag op de stoep gegooid een pakketje met daarin een zwarte joggingbroek maat XS .....
Dus: NIKS KOPEN BIJ DEZE LOSERS !!

Dropship troep
Dropship troep, wacht al weken op mijn bestelling en zal wel nooit aankomen. Jammer, ik ben hier normaal gesproken altijd alert op. Niet kopen hier!

Nooit bestellen!
Nooit bestellen!! Wat een oplichters, beloven snel te versturen. Na 2 weken eindelijk je product krijgen die vervolgens kapot is. Mail contact geweest, waarbij ze beloven een nieuwe te versturen maar deze is nooit aangekomen! Zeer slechte zaak, met als gevolg een verdrietig kind. Reclame maken over de rug van kinderen gaat echt te VER!!

Vastaus yritykseltä Comodos
NOOIT iets bestellen aub.
NOOIT iets bestellen aub.
Besteld skipak pas geleverd na skireis, direct met Bpost meegegeven voor retour. Ondertussen nog zogezegd onderweg en mails worden niet meer beantwoord terwijl de mails bij het wachten op de levering direct werden beantwoord zal geweest zijn om te sussen. Ze mogen hun Chinese rommel houden en ik zal iedereen verwittigen van hun wanpraktijken!!!

Vastaus yritykseltä Comodos
Probeer al een maand reactie te krijgen…
Probeer al een maand reactie te krijgen nadat ik AliExpress producten krijg waar niks van klopt, rits zonder sluiting, drukknoppen links en rechts hetzelfde, klittenband hetzelfde, waardeloos product prima maar bij retouren wordt niet meer geantwoord op de mails, kijk dus uit alles wat hier tekoop is komt rechtstreeks van Ali, garantie 0.0

Zelfde foto's als bij LeQlerk Mode
Ik ben/was op zoek naar een korte broek en ik zag een hele mooie, echter die ik al eens eerder had besteld bij LeQlerk Mode. Toen ik deze terug wilde sturen omdat de kwaliteit (flutkwaliteit) TOTAAL NIET overeenkwam met de broek op de foto (zelfs de kleur was totaal anders); bij de derde herinnering kreeg ik de melding dat "ze" met pijn in hun hart ermee stopten en dat "ze" iets anders gingen doen....klopt dus, Comodo is het nu geworden.
Wees verstandig KOOP er NIETS en check de reviews.

Vastaus yritykseltä Comodos
Eerst kapotte kattenbak en verkeerde…
Eerst kapotte kattenbak en verkeerde maat toegekregen. Ze gingen het recht zetten, hebben ons opnieuw kattenbak met verkeerde maten opgestuurd, de kattenbak is geen 10€ waard maar betaalde er wel 80°€ voor!!! NIET TE SPREKEN OVER COMODOS, NOOIT MEER EN IK VERTEL HET VERDER!!!

Dropshipping
Dropshipping, sukkels. Niet kopen, dit kan je beter op Temu kopen.

WAARSCHUWING! hier niet kopen
WAARSCHUWING!! Dit is veelal dropshipping. Je denkt bij een Nederlands bedrijf orthopedische schoenen te kopen en eindigt met een stel uit China afkomstige gewone wandelschoenen, dit is een misleidende handelspraktijk en niet toegestaan!! De website is ook nog eens misleidend want 'voor 23.00 uur besteld vandaag verstuurd' maar als je verder gaat zoeken kom je tot de ontdekking dat het wel 14 dagen gaat duren!! En dan te bedenken dat precies dezelfde schoenen bij een bekende Chinese verkoper veel goedkoper zijn en binnen 10 dagen geleverd.

Vastaus yritykseltä Comodos
Firma die besteld via Chinese…
Firma die besteld via Chinese site’s.bij levering keukenkraan bleek dat deze lekte, 1 dag na de levering mail gestuurd om het probleem uit te leggen. Was wel vriendelijke mail terug waar me gevraagd werd om video of foto te sturen van het probleem. Daarna geen antwoord meer. Uiteindelijk nog eens mail gestuurd en dan krijg je het antwoord, sorry je moet binnen dr 7 dagen problemen melden dus we kunnen niets meer doen voor u.kort samengevat koop niets bij deze zogezegde handelaar de kraan in kwestie koste op Temu 30€ waar zij 80€ voor vragen. Wegblijven bij Comodos is de boodschap.

Vastaus yritykseltä Comodos
You will never get refund. Poor quality
Even after receiving an email from the shop confirming that the dress was defective, they still refused to issue a refund. Instead, they insisted that I must choose another item from their online shop — otherwise I would not receive my money back. On top of that, they stopped responding to my emails and blocked further communication.
This is extremely unprofessional and unacceptable customer service. When a store admits a product is defective, a refund should be the standard solution. I would strongly advise others to be cautious when purchasing from this shop, especially regarding returns and refunds.