Lijkt NLs bedrijf op website, betaling gaat echter naar Hongkong. Na 2 weken eindelijk bestelling ontvangen, hoofdlamp zou op batterijen werken die niet meegeleverd zouden worden. Product echter met... Näytä lisää
Twee weken geleden aanvullende informatie gegeven aan comodos. Nog steeds geen antwoord gekregen, dat bewijst maar weer dat dit bedrijf geen enkele interesse heeft in hún klanten. Het zijn dus echte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geen contact mogelijk!! Geen mogelijkheid tot e-mail zenden, want hun mailbox is vol en blijft maar vol. Bijbestellen staat niet, dat het 15 dagen gaat duren eer er geleverd wordt. Nog leuker!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ongelofelijk slechte service!! Gewoon bestelde spullen niet geleverd. Klacht naar mailadres gestuurd, is de mailbox vol. Wel op mijn vorige review gereageerd, met de vraag ze te mailen. Gedaan, je ra... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Het is echt heel slecht.
Alle uiterst kritische reviews zijn helaas helemaal terecht. Dit is echt een vorm van gewetenloos "ondernemerschap". Moeilijk te begrijpen dat mensen dit met plezier doen of daar überhaupt willen werken. Het is allemaal zo waardeloos.

Vastaus yritykseltä Comodos
Misleiding is het juiste woord!
Misleiding is het juiste woord!
Hierbij wil ik jullie als commerciële organisatie op de hoogte brengen van de slechtste aankoopervaring ooit.
Het lichtgewicht overgangsjack is zoals ik al in mijn vorig bericht aangaf bang voor te zijn, veel te klein, hoewel ik de voor mij reguliere maatvoering heb gehanteerd.
Dit voorzag ik al door afwijkende maatvoering in landen van productie versus de landen van aankoop, waar ‘dezelfde’ maatbegrippen worden gehanteerd, maar dus niet overeenkomen.
En dit weer als gevolg van het misleidende aanbod van jullie, waarin jullie hebben geadverteerd alsof jullie een winkel in Amsterdam zouden zijn.
Daarnaast stuur ik jullie hierbij alle berichten betreffende de transactie van de bestelling waaruit blijkt dat ook het leveringsproces een ramp is geweest. Ik vroeg mij op een moment af of er überhaupt wel geleverd zou worden. De bestelling is op 4-5-2026 gedaan. Gisteren, 25-5-2026, is het uiteindelijk geleverd. Geen acceptabele termijn als je het vergelijkt met bestellingen in Nederland zelf.
Er is mij verweten dat ik niet het goede adres zou hebben opgegeven, terwijl uit de gegevens blijkt dat deze bewering niet klopt. Zelfs gisteren nog - nadat de bestelling is afgeleverd - kreeg ik eerst nog een bericht dat de bestelling is teruggestuurd naar het sorteercentrum. Citaat:
-------------------------------
Hoi,
We willen u informeren dat uw pakket is teruggestuurd naar het sorteercentrum.
Voor meer informatie over uw zending kunt u rechtstreeks contact opnemen met GOFO via:
E-mail: xxxx
Telefoon: +31 30 249 2200 (Amsterdam)
Zij kunnen u voorzien van gedetailleerde updates en verdere assistentie bieden.
Charles
-------------------------------
Het zal duidelijk zijn dat ik het jack niet kan en ook niet wil behouden. Ik wens het op jullie kosten retour te sturen (vanwege uw zetel in Hongkong). Waarvoor ik de gegevens (retoursticker?) ik per omgaande wil ontvangen. Dit is conform de wetgeving voor webwinkels zo vastgesteld. Uiteraard wil ik ook het volledige aankoopbedrag terug.
Graag ontvang ik derhalve ook bevestiging van de gevraagde retouracties.
Ik heb aangegeven het artikel te willen retourneren op basis van het herroepingsrecht en eis een volledige terugbetaling, maar ik heb tot op heden geen goede medewerking of een retourlabel ontvangen."

1 ster is zelfs te veel
1 ster is zelfs te veel. Ik had schoentjes besteld voor mijn zoontje. Winkel zou in Amsterdam te zitten maar nergens vind je een adres. De schoenen zou via post nl geleverd worden. Toch vertrouwde ik het niet. Ik zag dat het geld naar Hongkong is gegaan. De schoenen werden na een tijd wachten geleverd. Niet door post nl. Kwaliteit? Hij had ze 5 minuten aan en waren al kapot. Oplichting dus

Vastaus yritykseltä Comodos
Ik heb een jas gekocht met div…
Ik heb een jas gekocht met div materialen incl katoen/polyester/ linnen zoals vermeld op de website echter ontving de jas met 100% polyester. Fout op de website werd met excuus bevestigd. Ik wilde hem terugsturen omdat bewust voor de combinatie van stoffen werd aangeboden en dit kon alleen op mijn eigen kosten naar Hong Kong terug te sturen ondanks aandringen met moeite gaf men 15% later 30% korting op een feitelijk verkeerde levering. Dat waren de regels dus men nam geen enkele verantwoording voor een fout die Comodos zelf heeft gemaakt. Men zou ook de website juist aanpassen maar ook dat gebeurt niet. Niet betrouwbaar dus en niet bereid om een probleem goed op te lossen. Dus gaarne opletten als je bij Comodos.nl zou willen kopen. Service is in mijn voorbeeld volledig 1 richtings verkeer
Zaklamp besteld van 63,00
Zaklamp besteld van 63,00. Betaald niks ontvangen. Krijg geen contact. Waardeloos bedrijf
Super slecht
Super slecht, stom, maar kwam er pas achter na de bestelling dat het een dropshop bedrijf was met Chinese troep, en dat bleek ook bij levering. Altijd bedrijf Google bij een bestelling op internet, dit zag er zo goed uit, stond tussen betrouwbare bedrijven en leek ok. Gewoon een scam dus!!! Wegblijven!!!
Zijn weer irritante dropshippers
Zijn weer irritante dropshippers, eigenlijk gewoon dieven/fraudeurs.
Leveren in t geheel niet... reageren niet..
Aanklagen die gasten.. !
Uit de markt halen!
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf, koop er niets!
Verzending kwam pas laat op gang. Uiteindelijk schoenen geleverd gekregen, maar duidelijk Chinese webshop troep. Heel goedkoop, niet zoals op de afbeelding van de website.
Contact opgenomen met helpdesk. Ik mocht artikel terugsturen, maar moest eerst foto's toesturen. Dit meteen gedaan, en daarna complete radiostilte. Ik weet het adres dus niet, ook na herhaaldelijk een reply sturen. Inmiddels 2 maanden verder, dus 30 dagen retour verstreken.
Koop hier niets!
Oplichters
Jammer dat ik niet eventjes op trustpilot heb gekeken
Wat een bagger bedrijf
Chinese rommel en retour beleid om te janken
BESTEL HIER NIET!!!!!
Retourneren via formulier naar Almelo
Retourneren via formulier naar Almelo, 12 euro retour kosten, niet ontvangen moet naar hongkong of zo, teruggestuurd maar helaas, 70 euro weg, had teruggestuurd ivm verkeerde maat
Eindelijk de herenjas maar veel te…
Eindelijk de herenjas maar veel te klein. Terugsturen homaar. Ik moest foto,s sturen, dat ze konden zien of het niet beschadigd was. Een kat in de zak goede les geld kwijt. Niets bestellen dus het is nep nep nep en wordt niet verwijderd op internet.
Slecht
Slecht, slecht, slecht!!!
Wat een ellende! Mijn pakket was betaald, duurde heel lang voor ik een bericht kreeg, en toen was het ineens geleverd! Ik heb NIETS ontvangen. Mail gestuurd, nog steeds niets op gehoord! Trouwens bij van Arden mode ook NIETS kopen, ook oplichters!!!
Koop hier nooit wat
Slechtste bedrijf dat ik ken. Kleding netjes ontvangen. Retourzending gedaan volgens richtlijnen van eigen website.
Retourzending is verstuurd en ontvangen door het aangegeven adres op de website.
Daarna nooit meer iets gehoord. Geld niet terug gekregen en geeen reactie op mails.
Mooie sweater met capuchon heel blij mee
Mooie sweater met capuchon heel blij mee
Wat een stel boeven zijn dit
Wat een stel boeven zijn dit. Doen alsof ze in Amsterdam een winkel hebben. De geplaatste foto op de site is trouwens van de Passage in Den Haag. Typische drop-shipper die slechte kwaliteit produkten verkoopt tegen absurd hoge prijzen. Kreeg van €34,50 die ik betaakde voor orthopedische schoenen €8,64 terug en mocht de rotzooi die ontving houden.
KOOP NIETS BIJ COMODUS.NL
Het zijn oplichters.schoenen komen na…
Het zijn oplichters.schoenen komen na lange tijd uit China zeer slecht kwaliteit ik heb paar keer email gestuurd maar geen antwoord gekregen.
Shirts komen uit China en zijn van zeer…
Shirts komen uit China en zijn van zeer slechte kwaliteit. Retourneren moet naar China en de kosten moet ik zelf betalen.
Reactie op e-mail krijg je wel maar ze doen er alles aan om het niet geretourneerd te krijgen.
Advies: bestel niet, je krijgt Temu rotzooi en retourneren gaat niet werken.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters! Dropshipping uit China. Doen voor of ze een fysieke winkel in Amsterdam hebben. Geen retourbeleid en antwoorden via ai mails .
Dit is een scam
Dit is een scam! Niet bestellen!
Ik heb een set van 5 stuks ondergoed besteld. Er is na lange tijd 1 stuk geleverd. Lesje geleerd: altijd eerst de reviews van een bedrijf checken!