Erg tevreden met deze basics! Zowel de long sleeve als de t-shirts hebben een mooie fitted pasvorm, de stof voelt fijn en stevig aan en de kwaliteit is top voor de prijs. Goede prijs-kwaliteitverhoudi... Näytä lisää
Mooie kwaliteit kleding! Mooie collectie en natuurlijk altijd extra aantrekkelijk als er sale is ☺️ Snelle verzending, goed maatadvies en eenvoudig retourneren of ruilen. Dat laatste is zeker niet bi... Näytä lisää
Geweldig leuke kleding, snelle verzending en ruilen ging ook supersnel. Ik moest mijn retour pakket nog opsturen en vanuit Colourful rebel was het al onderweg.
Kleding was goed. Precies volgens beschrijving. Bezorging was ook snel. Contact met de klachten service via mail kan beter. Geen reactie gehad. Via instagram wel geholpen. Uiteindelijk zelf kunnen o... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Bos en Lommerweg, Amsterdam, Hollanti
- colourfulrebel.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 19 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Ben zo tevreden met de huispakjes van…
Ben zo tevreden met de huispakjes van colourful rebel! Ik let heel erg op de materialen en dat dit van katoen is gemaakt maakt mij echt superblij!
Fijne ervaring.
Fijne website, goede communicatie en een mooi product afgeleverd.
Superfijne webshop
Duidelijke maattabel met aanvullende vragen voor persoonlijk advies op de site, makkelijk te bestellen, snelle levering, fijne producten. 10/10 Would order again.
Hele fijne producten
Hele fijne producten, super kwaliteit!
Leuke acties en kleuren.
Geen goeie ervaring met de klantenservice
In eerste instantie had ik goede ervaringen met Colourful Rebel en heb ik meerdere bestellingen geplaatst. Helaas is mijn ervaring met de klantenservice inmiddels een stuk minder positief.
Na een retour heb ik gevraagd om mijn geld terug te krijgen. Een deel van het bedrag is terugbetaald en het overige bedrag zou op een cadeaubon staan, wat op zich logisch is. Het probleem is alleen dat ik de volledige code van deze cadeaubon niet meer heb.
Na meerdere e-mails kreeg ik uiteindelijk één reactie, maar daarin werd opnieuw alleen een afgeschermde code weergegeven met puntjes en de laatste vier cijfers. Daar heb ik uiteraard niets aan, omdat ik juist meerdere keren duidelijk heb gevraagd om de volledige code van de cadeaubon.
Inmiddels heb ik hier meerdere keren opnieuw om gevraagd, maar helaas krijg ik geen reactie meer. Erg teleurstellend, zeker omdat ik voorheen juist goede ervaringen had en meerdere bestellingen heb gedaan.
Kleurrijke en originele items
Kleurrijke en originele items! Ik word al vrolijk door al de kleurtjes. Daarnaast goede service en snel geleverd 👍🏼
Supermooie jurk en draagt heel fijn
Supermooie jurk en draagt heel fijn! Snelle en nette verzending. Blij mee!
Label T-shirt is top!
Heel erg blij met het Label T-shirt, lang genoeg voor mijn lengte (1.82) en een fijne stof! Het Fitted Wideneck t-shirt viel een stuk korter uit dan ik had verwacht dus deze heb ik teruggestuurd, deze was voor mij echt te kort helaas…
Ben heel tevreden met mijn aankopen.
Ben heel tevreden met mijn aankopen.
Super fijne shirtjes en shortjes.
Super snelle levering
Super snelle levering, perfecte pasvorm en zacht materiaal, heel blij mee!!!
Hele leuke kleding
Hele leuke kleding, goede kwaliteit, maar valt wel klein allemaal!
Toen mijn dochter 2 maanden oud was ik…
Toen mijn dochter 2 maanden oud was ik op zoek naar een nieuwe kledingstijl wat past mij ik vond Colourful Rebel en nu bestel ik bijna 2 jaar bij hun webshop goede kwaliteit en veel plezier en leuk te stijlen of combineren
Over het algemeen vind ik dit een leuk…
Over het algemeen vind ik dit een leuk merk. Zo heb ik wat leuke jurkjes en een trui (van een wat oudere collectie), waar ik erg over te spreken ben. Laatst een bestelling gedaan van de basic shirts, hier was ik wat minder te spreken over de kwaliteit. Bij dit merk verwacht ik hogere kwaliteit voor de prijs die ze vragen. Buiten dat om goede communicatie en duidelijke website. Wat lang moeten wachten tot mijn retour was aangemeld/verwerkt maar daar kunnen natuurlijk ook andere partijen bij betrokken zijn zoals bezorgdiensten etc.
Fijne kleding
Ik bestelde drie t-shirts bij Colorful Rebel. Snelle levering, mooie kleding van een fijne zachte stof, goede pasvorm. Blij mee!
Snelle verzending goeie website goeie…
Snelle verzending goeie website goeie prijs kwaliteitverhouding.
Enige minpunt was dat het helmpje enorm klein viel en retour moest.
Mooie stof prachtige kleur (groen)
Goede kwaliteit, goede deals en snelle levering
Snelle levering, alles in orde geleverd. Goede reviews en adviezen wat betreft maat etc. Kleding is van goede kwaliteit, basic pieces zijn van een heel fijn soepelvallend stofje
10/10
Ik plaats geregeld een bestelling bij colourful rebel. En de kwaliteit is altijd super goed. En de bestellingen worden altijd de volgende dag al geleverd!
Wat wil je nog meer?
snelle levering
snelle levering, en comfortabele kleurrijke basics. ♥️